2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar bende fanta iciyorum ya 2 bardak ictigim aksam yemekleri oldu portakalli soguk soguk cok iyi gidiyorben yemek yapmaya bayilirim cok buyuk zevkle yaparim ve pratigimdir ayiptir soylemesi ama bu yorgunluk uyku hali bende derman birakmadi hep kolay seyler yapar oldum disardan soylemenin sonu yok kizlar hep karbonhidrat sebze yemegi yapin azcik

İlk 6 ay kolay gibi memeyi veririm susar :dd sonrasında zor di mi her zaman taze yemek çorba hazırlamak falan :d alışırız inşallah

Kayinvalidemin calisma saatleri normalken bizde her cuma giderdik iyi olurdu fazla yemek yapar yanimizada koyardi simdi hep gececi calisiyor 2de 3te cikiyor evine gidemez olduk.

Ay masallah ya cok tatli acaba benimki nasil :-}

Merhaba kızlar...

Dün kontrole gittim.Kol,bacak ve baş ölçümünü yaptı.Herşey normal ama nifty testinide yaptır dedi.
Sonraaaa,%70 kız dedi :) Ben hep erkek diyordum,annem karşı çıkıyordu,kız diye...

Bu da bizim bebiş :)

Eki Görüntüle 1991017
[/QUOTE]
Oyy maaşallah her şeyi ne kadar net belli olmuş ben de en son 9+5 te görmüştüm elleri ayaklarını oynatıyodu ama çok da belli değildi henüz. Her şey normalse neden nifty testi istedi ki onu anlamadım

İlk 6 ay kolay gibi memeyi veririm susar :dd sonrasında zor di mi her zaman taze yemek çorba hazırlamak falan :d alışırız inşallah
Kesinlikle beslenme yönünden en rahat zaman ilk 6 ay.ek gıdaya geçmek tam bir işkence.mamasi çorbası bisküvisi kabızlığı vs.vs.ki hala da devam ediyor. Büyük oğlum 7 yasiyacak hala seçici davranıyor.

Oyy maaşallah her şeyi ne kadar net belli olmuş ben de en son 9+5 te görmüştüm elleri ayaklarını oynatıyodu ama çok da belli değildi henüz. Her şey normalse neden nifty testi istedi ki onu anlamadım[/QUOTE]

O test bebeğinize ve ailenize olan boynunuzun borcu dedi.İçim daha rahat yaptıracağım şimdi...

Gözün aydın canım,darısı başıma insalalh benim de sağlıklı hayırlı bir kızım olur.yarin kendi doktorum dışında bir doktora gidicem,bakalım ne dicek cinsiyet konusunda.simdiden heyecan yaptım bile

Bende yeni bir doktor arayışındayım.Daha doğrusu kendi doktorum bana daha yakınlarda olan bir doktoru önerdi.1 hafta sonra gidebilirsin dedi...

Canım ben 30 yaşındayım hala yemek seçiyorum :d bebeğim bana benzemez inşallah : ) senin iki oğlunun arasında yaş farkı azdı dimi ben de bu doğsun 2 yaş arayla diğerini düşünüyorum inşallah hatta ilk ikisi kız olsun üçüncüsünü erkek istiyom : ) en başta sağlıklı ve hayırlı olması tabi

Ben doktorumdan memnunum aslında sadece çok anlatmıyor o kadar.gerektigi kadar anlatıp bırakıyor.bana yetmiyor anlattıkları nedenseyarin bu deneyeyim bakalım bu doktoru.

Arada 2 yaş farkı tam bir çılgınlık.hele bi doğsun bebiş o zaman tekrar konuşalım bu konuyu bence benim oglanlarin arasında 1 yaş 9 ay var .küçük oğlan doğduktan sonraki iki yıl annelikteki en zor iki yılımdı.su anda çok rahatım çok şükür.birbirleriyle oynuyorlar eğleniyorlar arkadaşa ihtiyaç duymuyorlar pek fazla.

Kızlar ben yediklerimi oluk oluk çıkarıyorum ya (( özellikle de akşamları hiç birşey durmuyor midemde. Zaten sindiremedigim için aşırı rahatsızlık veriyor, sonra da çıkıyor. Öğürmekten karın kaslarım inanılmaz aciyor, açlıktan ağlayacak gibi oluyorum bi çorba bile icsem, bi çubuk kraker bile yesem çıkarıyorum şikayet etmek istemiyorum ama cooook yoruldum yiprandim

Ah cnm ya doktora soylendinmi bi vitamin hapı mide bulantı hapı fln versin

Bak şimdi rahatmışsın ve memnunmuşsun hatta ne güzel arkadaşça büyüyorlar başta zorluk olur elbet ama razıyım sonrası güzel olacaksa. hem yaşım da geçiyor benim hemen art arda doğurmazsam 3 e nasıl ulaşacam :d

Ah cnm ya doktora soylendinmi bi vitamin hapı mide bulantı hapı fln versin
Benim asilamayla oldu, aşılama doktorum da gebelik takibi yapmıyor. En son 8.haftada kalp atışı için gittiğimizde söyledim. Zorlama kendini, yiyemiyorsan yeme, ilk 3 ay depolarin yeter, ilaç vereyim ama bünye böyleyse etki edeceğini sanmam dedi. Zencefil önerdi ama onu zaten yapıyordum hiç fayda görmedim. 12 gun sonra perinatolog randevum var, ama o zamana kadar nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum

Anladım cnm benmde tüp bebekle oldu iknci denememde. Ben burdan araştırmıştım mide bulantısı için iyi gelen ilaçları hatta not aldım isimlerini sende başka bi kadın doğumcuya git yazdır belki iyi gelir inşallah bir an önce geçer cnm

Şuan kaç haftalksn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…