- 17 Ocak 2017
- 199
- 171
- 53
- 26
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #10.181
Fazla yormamak lazim dikkak et canim cok agir isler yapmissin aslinda ben yeni evi tasidim o denli fazla temizlige girismem usten usten boyleSağol güzelim vallahi yavaş yavaş giriş ben birden atladım yok koltukları çek halıları toparla temizle derken yamuldum dikkat etmek lazım cidden
Ay bi temizlik yapayım dedim resmen yamuldum sırtım koptu ne kadar zor Allahım bu iş
Aaaa ben ilk gebeligimde dolap siliyim diye sandalyenin ustunde ciktim bi cakildim yere sonrasi hastaneye o yuzden bunda fazla zorlamak istemiyorum korkuyorum sende bence o denli yapma dikkat et kendine cnmcanım eşinle yap ben haftasonu mutfak dolaplarımın sadece dışını sildim mafoldum. sandalye tepesindeydim hemde çok ovalanacak bişi de yoktu sadece ocağın üstü biraz zorladı ama hem kollarım hem belim ağrıdı. süpürme silme çkoltuk çekme işini falan eşime yaptırıyorum ben
ay canım benim yemek masamın sandalyesi güvenip çıktım valla yoksa normalde tabure kullanırımda ona artık cesaret edemem düşerim diyeAaaa ben ilk gebeligimde dolap siliyim diye sandalyenin ustunde ciktim bi cakildim yere sonrasi hastaneye o yuzden bunda fazla zorlamak istemiyorum korkuyorum sende bence o denli yapma dikkat et kendine cnm
aynı yaş , aynı duygular .. benimde 10 mayısta randevum ikili test iiçin.. inşallah hayırlı sonuçlar alırız.Yaşım 25 bakalım bende ense ne çıkıcak ona göre çok tedirginim Allah evlatlarımıza sağlık versin birde ilk bebeğim çok deneyimsizim her şey tedirgin ediyor
ya benim bi sıkıtım yok. hatta yiyince daha rahat çıkıyorum lavaboyaBen de severim acıyı. İlk zamanlar acı canım istemiyordu ama birkaç gündür çok yiyorum ve iyi gelmedi. Davul gibi şiştim. Yemicem artık. Rahatsız etmiyorsa seni zararı olmaz.
Tabi canım 1. sayfadaki tabloya göre Bilgilerini verirsen hemen ekleyeyimbir garip oblomov merhaba öncelikle geçmiş olsun.. grubunuzda yeniyim, bilgilerimi girme şansınız var mı ?
Tabi canım Bilgilerini verirsen hemen ekleyeyim
tabi canım ilk sayfadaki tabloya göre bilgilerini verirsen eklerim senideBeni de ekler misiniz rica etsem :)
tabi canım ilk sayfadaki tabloya göre bilgilerini verirsen eklerim senide
ay bir gün izmirli anneler toplantısı mı yapsak
benim bulantım 9. haftaya girdiğimde bitti ama ara sıra yokluyor sabah ve akşam bulantısı olarak. ve 2li testi yaptırdım canım eşim istedi ben gönüllü değildim ama. sen hangi hastaneye gidiyorsun?Izmirli anneler ve bebekleri :) guzel olur aslinda seninle aramizda 3 gun varmis bu arada. Kendini nasil hissediyorsun. Bulanti vs durumlari nasil. 2li testleri yaptirmayi dusunuyor musun :)
benim bulantım 9. haftaya girdiğimde bitti ama ara sıra yokluyor sabah ve akşam bulantısı olarak. ve 2li testi yaptırdım canım eşim istedi ben gönüllü değildim ama. sen hangi hastaneye gidiyorsun?
bende pozitif yazıyor canım yani var burun kemiği. bence için rahat değilse başka bir hastaneye daha git. çünkü değerlendirilemedi yazıp normal demeleri bana normal gelmedi annenin içine kurt düşürür zaten evhamlıyız yeterince. senin için rahat olacak ki stressiz hamilelik yaşayasınHepinize merhaba
Bende kasim annesi olacagim Allah nasip ettiyse
Bugun ikili tarama icin devlet hastanesine gittim 12+4 ense kalinligi 1,4 cikti ama nb degerlendirelemedi diye altinda not var cikmadan radyologa normal mi dedim evet dedi ama aklima takilmisti simdi internetten bakayim dedim nb burun kemigi ve o gorulemedi
Testin sonucu 15 gunde cikiyo normalde ozel bi hastaneye gidiyordum testleri devlette yaptirayim dedim
Haliyle cok endiselendim internette hic hos seyler yazmiyor
Sizin testte burun kemigi olculdumu yada benim gibi olan varmi?
ödemişi biliyorum ama hastanesini falan bilmem. yaşın küçük canım hiç telaş yapma inşallah iyi çıkar değerlerin. sadece ekranda gördüğün bebeğine odaklan o kadar güzel oldular ki ben en son 7. haftada görmüştüm minicikti 2li testte gördüğüm de çok şaşırmıştım muayene bitene kadar hep ağladım sevinçtenBenimde 9.haftada kesildi bulantilarim. Allaha sukur fazla zorlanmadım. Bi tek uykulara doyamadim. Burayi biliyor musun bilmem ben Ödemişte yasiyorum buranin devlet hastanesinde cok iyi bi doktor var ona gidiyorum. Ptesi gunu 2li testim yapilacak biraz korkuyorum acikcasi.
Amin cnm cok sagolbende pozitif yazıyor canım yani var burun kemiği. bence için rahat değilse başka bir hastaneye daha git. çünkü değerlendirilemedi yazıp normal demeleri bana normal gelmedi annenin içine kurt düşürür zaten evhamlıyız yeterince. senin için rahat olacak ki stressiz hamilelik yaşayasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?