2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
içimi okudun. Bende farkedyrm 2 gundur. Ama kime soylesem olur mu oyle sey daha kucuk diyorlar
ben dün kulakcaliklarla kuran dinlettm yatmadan önce sonra karnimda sanki bisey dalgalaniyomus gibi hissettim. Cok tuhafdi acaba bagirsaklarmi yoksa bebekmiydi? Cok erken ya :D karistirmis olabilirm

kızlar ben az önce resmen aşermiş bulunuyorum:KK70::KK70: burnuma mis gibi margarinle yapılmış makarna koktu ve gözlerim yaşardı resmen:skandal: normalde makarnayı pek sevmem aramam:KK45:aldırcam öğle yemeğine yapıp yicem:21:
hahah iki gün önce aksam saat 22 de ayni seyi benimde canim cekti hic aklima gelmez tereyagli makarna ama o gün üsnmeden yaptim gece 22 de yedim valla. :D simdi olsa yine yerim hahaha

Canim endiselenme. 3. Ayin sonuna zaten bitmesi bile normal bende 8. haftada basladi 2 hafta sürdü kesildi allahtan. Binde bir bulaniyorum ama cok nadir ve et balik vs. tiksiniyorum hala... Benim duydugum kadariyla 12. haftadan sonra vücut hamilelige alisiyormus ondan sonra ise belirtilerin cogu gidiyormus. Arada bi yokluyor ama sürekli degil yani hersey normaldir hic takma :)

Sağol canım inşallah geçiyordur dediğin gibi :)
bulantılar insanı mahvediyor.

Kızlar ben hani el doppleri aldım ya onu denedim kalp sesi gelmiyor ama pit pit kalp yanıp sönüyor :KK200::KK68:
Nerden kaça aldın canım. Yazdıysan kaçırmışım.

kızlar dün akşam sırt üstü yattımda küçük bi pıt hissettim iki kez bebeğim miydi acaba kas seyirmesi miydi sizde de oluyor mu heyecan yaptım uyuyamadım ondan sonra:KK64::KK64::KK64::KK64:
11. Haftamda ben de 3 kere bir seyirme hissetmiştim ama sonra hiç hissetmedim. Bebeklerden değildi büyük ihtimal. Çok erken çünkü. Ama insan bebekten olma ihtimalini düşününce bile mutlu oluyor :)

kızlar ben az önce resmen aşermiş bulunuyorum:KK70::KK70: burnuma mis gibi margarinle yapılmış makarna koktu ve gözlerim yaşardı resmen:skandal: normalde makarnayı pek sevmem aramam:KK45:aldırcam öğle yemeğine yapıp yicem:21:
İlk defa mı aşeriyorsun canım :) ben daha doğru düzgün hiçbir şeye aşermedim. Burnumda tüten bişey olmadı hiç. Ben de aşermek istiyorum :KK48:

Kızlar ben elevit ilac kullaniyorum ilac biraz büyuk olduğu icin yutmakda zorlaniyorum baska bi ilac kullanabilirmiyim diye arastirirken internette ilacda domuz katkisi oldugunu ögrendim ne kadar dogruluk payi vardir kizlar sizin bilginiz var mi?
canım hiç endişelenme ben de aynı ilacı kullanıyorum bazen öyle saçma bilgiler oluyor internette.. benim 3 arkadaşımda gebelikde elevit içti hiç bi sıkıntı yok en iyi ilaç o için rahat etsin

Nerden kaça aldın canım. Yazdıysan kaçırmışım.

11. Haftamda ben de 3 kere bir seyirme hissetmiştim ama sonra hiç hissetmedim. Bebeklerden değildi büyük ihtimal. Çok erken çünkü. Ama insan bebekten olma ihtimalini düşününce bile mutlu oluyor :)

İlk defa mı aşeriyorsun canım :) ben daha doğru düzgün hiçbir şeye aşermedim. Burnumda tüten bişey olmadı hiç. Ben de aşermek istiyorum :KK48:
aynen canım ilk defa böyle oldum. ya normalde de canım bişiler ister ama bu çok başkaydı:KK48:

Kızlar bugün çok fenalaştım acilden geldim az önce bulantı çarpıntı baygınlık hali sadece oksijen verdiler dinlendim de bu 10. Haftaya kadar çok iyiydim ama hele 1 haftadır berbatım bu kadar geç başlaması geç bitmesi anlamına gelmez inşallah çok yoruldum gerçekten hele bu halde çalışmak bi işkence :kızgın: Acaba vitamin depolarım boşalıyor ya ondan mı böyle halsizleştim ki?

Kızlar bugün çok fenalaştım acilden geldim az önce bulantı çarpıntı baygınlık hali sadece oksijen verdiler dinlendim de bu 10. Haftaya kadar çok iyiydim ama hele 1 haftadır berbatım bu kadar geç başlaması geç bitmesi anlamına gelmez inşallah çok yoruldum gerçekten hele bu halde çalışmak bi işkence :kızgın: Acaba vitamin depolarım boşalıyor ya ondan mı böyle halsizleştim ki?
Geçmiş olsun canım. Umarım biran önce düzelirsin. Benim doktorum 13 - 14. haftadan sonra düzelirsin demişti. şuan azaldı biraz sanki.

Back