• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kalalım valla :) bende Sakarya'dan Balıkesir'e gelin geldim hemde çok olmadı ve benimde burada pek arkadaşım yok :KK43:

Hamile birileriyle kontak halde olmak iyi oluyor. Hem duygularimizi hem belirtilerimizi paylasiriz :) ben artik pantolonlarimi giydigimde rahat edemiyorum karnim asagi dogru sivri bi halde. Yuksek beller hayal oldu :))

Selam kızlar çok şükür haftanın son iş gününü bitirdim. Daha çok yoruluyorum sanki sizde öylemisiniz?

Dün 12 kisilik misafirim vardı. Itiraf etmeliyimki cok yoruldum bide bebekler vardi misafirlerle beraber. Sanirim onlardan biraz mikrop kaptim. Burnum tikaaliii nefes alamiyorum :D yorulmussundur tabi sen ofiste masa basi bi iste calisiyordun dimi. Fazla yormasinlar seni yaa.

Hamile birileriyle kontak halde olmak iyi oluyor. Hem duygularimizi hem belirtilerimizi paylasiriz :) ben artik pantolonlarimi giydigimde rahat edemiyorum karnim asagi dogru sivri bi halde. Yuksek beller hayal oldu :))

Ben geçen paylaştım burada fotomu baya çıktı karnım artık hiçbirşey giyemiyorum :( lcw' den hamile tautı aldım onları giymeye başladım...

Ben geçen paylaştım burada fotomu baya çıktı karnım artık hiçbirşey giyemiyorum :KK43: lcw' den hamile tautı aldım onları giymeye başladım...

Ben henuz hamile kiyafeti almaya baslamadim. Cok guzeller cok hosuma gidiyorlar :) ben zaten normalde hafif gobekliydim 171 boy 70 kg ile hamile kaldım. Asgari kiloyla ama tabiki bebegimin sagliginida dusunerek hamileligimi tamamlarim umarim :) gobek degil beebk demek istiyo insan artik

Dün 12 kisilik misafirim vardı. Itiraf etmeliyimki cok yoruldum bide bebekler vardi misafirlerle beraber. Sanirim onlardan biraz mikrop kaptim. Burnum tikaaliii nefes alamiyorum :KK70: yorulmussundur tabi sen ofiste masa basi bi iste calisiyordun dimi. Fazla yormasinlar seni yaa.
Oooo maaşallah baya kalabalıkmış misafirlerin. Evet masa başı eleman aldılar bana fabrikayı dolaşmaya onu yolluyorum ayak işlerine felan ama yine de çok yoruluyorum

Oooo maaşallah baya kalabalıkmış misafirlerin. Evet masa başı eleman aldılar bana fabrikayı dolaşmaya onu yolluyorum ayak işlerine felan ama yine de çok yoruluyorum

Allah calisan hamilelerin yardimcisi olsun. Ben evde oldugum halde bi saga yatiyorum bi sola :) yaptigim tek sey yemek pisirmek bide

Arkadaslar merhaba,umuyorum ki hersey yolundadır. Girebildikce okumaya çalışıyorum. Benim bu hafta ikili test yaptirmam gerekiyor.fiyatlar yukselmis sanırım. İstanbul da ne kadara Nerede yaptirdiniz acaba? Hastaneleri aramadan size de bi sormak istedim. Devletten zar zor randevu aldim ama gidemeyecegim o saate malesef..tekrar da alamiyorum

Arkadaslar merhaba,umuyorum ki hersey yolundadır. Girebildikce okumaya çalışıyorum. Benim bu hafta ikili test yaptirmam gerekiyor.fiyatlar yukselmis sanırım. İstanbul da ne kadara Nerede yaptirdiniz acaba? Hastaneleri aramadan size de bi sormak istedim. Devletten zar zor randevu aldim ama gidemeyecegim o saate malesef..tekrar da alamiyorum

Ben devlet hastanesinde yaptiricam doktoruma guveniyorum. Sanirim bi ucret talep edilmiyordur. Bu topikte genel olarak ozel hastanelere gidiyorlar arkadaslar. Yasadigim yerde ozel hastane yok. Devlete gitmekle hata mi ediyorum, bilemedim.

Ben devlet hastanesinde yaptiricam doktoruma guveniyorum. Sanirim bi ucret talep edilmiyordur. Bu topikte genel olarak ozel hastanelere gidiyorlar arkadaslar. Yasadigim yerde ozel hastane yok. Devlete gitmekle hata mi ediyorum, bilemedim.
Meraba canim,yeri geliyor devlet hastaneleri çok daha iyi oluyordur eminim ama istanbulda çok zor ayarlamam. İki üç hafta önceden aldim ama gidemeyecegim.devlette ücret yok. Ama özelde fazla ve değişiyor. .bilemedim

canım eşinle yap ben haftasonu mutfak dolaplarımın sadece dışını sildim mafoldum. sandalye tepesindeydim hemde çok ovalanacak bişi de yoktu sadece ocağın üstü biraz zorladı ama hem kollarım hem belim ağrıdı. süpürme silme çkoltuk çekme işini falan eşime yaptırıyorum ben

Ya yapar aslında ama ben yapmadığımda içim rahat etmiyor garip bi takıntı ama mecburen o takıntılara ara vericez sanırım resmen patates oldum yataktan kalkamıyorum şunda bi temizlik yaptım diye :kızgın:

Meraba canim,yeri geliyor devlet hastaneleri çok daha iyi oluyordur eminim ama istanbulda çok zor ayarlamam. İki üç hafta önceden aldim ama gidemeyecegim.devlette ücret yok. Ama özelde fazla ve değişiyor. .bilemedim

Doktorum gercekten cok iyi birisi. Once allaha sonra doktoruma guveniyorum. Haklisiniz cok duyuyoruz ozel hastaneden sikayet edenleri. Hayirlisi olsun hakkimizda. Eskiden doktor mu varmis diyerek klişeleşmek istiyorum :D

Merhaba kasim anneleri :) 2li testlerinizi yaptirdiniz mi ? Kafamda deli sorular var bi yandan yaptirayim diyorum bi yanim yaptirma diyor cok kararsizim.

Canım ben 12 mayısta yaptırıyorum en azından ölçüme giricem ense kalınlığı vs. O sırada kanımıda alıcaklar tabi. Test yaptırmasan bile canım ense ve burun ölçümü yaptır bence kesinlikle:KK200:

Canım ben 12 mayısta yaptırıyorum en azından ölçüme giricem ense kalınlığı vs. O sırada kanımıda alıcaklar tabi. Test yaptırmasan bile canım ense ve burun ölçümü yaptır bence kesinlikle:KK200:

Bazı doktorlar ense ve burun olcumleri olumluysa kan testi bile yapmiyorlarmis. Ptesi yaptiricam bende 2li testlerimi insallah guzel sonuclar alirim :KK200:

Hic yaptirmayi düşünmüyorum cevremdekiler genelde yaptitlar ve hemen hemen hespsi yansil sonuclar cikti o hamilelikle o psikoloji bozuklugu zor oluyo ben yaptirmiyacam

Anne yaşı 30 a yakın olduğunda bile oranı çok olası çıkartıyor o yüzden saçmalıyor rakamlar bence canım benim. Ense ve burun değerlerini bilmek yeterli bence

23 yaşındayım. Doktoruma sordum hocam risk nedir gibi :) adam bana daha dun dogmussunuz dedi. Haksizda sayilmazdi. Evham yaparak hem kendimizi hem minnoslarimizi uzmeyelim en iyisi :) ah bi cinsiyetini ogrensemde cicilerini alsam artik ♡♡♡

Back