- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.165
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #9.821
Canım ben cuma evime geçeceğim. Haftaya okur bitiririm inşallah.
ay canım süper olur inşallah el birliğiyle bitirebilirsek ramazana kadarbir garip oblomov canım kızlar size bir şey diyeceğim babam ramazan da umreye gidiyor. İsterseniz hatimimizi orda toplatalim isim isim soyleyemez belki ama bizim adımıza dua yapar. Size bir sorayım dedim
Tamam canım insaAllah bitirebiliriz o zamancanım bitirince haber verirsin.
ay canım süper olur inşallah el birliğiyle bitirebilirsek ramazana kadar
Çok iyi olur canım.bir garip oblomov canım kızlar size bir şey diyeceğim babam ramazan da umreye gidiyor. İsterseniz hatimimizi orda toplatalim isim isim soyleyemez belki ama bizim adımıza dua yapar. Size bir sorayım dedim
Çok iyi yapmışsın canım.ben de keşke okul bitse modundayim.bulantiyla kusmayla gecmior günler.cok yipraniyorum ben okulda.Kızlar ben okulu bıraktım buarada evde sıkıcı geçiyor ama en azından hep dinlenme modundayim.
Benim bulantolarim çok şükür azaldi fakat çok fazla mide ağrım var çok fazla acıkıyorum çok sık yeme isteği hissediyorum çok yiyemiyorum 2 lokma da tıkanıyor um zaten
Ceyizden bile heyecan lı dimi çok güzel havaaslında güzel bir liste yapıp öyle çıkmak lazım alışverişe ben yeniden çeyiz hazırlayacakmış gibi heyecanlıyım
Kayinvalidem 9 aylik bebegini karninda kaybetmis. Doguma gunler kala. Sürekli onu anlatıp alışveriş yapma diyorvalla psikolojim bozuldu artık
Ne alaka yaa. Moral vereceklerine söyledikleri şeye bak. Şu batıl inançlar gerçekten can sıkıyor. Bana da birkaç kişi saçını neden kestirdin kestirilmez demişti. Erken alışveriş yapmakla bebeğin sağlığı arasında bilimsel ne alaka olabilir ki.
bir garip oblomov
Tüm sayfaları okuyamadım son 2 sayfaya baktım sadece, amma sayfa birikmiş aradakileri kaçırcam arık mecbur
Battaniyelerden bahsetmişsin ya carterstan hediye gelmişti bana polar. Çok güzeldi o. Ben ayrıca zara homedan da almıştım, gene polar. Buralara da bakabilirsin istersen. Ben çok sık yıkıyorum, memnunum halen iyi durumdalar :)
Müslin olarak da momeasy marka çok kullandım. Heryerde var, çeşitli boyutlarda almıştım. 3 boy var bende. Biri ağızbezi gibi, biri büyük boy kundak, biri de ara bir boy (hastanede bebek yatağında çarşaf olarak ya da bebek arabasında sırtı terlemesin diye serip kullandım). Aden&anais diye yabancı bir markanın hediye gelmişti. Onların da desenleri çok hoştu ama açıkcası malzemesi çok farklı değil o kadar para vermeye gerek yok diye düşünmüştüm. Bir de ben bubble marka bambu ince battaniyelerden almıştım. Çok inceler. Yazın müslinden bile daha rahat kullandım. Emzirirken, bebek arabasının üzerine örtmek için falan halen kullanıyorum. Bendeki baya genişçe birşey. Tatilde oğluma park yatağın içine çarşaf bile yaptım bunu :) ince olduğundan elde yıkayınca hemen kuruyor da ayrıca yumuşacık.
Klasik penye battaniyelerden de bulundurmak iyi oluyor. Ben çok battaniye kullandım. Koltuğa yatırınca altına serdim, çantasına bi tane koydum, anneme bi tane bıraktım vs vs. 2 battaniye yeter gerisi lüzumsuz demişlerdi ama sadece polar battaniyede bile 2 taneye ihtiyaç duydum çünkü birini yıkayınca ötekini kullandım mesela. Ya da ikisi de temizken birini evde birini dışarıda kullandım falan. Farklı kalınlıkta battaniyeler gerekli :)
Ceyizden bile heyecan lı ama ben erken alışveriş yapmıycam sanırım çok beğendiğim şeyler olursa alırım belki ama Ağustos tan sonra başlıycam tam anlamıyla inşaallah Rabbim o günleri gösterir
Kayinvalidem 9 aylik bebegini karninda kaybetmis. Doguma gunler kala. Sürekli onu anlatıp alışveriş yapma diyorvalla psikolojim bozuldu artık
bana da ablamın dediği ilk şey oldu sakın kestirme saçınıNe alaka yaa. Moral vereceklerine söyledikleri şeye bak. Şu batıl inançlar gerçekten can sıkıyor. Bana da birkaç kişi saçını neden kestirdin kestirilmez demişti. Erken alışveriş yapmakla bebeğin sağlığı arasında bilimsel ne alaka olabilir ki.
canım hakkında hayırlısı olsun evinde yat dinlen. az az sık sık yemeği öğreneceksin canım benim iştahım açıldığında yaptığım en yanlış şey aa bulantım bitti yemediğim günlerin acısını çıkarayım diyip hemeğe saldırıyordum ve sonucunda kendimi tuvalette buluyordumKızlar ben okulu bıraktım buarada evde sıkıcı geçiyor ama en azından hep dinlenme modundayim.
Benim bulantolarim çok şükür azaldi fakat çok fazla mide ağrım var çok fazla acıkıyorum çok sık yeme isteği hissediyorum çok yiyemiyorum 2 lokma da tıkanıyor um zaten
ay saolasın canım ne güzel şeyler yazmışsınaliexpreste çok pahalı değil aslında ben desenlerine vuruldum türkiyede bulunur mu bilemedim düz olsun istemiyorum dediğin yerlere bakarım saolasın canım. bende battaniyelerin çok kullanışlı olduğunu duydum o nedenle baya araştırıyorum bakalım inşallah gönlüme göre bişiler bulabilirim
doktor çok normal diyor ben de anlamadımbir an evvel geçse de bi rahat nefes alsam
Ben de çok acıkıyorum çekmecemde sürekli ceviz süt v.s. Buluduruyorum ki acıktıkça ağzıma atıyorum
Bende cok iyiyorum hata biraz aciksma midem bulaniyo hemen birseyler yemeliyim hem suan bile cok acimmmmmmAcikmalar bendede vardi arkadaslar simdi 14. haftamdayim 12. hafta biter bitmez acikmalar da bitti. Belki sizdede öyle olur
Kraker yesene ablam o mideyi cok bastiriyo bende de oyle oluyo kraker yiyince bastiyorkızlar ben bugün berbatım yane yediysem çıkardım yine acıkıyorum meyve falan yedim ama kesmedi peynirli tost söyledim bakalım inşallah bastırır midemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?