2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Aaa öyle mi bende 25 im acaba benim içinde aynı şeyler geçerli olur muydu ki

Aaa öyle mi bende 25 im acaba benim içinde aynı şeyler geçerli olur muydu ki

Valla kendimi bebegimle gecirdigim guzel gunleri hayal ederek oyalamaya calisiyorjm bebek gelisim kitaplari, mama tarifleri falan okuyorum. Normalde baska bi hamileye canim takma falan derken bi baktimki kendim ruh hastasi olmuşum :) beni yalniz birakmayin eheeheheh

Iki gun once yesilcay taze biberiye cayi ictim...adini soylemiyim bagirsaklarim bozuldu..once ne yedim de bu oldu karar veremedim. Bugun de kekiklili zeytin yedim veeee bingo..dolu mideye hic kusmayan ben malesef kustum.. bu bitkilere dikkat edin arkadaslar....

Kuzum bende aynıyım inanılmaz anksiyeteli davranıyorum abuk subuk şeyleri büyütüp konu yapıyorum vallahi eşlere bu dönemde baya bir iş düşüyor bizden daha sabırlı olmaları lazım. Bende gelişim kitapları aldım ama halsizlik üşengeçlik o kadar çok ki her zamanda okuyamıyorum. Sizdede var mı mayışıklık kızlar gün oluyor yerimden kalkasım gelmiyor

Bitki çayı içmek iyi değil ki kuzum şu aşamada neden içiyorsunnn?? Allah korusun kanama vs. Olmasın

Bosluguma geldi aslinda cok yedim.sindirir dedim..kekikli zeytin aklima bile gelmezdi.mahvoldum..

Yavrum Allaha şükür miden bozulmuş bağırsaklarına dokunmuş bebişe bir şey olmamış neyse ki aman öok dikkat et şu sıralar çok ayakta kalma bari. Allah sakınsın ama bu sebeple düşük yapanlar var aman Allah sakınsın

Biberiyenin ishal yapıcı etkisi var. Çok dikkat et canım. Hamilelikte bitki çayları çok tehlikeli.

Kızlar iyigeceler ben bugün sacimi boyadim ama icimde hic rahat degil doktorum izin verdi komsumda 3 aydan sonra hem boyatmis hem kestirmis hicbisey olmamis bende bi hevesle boyadim ama simdi kendimi suclu hissediyom bisey olmaz insallah

Kızlar iyigeceler ben bugün sacimi boyadim ama icimde hic rahat degil doktorum izin verdi komsumda 3 aydan sonra hem boyatmis hem kestirmis hicbisey olmamis bende bi hevesle boyadim ama simdi kendimi suclu hissediyom bisey olmaz insallah

Canım hiç bir şey olmuyor bunlar hep fazla düşünmek ve telaşa kapılmak. Bu zaten bilimsel anlamda 15-25 dk arasında tutulduğunda bir etkisi olmadığı kanıtlanmış. Ama biz anneler fazla hassas davranıyoruZ. Benimde saçımda istemediğim renk var 10 gün sonra boyatıcam bende muhtemelen canım

Ayy biraz da olsa icim rahatladi direk boyayla boyadim valla organik filanda degildi zaten organiklerin icindede vardir mutlaka kimyalsal bide kuaforede gitmedim ablama boyattim bilmiyourum allaha emanet ettim bebisimi. mantıkli dusununce ilk 3 ay butun organ gelisimi filan artik tamamlaniyo doktorda izin verdi bisey olmaz diye dusunuyorum.

Yok yok hiç merak etme zaten doktor onay vermezdi emin ol tatlım

Arkadaşlar size bir şey sorucam. Benim doktorum beni 3 haftada bir çağırıyor. Ben bazen içime bir sıkıntı giriyor ve 2 hafta sonra bazen araya kontrol sıkıştırıyorum yani 2 haftada bir ultrasona girmiş oluyorum. Bu bebek için sakıncalı mı? Yani benim gibi sabırsız arkadaşlar var mı? Dayanamayıp giden vs.

Kese ve kalp atışı haricinde gitmedim. 12.haftadaki detayli ultrason yaklaştı onu bekliyorum. Yani açıkçası bir zararı olsa her gittiğimizde ultrasonla direk bakmazlar. Ama diğer yandan ne olursa olsun manyetik alan aslında. Ben yine de gerekli gereksiz sürekli olmaması gerektiğini düşünüyorum. Amerikadaki arkadaşım bütün gebeligi boyunca sadece 3 kez ultrasonla bakmışlar.

Ben de oyleyim canim.ama doktorum en son bu kadar sik ultrasona girmenin etkilerinden emin olamayiz gerekmedikce rutin kontrol disinda bakmayalim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…