- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #10.221
Selam kızlar çok şükür haftanın son iş gününü bitirdim. Daha çok yoruluyorum sanki sizde öylemisiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalalım valla :) bende Sakarya'dan Balıkesir'e gelin geldim hemde çok olmadı ve benimde burada pek arkadaşım yok![]()
Selam kızlar çok şükür haftanın son iş gününü bitirdim. Daha çok yoruluyorum sanki sizde öylemisiniz?
Hamile birileriyle kontak halde olmak iyi oluyor. Hem duygularimizi hem belirtilerimizi paylasiriz :) ben artik pantolonlarimi giydigimde rahat edemiyorum karnim asagi dogru sivri bi halde. Yuksek beller hayal oldu :))
Ben geçen paylaştım burada fotomu baya çıktı karnım artık hiçbirşey giyemiyorumlcw' den hamile tautı aldım onları giymeye başladım...
Oooo maaşallah baya kalabalıkmış misafirlerin. Evet masa başı eleman aldılar bana fabrikayı dolaşmaya onu yolluyorum ayak işlerine felan ama yine de çok yoruluyorumDün 12 kisilik misafirim vardı. Itiraf etmeliyimki cok yoruldum bide bebekler vardi misafirlerle beraber. Sanirim onlardan biraz mikrop kaptim. Burnum tikaaliii nefes alamiyorumyorulmussundur tabi sen ofiste masa basi bi iste calisiyordun dimi. Fazla yormasinlar seni yaa.
Oooo maaşallah baya kalabalıkmış misafirlerin. Evet masa başı eleman aldılar bana fabrikayı dolaşmaya onu yolluyorum ayak işlerine felan ama yine de çok yoruluyorum
Arkadaslar merhaba,umuyorum ki hersey yolundadır. Girebildikce okumaya çalışıyorum. Benim bu hafta ikili test yaptirmam gerekiyor.fiyatlar yukselmis sanırım. İstanbul da ne kadara Nerede yaptirdiniz acaba? Hastaneleri aramadan size de bi sormak istedim. Devletten zar zor randevu aldim ama gidemeyecegim o saate malesef..tekrar da alamiyorum
Sağol Allah razı olsun benimde haftasonlarım aynı senin gibi geçiyoAllah calisan hamilelerin yardimcisi olsun. Ben evde oldugum halde bi saga yatiyorum bi sola :) yaptigim tek sey yemek pisirmek bide
Meraba canim,yeri geliyor devlet hastaneleri çok daha iyi oluyordur eminim ama istanbulda çok zor ayarlamam. İki üç hafta önceden aldim ama gidemeyecegim.devlette ücret yok. Ama özelde fazla ve değişiyor. .bilemedimBen devlet hastanesinde yaptiricam doktoruma guveniyorum. Sanirim bi ucret talep edilmiyordur. Bu topikte genel olarak ozel hastanelere gidiyorlar arkadaslar. Yasadigim yerde ozel hastane yok. Devlete gitmekle hata mi ediyorum, bilemedim.
canım eşinle yap ben haftasonu mutfak dolaplarımın sadece dışını sildim mafoldum. sandalye tepesindeydim hemde çok ovalanacak bişi de yoktu sadece ocağın üstü biraz zorladı ama hem kollarım hem belim ağrıdı. süpürme silme çkoltuk çekme işini falan eşime yaptırıyorum ben
Kolay gelsin canım :) bende yaptım temizliği birde evim fazla büyük zor oluyor![]()
Meraba canim,yeri geliyor devlet hastaneleri çok daha iyi oluyordur eminim ama istanbulda çok zor ayarlamam. İki üç hafta önceden aldim ama gidemeyecegim.devlette ücret yok. Ama özelde fazla ve değişiyor. .bilemedim
Merhaba kasim anneleri :) 2li testlerinizi yaptirdiniz mi ? Kafamda deli sorular var bi yandan yaptirayim diyorum bi yanim yaptirma diyor cok kararsizim.
Canım ben 12 mayısta yaptırıyorum en azından ölçüme giricem ense kalınlığı vs. O sırada kanımıda alıcaklar tabi. Test yaptırmasan bile canım ense ve burun ölçümü yaptır bence kesinlikle![]()
Hic yaptirmayi düşünmüyorum cevremdekiler genelde yaptitlar ve hemen hemen hespsi yansil sonuclar cikti o hamilelikle o psikoloji bozuklugu zor oluyo ben yaptirmiyacam
Bazı doktorlar ense ve burun olcumleri olumluysa kan testi bile yapmiyorlarmis. Ptesi yaptiricam bende 2li testlerimi insallah guzel sonuclar alirim![]()