2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar ben elevit ilac kullaniyorum ilac biraz büyuk olduğu icin yutmakda zorlaniyorum baska bi ilac kullanabilirmiyim diye arastirirken internette ilacda domuz katkisi oldugunu ögrendim ne kadar dogruluk payi vardir kizlar sizin bilginiz var mi?

Canim benim ya benim de cok bulantim oluyor ama
Hamdolsun bu sefer yemek yoyorum bulansam da. İns biran evel bu bulantilar gecer

Ben eylülden beri kullanıyorum.Bi ara benimde kafam bulandı araştırırken ama öyle bişey olsa mümkün değil türkiyede piyasada olmazdı.Bayağı araştırmıştım,tatmin edici şeyler bulup araştırmayı bıraktım.Yoksa takıntılıyımdır herşeye...

Hayırlı sabahlar kızlar musmutlu sağlıklı hayırlı bir gün diliyorum
Hafta sonuna kadar anneme geldim keyfini çıkartmaya çalışıyorum mide bulantılarım hemen hemen bitti gibi akşamları okuyor sadece
bir garip oblomov canım 1. Trimester 67 ile kapandı 2 kilo almışım
Bu kilo olayı beni çok geriyor sanki ne kadar kilo almak istemesem daha çok almaya başladım tiksinmelerim bitse düzene sokcam da Ne zaman

Bende senin gibiyim 1 tabak yiyince tencereyi ben bitirmişim gibi hazmademiyorum rahatsız oluyorum sonra da hemen acıkıyorum
Oyy 14 haftada da devam ediyor mu bu durum Allah yardımcımız olsun bulantı geçiyor ağrı başlıyor o geçiyor baş ağrısı o geçiyor bel ağrısı bu hamilelik ne değişik birşey mis Allah im sonuna kadar yaşamayı nasip etsin

Canim oyle bir yazimi alintilamissin ki valla gozlerim doldu yarin is yerinde bilgisayardan ekleyeyim seni
Çok şükür bin şükür bu günlerimize. Mayıs annelerinden hatırlıyorum seni hep bir heyecan her ay yeni bir umut.. Rabbim çok şükür bize bu günleri nasip etti insaAllah hayırla sağlıcakla kucağımıza aldığımız günlere de kavuştursun Rabbim

Kizlar nette arastirirsaniz firma kendi dogruladi ilaclarinda domuz katkisi oldugunu

elevit domuz diye arattiginizda ilk linkte cikiyor bir ara ablam icin arastirmistim sanirim decavit bunun muadili.bence sadece bu ilac degil bayernin piyasadaki butun ilaclarinda domuz katkisi vardir.

Herkese günaydın kızlar,saat 3 te randevum var çok heyecanlıyım, cinsiyet konusunda tahminde bulunur inş.doktor.ruyamda baya çengelli iğne ve renkli toplu iğne gördüm.hayir olsun insalalh.kizim mı olcak acaba diye güzel bir yorum yaptım kendime uyanınca

Ben oğlumun hamileliğinde doktoruma sormuştum. İçerisinde domuzdan elde edilen jelatin olduğunu söylemişti yanılmıyorsam. Firma da kabul etmek değil de yoktur diye açıklama yapmamış diye biliyorum. Piyasada güvenilir vitamin sorduğumda da tamamen bitkisel olduğu için solgarın vm2000 vitaminini vermişti bana doktorum. Vejeterjanlar için olduğu yazıyordu kutusunda. Oğlumun hamile grubunda da bu konu konuşulmuştu. Kimisi tıbbi bir gereklilik olduğunu, bu yüzden kullanılabileceğini söylüyor. Kimisi de alternatifi varken zorunluluk olmadığı için kullanmanın doğru olmadığını söylüyor. Kullanamak istemeyenler doktoruna söylediğinde alternatif sunmuştu doktorları. Benim içime sinmediğinden solgarı kullanmıştım ben de. Doktorunuza kullanmak istemiyorum diye söylerseniz alternatif gösterecektir.

@bir garip oblomov
arkadaşımız firmanın açıklamalarını eklemiş. Firmanın kabul ettiğini bilmiyordum ben, yuh. Peki bir yaptırım, yasaklama nasıl yapılmaz sağlık bakanlığınca???

Bayanlar benim bugün aksam randevum var doktorda. Ense kalinligini ölcermi doktor? Ben Kan vermedim down sendromunun olup olmadigini ögrenmek icin. Ama ense kalinligida ölcülmedi burda her 4 haftaya bir gidiyorsun doktora. Ben yurtdisindayim. Simdi 14. haftamdayim. Hala ölcülebilir degilmi? karindan ultrasonla ölcülüyor öyle degilmi? Herhalde her doktorda yapabilir bunu diye düsünüyorum

ay canim hayirlisi olur insallah. Benimde randevum var 16.15 de :) bakalim bekleyelim bi cinsiyetler belli olcakmi. Sen ense kalinligini ölcütürmüsmüydün´?

ay canim hayirlisi olur insallah. Benimde randevum var 16.15 de :) bakalim bekleyelim bi cinsiyetler belli olcakmi. Sen ense kalinligini ölcütürmüsmüydün´?
Yok canım olcturmedim hala.bugun 11+1 im.doktor ölçebilir sanırım bugün.bi de bu gidecegim doktora ilk kez gidiyorum meraktan.kendi doktorum 12.haftada gel demisti ense ölçümü için.ense kalınlığını yine karın ultrasonunda bakarak olcuyorlar canım.sen kaç haftaliksin? En son 14.hagtada ölçülüyor diye biliyorum.

ben tam 14. haftadayim suan. Ozaman bugün randevuya gittigimde diyimde ölcsün normalmi en azindan ona baksin kan vermem ama cünkü ense kalinligiyla baska hastaliklarda ortaya cikiyor sirf down sendromu degil benim bildigim öyle degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…