- 28 Mayıs 2016
- 1.178
- 1.150
- 53
- 39
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #9.861
Bende senin gibiyim 1 tabak yiyince tencereyi ben bitirmişim gibi hazmademiyorum rahatsız oluyorum sonra da hemen acıkıyorumÇok yiyemiyorum canim midem hemen patliyacak gibi oluyor. Aradan 1 saat geçmeden de bomboş kalıyor deli gibi kazıniyor. Bugün bi arkadaşım söyledi bu zamana kadar yiyemedim için midem kuculmuş yavaş yavaş buyur diyor. Sabahtan beri sık sık yemek yedim ama hala midem kazıniyor ağrıyor açlıktan
İç kısımda gibi canım. Görünürde sadece kızarıklık var hafif. Şişlik dedim ama dışarı doğru olan bir şişlik değil. Dokunduğumda hissediyorum bir şey. Derinin altında. Çok önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama bebeklere bir etkisi yoktur herhalde. Bir ondan korkuyorum biraz.Canim ic kisimda mi dista mi? Kil donmesi geldi benim hemen aklima amaaynayla falan bak bakalim yag bezesi orada olur mu bilemedim gerci yag bezesi acimaz kil donmesi acir.baska birsey de gelmiyor aklima
Hayırlı olsun canim :)) kesin 16. Haftada belki olur diyorlar bana da yanılma payı oluyor bana fa 12. Haftada kız demisti doktorum
bana da 12. haftada erkek diye tahminim ama kesin değil dedi. bir dahaki randevum 15 mayısta heyecanla bekliyorum bende
Rabbim nasip ederse ben çocuklarımın yaş aralıkları 3-4 olsun isterim daha küçük oldu mu çok zor birini tam yetiştirememişken 2. çıkarsa kafayı yerim
Bende aynı durumdayım sürekli açlık var birşeyler yiyorum 1 saat sonra hiçbirşey yememiş gibi acıkıyorum yedikçe de korkuyorum vallaBende senin gibiyim 1 tabak yiyince tencereyi ben bitirmişim gibi hazmademiyorum rahatsız oluyorum sonra da hemen acıkıyorum
Cok sevindim canim kazasiz belasiz olsun artik :-* :-*Kızlar doktordan geliyorum herşey iyi dedi ve bilin bakalım ne dedi :) Erkek :) tabi tam olarak kesin değil ama erkeğe benziyor dedi :)
Eki Görüntüle 1990958 Eki Görüntüle 1990959 Mrb arkadaşlar 11+0 doktor kontrolümüz vardı nub teorisinden anlayan arkadaşlarım sizce cinsiyet ne merak içindeyiz tahminlerinizi bekliyorum
Benim de ablam suan hamile onunda ilk cocukta dikildi ve suanki hamiliginde dikildiSlm kizlar biz de kontrolden geldik hamdolsun hersey yolundaymis kiz tahmininde bulundu kizima ins arkadas geliyo.
Yalniz llk hamileligimde 23. Haftada rahim agzi kisalikligindan dolayi erken dogum riski vardi 23. Haftadan 40. Haftaya kadar hastanede kalmistim isterseniz bi uzmanla grsun ameliyatla dikilebiliyor fln dedi ama riskleri de var dedi bi tuhaf oldumİlla bu hamilelik de oyle olacak degil dedi ama gelecegi de bilemem dedi
TeşekkürlerKız gibi :)
Ablanizin kisalmasi ikinci hamilelikte baslamis miydi da yine diktiler yoksa tedbir amacli miBenim de ablam suan hamile onunda ilk cocukta dikildi ve suanki hamiliginde dikildi
Bende açım ama iştahım yok bir değişik haller içindeyimBende aynı durumdayım sürekli açlık var birşeyler yiyorum 1 saat sonra hiçbirşey yememiş gibi acıkıyorum yedikçe de korkuyorum valla
Aha benden bir tane dahaKızlar ben haftada bir hatta iki defa dışarda yemek yediğim oluyo oldum olası sevmiyorum yemek yapmayı zaten hamile değilken de genelde dışarda yerdik ya da dışardan söylerdik. Hamile kalınca kendime bi yemek listesi hazırlamıştım ama uyamadım pek çünkü akşam eve gelip yorgunlukla bi de yemek yapmak çok zor geliyor. Bi de ben kola içmezdim hiç ama bir haftadır canım hep kola istiyor ve içiyorum aşırıya kaçmadan bi zararı olmaz inşallah.
Ben de bugün ilk kez kola içtim arkadaşlar içiyordu okulda canım cekti.ki yilda bir kez bile zor içerim kolayı.hamileligimden beri bir kez fast food yedim.hamilelik bambaska birşey.insanin canı çektikçe yiyesi geliyor.guvenilir yerlerden yenildikten sonra sorun olacağını düşünmüyorum ben.Kızlar ben haftada bir hatta iki defa dışarda yemek yediğim oluyo oldum olası sevmiyorum yemek yapmayı zaten hamile değilken de genelde dışarda yerdik ya da dışardan söylerdik. Hamile kalınca kendime bi yemek listesi hazırlamıştım ama uyamadım pek çünkü akşam eve gelip yorgunlukla bi de yemek yapmak çok zor geliyor. Bi de ben kola içmezdim hiç ama bir haftadır canım hep kola istiyor ve içiyorum aşırıya kaçmadan bi zararı olmaz inşallah.
Evet canım evde iki çocuk var.disardan yemek olmuyor çocuklar ev yemeği istiyor kuru pilav bile olsa.ilk bebişi olacaklar tadını çıkartsın ben de disardan çok yemistim oğluma hamileyken.simdi makarna ya da pilav da olsa çocuklar istiyorlar.corba zaten her gün olmak zorunda gibi birşey bizim ev içinAha benden bir tane dahaYemek yapmak hiç bana göre değil nefret ediyorum yemek yapmaktan diyebilirim yani. Ama mecburen yapıyoruz. Bana kalsa bende her gün dışardan söyleyecem ama olmuyor işte canım. Hele ki o eve çocuk geldikten sonra... Kolayı normalde bende sevmem ama hamile kalınca nedense hep benimde canım çeker, bir yudum aldıktan sonra da tiksinirim neyseki. Ama o bir yudumuda olsa illa içecem işte. Sende çok fazla tüketmemeye çalış , 1-2 yudum al bırak.
Sırf haftasonları yemek yapmamak için kayınvalidemlere gidiyoruz eşime bu yüzden olduğunu söylemiyorum tabi :dd sağolsun çok güzel yemek yapar aşerme numarası yapıyorum canım ne isterse yapıyor :d kolayı abartmıyorum zaten çok canım isterse bir bardak o kadar.Aha benden bir tane dahaYemek yapmak hiç bana göre değil nefret ediyorum yemek yapmaktan diyebilirim yani. Ama mecburen yapıyoruz. Bana kalsa bende her gün dışardan söyleyecem ama olmuyor işte canım. Hele ki o eve çocuk geldikten sonra... Kolayı normalde bende sevmem ama hamile kalınca nedense hep benimde canım çeker, bir yudum aldıktan sonra da tiksinirim neyseki. Ama o bir yudumuda olsa illa içecem işte. Sende çok fazla tüketmemeye çalış , 1-2 yudum al bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?