• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
canım eşinle yap ben haftasonu mutfak dolaplarımın sadece dışını sildim mafoldum. sandalye tepesindeydim hemde çok ovalanacak bişi de yoktu sadece ocağın üstü biraz zorladı ama hem kollarım hem belim ağrıdı. süpürme silme çkoltuk çekme işini falan eşime yaptırıyorum ben
Aaaa ben ilk gebeligimde dolap siliyim diye sandalyenin ustunde ciktim bi cakildim yere sonrasi hastaneye o yuzden bunda fazla zorlamak istemiyorum korkuyorum sende bence o denli yapma dikkat et kendine cnm

Aaaa ben ilk gebeligimde dolap siliyim diye sandalyenin ustunde ciktim bi cakildim yere sonrasi hastaneye o yuzden bunda fazla zorlamak istemiyorum korkuyorum sende bence o denli yapma dikkat et kendine cnm
ay canım benim yemek masamın sandalyesi güvenip çıktım valla yoksa normalde tabure kullanırımda ona artık cesaret edemem düşerim diye:KK43: senide Allah korumuş. şimdi yaptım birde bayrama yakın yaparım sonrada doğuma yakın tabi yapabilirsem:KK48: mutfakta en çok kirlenen yer banyodan sonra ikisi başımın belası zaten:işsiz:

Merhaba kasim anneleri :) 2li testlerinizi yaptirdiniz mi ? Kafamda deli sorular var bi yandan yaptirayim diyorum bi yanim yaptirma diyor cok kararsizim.

Ben de severim acıyı. İlk zamanlar acı canım istemiyordu ama birkaç gündür çok yiyorum ve iyi gelmedi. Davul gibi şiştim. Yemicem artık. Rahatsız etmiyorsa seni zararı olmaz.
ya benim bi sıkıtım yok. hatta yiyince daha rahat çıkıyorum lavaboya :halay: ama 15 inde doktora gidicem o zaman sorarım artık

Izmirli anneler ve bebekleri :) guzel olur aslinda seninle aramizda 3 gun varmis bu arada. Kendini nasil hissediyorsun. Bulanti vs durumlari nasil. 2li testleri yaptirmayi dusunuyor musun :)
benim bulantım 9. haftaya girdiğimde bitti ama ara sıra yokluyor sabah ve akşam bulantısı olarak. ve 2li testi yaptırdım canım eşim istedi ben gönüllü değildim ama. sen hangi hastaneye gidiyorsun?

Hepinize merhaba
Bende kasim annesi olacagim Allah nasip ettiyse
Bugun ikili tarama icin devlet hastanesine gittim 12+4 ense kalinligi 1,4 cikti ama nb degerlendirelemedi diye altinda not var cikmadan radyologa normal mi dedim evet dedi ama aklima takilmisti simdi internetten bakayim dedim nb burun kemigi ve o gorulemedi
Testin sonucu 15 gunde cikiyo normalde ozel bi hastaneye gidiyordum testleri devlette yaptirayim dedim
Haliyle cok endiselendim internette hic hos seyler yazmiyor
Sizin testte burun kemigi olculdumu yada benim gibi olan varmi?

benim bulantım 9. haftaya girdiğimde bitti ama ara sıra yokluyor sabah ve akşam bulantısı olarak. ve 2li testi yaptırdım canım eşim istedi ben gönüllü değildim ama. sen hangi hastaneye gidiyorsun?

Benimde 9.haftada kesildi bulantilarim. Allaha sukur fazla zorlanmadım. Bi tek uykulara doyamadim. Burayi biliyor musun bilmem ben Ödemişte yasiyorum buranin devlet hastanesinde cok iyi bi doktor var ona gidiyorum. Ptesi gunu 2li testim yapilacak biraz korkuyorum acikcasi.

Hepinize merhaba
Bende kasim annesi olacagim Allah nasip ettiyse
Bugun ikili tarama icin devlet hastanesine gittim 12+4 ense kalinligi 1,4 cikti ama nb degerlendirelemedi diye altinda not var cikmadan radyologa normal mi dedim evet dedi ama aklima takilmisti simdi internetten bakayim dedim nb burun kemigi ve o gorulemedi
Testin sonucu 15 gunde cikiyo normalde ozel bi hastaneye gidiyordum testleri devlette yaptirayim dedim
Haliyle cok endiselendim internette hic hos seyler yazmiyor
Sizin testte burun kemigi olculdumu yada benim gibi olan varmi?
bende pozitif yazıyor canım yani var burun kemiği. bence için rahat değilse başka bir hastaneye daha git. çünkü değerlendirilemedi yazıp normal demeleri bana normal gelmedi annenin içine kurt düşürür zaten evhamlıyız yeterince. senin için rahat olacak ki stressiz hamilelik yaşayasın

Benimde 9.haftada kesildi bulantilarim. Allaha sukur fazla zorlanmadım. Bi tek uykulara doyamadim. Burayi biliyor musun bilmem ben Ödemişte yasiyorum buranin devlet hastanesinde cok iyi bi doktor var ona gidiyorum. Ptesi gunu 2li testim yapilacak biraz korkuyorum acikcasi.
ödemişi biliyorum ama hastanesini falan bilmem. yaşın küçük canım hiç telaş yapma inşallah iyi çıkar değerlerin. sadece ekranda gördüğün bebeğine odaklan o kadar güzel oldular ki ben en son 7. haftada görmüştüm minicikti 2li testte gördüğüm de çok şaşırmıştım muayene bitene kadar hep ağladım sevinçten:KK48:

bende pozitif yazıyor canım yani var burun kemiği. bence için rahat değilse başka bir hastaneye daha git. çünkü değerlendirilemedi yazıp normal demeleri bana normal gelmedi annenin içine kurt düşürür zaten evhamlıyız yeterince. senin için rahat olacak ki stressiz hamilelik yaşayasın
Amin cnm cok sagol
Evet simdi icime bir kurt dustu Allah hakkimizda hayirlisini versin hepimize saglikli evlatlar versin olmadi yarin kendi doktoruma gidecegim orda yaptirmami istemisti bende ne fark edicek bos yere hastaneleri zengin etmeyelim dedim sanirim yanlis yapmisim normal demesi benimde kafami karistirdi bide devlet oldugu icin 5 dk bile surmedi

Back