- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #9.901
10+3 bugunŞuan kaç haftalksn cnm
3 aydan snra azalıyor diyolar inşallah bir an önce geçer10+3 bugun
Canim benim ya benim de cok bulantim oluyor amaKızlar ben yediklerimi oluk oluk çıkarıyorum ya(( özellikle de akşamları hiç birşey durmuyor midemde. Zaten sindiremedigim için aşırı rahatsızlık veriyor, sonra da çıkıyor. Öğürmekten karın kaslarım inanılmaz aciyor, açlıktan ağlayacak gibi oluyorum bi çorba bile icsem, bi çubuk kraker bile yesem çıkarıyorum şikayet etmek istemiyorum ama cooook yoruldum yiprandim
Kızlar ben elevit ilac kullaniyorum ilac biraz büyuk olduğu icin yutmakda zorlaniyorum baska bi ilac kullanabilirmiyim diye arastirirken internette ilacda domuz katkisi oldugunu ögrendim ne kadar dogruluk payi vardir kizlar sizin bilginiz var mi?
Kıza benzettim :)Eki Görüntüle 1990958 Eki Görüntüle 1990959 Mrb arkadaşlar 11+0 doktor kontrolümüz vardı nub teorisinden anlayan arkadaşlarım sizce cinsiyet ne merak içindeyiz tahminlerinizi bekliyorum
Oyy 14 haftada da devam ediyor mu bu durumBende senin gibiyim 1 tabak yiyince tencereyi ben bitirmişim gibi hazmademiyorum rahatsız oluyorum sonra da hemen acıkıyorum
Çok şükür bin şükür bu günlerimize. Mayıs annelerinden hatırlıyorum seni hep bir heyecan her ay yeni bir umut.. Rabbim çok şükür bize bu günleri nasip etti insaAllah hayırla sağlıcakla kucağımıza aldığımız günlere de kavuştursun RabbimCanim oyle bir yazimi alintilamissin ki valla gozlerim dolduyarin is yerinde bilgisayardan ekleyeyim seni
Kızlar ben elevit ilac kullaniyorum ilac biraz büyuk olduğu icin yutmakda zorlaniyorum baska bi ilac kullanabilirmiyim diye arastirirken internette ilacda domuz katkisi oldugunu ögrendim ne kadar dogruluk payi vardir kizlar sizin bilginiz var mi?
Kizlar nette arastirirsaniz firma kendi dogruladi ilaclarinda domuz katkisi oldugunuBen eylülden beri kullanıyorum.Bi ara benimde kafam bulandı araştırırken ama öyle bişey olsa mümkün değil türkiyede piyasada olmazdı.Bayağı araştırmıştım,tatmin edici şeyler bulup araştırmayı bıraktım.Yoksa takıntılıyımdır herşeye...
Ben eylülden beri kullanıyorum.Bi ara benimde kafam bulandı araştırırken ama öyle bişey olsa mümkün değil türkiyede piyasada olmazdı.Bayağı araştırmıştım,tatmin edici şeyler bulup araştırmayı bıraktım.Yoksa takıntılıyımdır herşeye...
ay canim hayirlisi olur insallah. Benimde randevum var 16.15 de :) bakalim bekleyelim bi cinsiyetler belli olcakmi. Sen ense kalinligini ölcütürmüsmüydün´?Herkese günaydın kızlar,saat 3 te randevum var çok heyecanlıyım, cinsiyet konusunda tahminde bulunur inş.doktor.ruyamda baya çengelli iğne ve renkli toplu iğne gördüm.hayir olsun insalalh.kizim mı olcak acaba diye güzel bir yorum yaptım kendime uyanınca
Yok canım olcturmedim hala.bugun 11+1 im.doktor ölçebilir sanırım bugün.bi de bu gidecegim doktora ilk kez gidiyorum meraktan.kendi doktorum 12.haftada gel demisti ense ölçümü için.ense kalınlığını yine karın ultrasonunda bakarak olcuyorlar canım.sen kaç haftaliksin? En son 14.hagtada ölçülüyor diye biliyorum.ay canim hayirlisi olur insallah. Benimde randevum var 16.15 de :) bakalim bekleyelim bi cinsiyetler belli olcakmi. Sen ense kalinligini ölcütürmüsmüydün´?
ben tam 14. haftadayim suan. Ozaman bugün randevuya gittigimde diyimde ölcsün normalmi en azindan ona baksin kan vermem ama cünkü ense kalinligiyla baska hastaliklarda ortaya cikiyor sirf down sendromu degil benim bildigim öyle degilmi?Yok canım olcturmedim hala.bugun 11+1 im.doktor ölçebilir sanırım bugün.bi de bu gidecegim doktora ilk kez gidiyorum meraktan.kendi doktorum 12.haftada gel demisti ense ölçümü için.ense kalınlığını yine karın ultrasonunda bakarak olcuyorlar canım.sen kaç haftaliksin? En son 14.hagtada ölçülüyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?