2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar ben bugün berbatım ya:KK43: ne yediysem çıkardım:KK51:yine acıkıyorum meyve falan yedim ama kesmedi peynirli tost söyledim bakalım inşallah bastırır midemi:işsiz:

BEN DRAMAMİNE başladım bi nebze daha iyiyim bugün sabah akşam aç karnına içiyorum sabah kalktığım gibi 1 tane alıyorum biraz daha rahatlatıyor

Çok zor oluyor açıkçası canım ilk 2 yıl.ama sonrasında arkadaş gibiler şimdi çok rahatım çok şükür.birlikte çok güzel vakit geciriyorlar.kucuk abi diyor büyük olan kardeşim diyor hep.ayri kalmaya hiç dayanamiyorlar hemen ozluyorlar birbirlerini.odalarini ayırmayı düşünüyorum bu yıl,ama istemiyorlar
Merak ettim en zor ne geliodu sana. Birinin yemek saati diğerinin emme .. Ya da biri wc gitmek istio diğeri kaka yapmış mi falan. Ay çok endişeliyim o halimden . Ama babasına guveniyorm elim ayağım oluyir o benim

Selam hanımlar... ben çok sık idrara çıkıyorum. Su içsem 10 dk sonra wc ye gidiyorum. Normal mi sizce. Ağrı yanma vs hiçbişi yok

Çok iyi olur canım.

Çok iyi yapmışsın canım.ben de keşke okul bitse modundayim.bulantiyla kusmayla gecmior günler.cok yipraniyorum ben okulda.
Seni inan çok iyi anlıyorum canım. Resmen okul bana işkenceye dönmüştü. Her ne kadar evde zaman geçmek bilmese de okul dayanılmaz bir hal almıştı artık.
Bebislerimiz iyi olsun da önemli olan o canım

canım hakkında hayırlısı olsun evinde yat dinlen. az az sık sık yemeği öğreneceksin canım benim iştahım açıldığında yaptığım en yanlış şey aa bulantım bitti yemediğim günlerin acısını çıkarayım diyip hemeğe saldırıyordum ve sonucunda kendimi tuvalette buluyordum:işsiz:hala alışamadım ama yapabilirsen harika olur.
Çok yiyemiyorum canim midem hemen patliyacak gibi oluyor. Aradan 1 saat geçmeden de bomboş kalıyor deli gibi kazıniyor. Bugün bi arkadaşım söyledi bu zamana kadar yiyemedim için midem kuculmuş yavaş yavaş buyur diyor. Sabahtan beri sık sık yemek yedim ama hala midem kazıniyor ağrıyor açlıktan :(

Merak ettim en zor ne geliodu sana. Birinin yemek saati diğerinin emme .. Ya da biri wc gitmek istio diğeri kaka yapmış mi falan. Ay çok endişeliyim o halimden . Ama babasına guveniyorm elim ayağım oluyir o benim
Canım eşim de yardımcı oldu sağolsun da onun evde olmadığı zamanlar çok zorlandim.dediin gibi birinin altını temizlemeye çalışırken diğeri su istiyor.kucugu emzirirken diğerinin uykusu geliyor.cok olmuştu küçüğü emzirirken büyüğü ayağımda salladigim zamanlar :deli: bi de ikisini hiç başbaşa bırakmadım ilk iki yıl.buyugun daha aklı yetmişti,küçüğe zarar vermeye çalışıyordu.bir keresinde küçüğün emziini ağzından almis ben wcdeyken.buzdolabindan sirke şişesini dayamış çocuğun ağzına.cok şükür ki şişenin gzini açmadan vermiş.bir geldim ki küçük emiyor şişeyi daha 3-4 aylık.bir de 1-2 yaş grubu çocukların bebek gözleri dikkatini cekiyormus.surekli küçüğün gözüne parmağını sokqrdi boş bulduğu an.:deli::deli:.aklima gelenler bunlar.en kötüsü de biri hasta olunca diğerine de bulaşıyor hemen.:duduk:

bizim ananemiz bebek bakım çantamıza kadar aldı valla durduramıyorum :)) ilk torun olunca kıyamıyorum bende hevesleri kırılmasın diye ne alıyorlarsa tamam diyorum..

Kızlar bir şey soracağım bugün aklımı kurcalıyor. Dün akşam genital bölgemde bir acı hissettim. Vajina girişine yakın değil idrar çıkış yerine daha yakın. Ayrıntılı yazıyorum kusura bakmayın :( mercimek tanesi kadar ufak bir şişlik var ve sadece dokunduğumda acı oluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı daha önce. Doktora gitmeden sormak istedim bi.

O devir mi kaldı kayınvalıdeniz muhtemelen onu 30 yıl once yasadı

Yani evet 25 sene önce yaşamış ama geçen yıl kuzenim de aynısını yasadi. Doguma gunler kala kaybetti bebeğini. Devirle alakasi olduğunu sanmıyorum. Ama bunu düşünmenin konusmanin da kimseye bir faydasi yok. Allaha emanet

Maşallah ne güzel bitirmişsin zor zamanı canım benim, inşallah sağlıkla bebişlerimizi alalım kucaklarımıza. Bakılan ultrason cihazının iyi olması ve deneyimli bir doktorla şuanda bile cinsiyet gözükebiliyor aslında özellikle perinatologlar hemen ayırt edebiliyorlar ama öyle olmasa bile zaten 1-2 haftaya netleşir özellikle erkekse. Benimde ilk öğrendiğimden beri içimden erkek geçiyor ama şu aralar eşimi hazırlıyorum bak kızda olabilir diye benim için fark etmiyor ama o biraz erkek hayalleri kuruyor biliyorum. Bakalım sağlıkla gelsinde Allahın izniyle bende 11+4 te ikili testimi yaptırıcam doktor görebiliriz cinsiyeti dedi detaylı bir ultrasonla bakacağı için bende heyecanlıyım bakalım:anneadayı::KK200:
Açıkçası benim doktorum sormadan bişey söylemediği için emin değilim öğrenip öğrenemeyeceğimden 13+2 de kontrole gidicektim 14 ü beklicem inşallah gösterir de öğreniriz bişeyler almak istiyorum artık☺

Kızlar bir şey soracağım bugün aklımı kurcalıyor. Dün akşam genital bölgemde bir acı hissettim. Vajina girişine yakın değil idrar çıkış yerine daha yakın. Ayrıntılı yazıyorum kusura bakmayın :KK43: mercimek tanesi kadar ufak bir şişlik var ve sadece dokunduğumda acı oluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı daha önce. Doktora gitmeden sormak istedim bi.
Canim ic kisimda mi dista mi? Kil donmesi geldi benim hemen aklima ama :KK64:aynayla falan bak bakalim yag bezesi orada olur mu bilemedim gerci yag bezesi acimaz kil donmesi acir.baska birsey de gelmiyor aklima

Back