- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.165
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #9.781
evet girmişsin ama ilk başları olduğundan çok normal hemen şıp diye ağrıların geçmesini beklemek mucize olur inşallah mayıs sonuna doğru iyice alışmış olacak vücudumuzinsallah canim. Ben 2. trimestere girmis oluyorum degilmi suan 13+2 yim.
Bende fazla yormayayim o halde kendimi... Allahtan isim ofiste oturuyorum sürekli ayakta olsam yanmistim.
evet girmişsin ama ilk başları olduğundan çok normal hemen şıp diye ağrıların geçmesini beklemek mucize olur inşallah mayıs sonuna doğru iyice alışmış olacak vücudumuzhem havalarda daha güzel olacak bende ofiste çalışıyorum ama dışarı çıktığımda oluyor Allahtan bu aralar idare ediyorlar beni geçen gün çıktım baya yorulmuşum ofise nasıl kendimi attığımı bilemedim ee tuvalet konusu da malum dakika başı tuvalete giderken dışarı çıkmak çok zor
olabilir tabiki :) bende yarin gidecegim 14. haftama girdim bakalm belli olacakmi. Erkekse belli oluyo cabucak benim bildigim. Kizlarda briaz gec cikiyor gibi cünkü benimde 12. haftamda doktor erkek olabilir dedi.Haftaya ikili teste gideceğim kızlar acaba belli olur mu cinsiyeti oğlumda 12.haftada öğrenmiştim bunda 14.hafta olacak
ben çok su içiyorum/içmeye çalışıyorumiyi bari ofisteysen daha rahat olur
ama bende sik idrara cikma yok biliyormusun? Neden acaba herkeste var bu?
Bende aslinda belirtilerin hepsi gitmisti bugün basladi dün gezditken sonra agrilarim....
bir garip oblomov canim ilk trimester 56.3 bende bir cuz alabilirm yalniz yavas okuyorm insallah yetistireblrm ramazana bide bu sabah igde gordum seni fotodan tanidim
ya ben bu buhar makinelerinden hep korkmuşumdur. çok öncelerde bir yazıda okumuştum havadaki zararlı organizmaları tutarak ağız burun yoluyla daha çok içimize alıyoruz falan yazıyorduBebegimize ilk alisveriside dun yaptik kizlarrr bizz bu buhar makinesini aldik buranin havasi kisin cok kuru oluyor birde alisveris yapacaklar icin ebebekte magazada wifiden baglandiginizda 100lira uzerine 20tl indirim oluyor bilginize
Bana verilen ilaclar hic tahlil yapilmadan verildi ilk tahliller hariç tabi.. halsizlik bendede var ama bebege bir faydasi yoksa kullanmasamda olur vitamin ilacini bilemedm cokta bilgim yok acikcasi bu konularda ilk gebeligimGünaydın,
İlaçlar bünyeye , tahlillere bakılarak yapılıyorsa bence kullanılmalı.
Ben ilk hamileliğimde sadece ilk 3 ay ve öncesi 3 ay folik asit aldım, ne kan hapı ne demir ne de vitamin verdi doktorum. Değerlerin çok iyi, boşuna kendini şişirme ek takviye ile dedi.
Şimdi gene aynı doktora gidiyorum, ilk zamandan beri decavit alıyorum, kas kramplarım ve bel ağrılarım için magnezyum desteği alıyorum, haftaya da demire başlayacakmışız. Ama ilk günden beri bebek emziriyorum, ne kadar yesem etsem de hem çok yoruluyorum hem yediğim içtiğim 3e bölünüyor dolayısıyla depolama yapılamıyor bile.
Bel ağrısını soran arkadaş vardı, çok ayakta kalıp çok yorulduğunda oluyorsa parol alabilir ya da dinlenebilirsin. Regl zamanınsa da olabilir ama çok şiddetli ve uzun sürüyorsa idrar yolu enfeksiyonları bele vuruyor, aklında olsun bir tahlil verebilirsin.
Muhtemelen canim grupta yorumunu gordumekle tatlımaynı grupları mı takip ediyoruz acaba ordan mı gördün 17. cüzü veriyorum canım bitirince haber verirsin
bende anne bebek sayfalarını eklemek için açtım 2 senedir sosyal medya detoksu yaptım ama şimdi zaman geçirmek için açmıştım zatenMuhtemelen canim grupta yorumunu gordumbenimki fake hesap ona ragmen esim kimseyi eklememe izin vermiyo sayfalari takip ediyorum sadece tamamdir canim 17.cuzu aldim
Oyyy masallah canim muhabbetiniz bol olsun ne guzel dusunmesi yine istedigini alirsin birlikte alirsiniz canimkızlar dün kayınvalideyle buluştuk ya bana hediye hamile tişörtü almışcinsiyet belli olaydı pembe ya da mavi alacaktım dedi bende güzel beğendim dedim eve gidince denedim değişik oldum ya harika bir duygu Eki Görüntüle 1990492
birde cinsiyet belli olunca herşeyini almaya başlayalım dedi ay ben bu kadar ilgiye alışık değilim değişik oldum ben yapmak kendi zevkime göre şeyler almak istiyorum nasıl kırmadan söyleyebilirim ki? gerçi dün söyledim ablama alışveriş yaptığımız yere gideceğim her şeyini ordan alacağım dedim biraz bozuldu gibi ama
Hehe canim bunda bilmeyecek ne var bi tasla iki kus vur, alisverise kayinvalidenle beraber git sen sec o alsin sen de mutlu ol o dakızlar dün kayınvalideyle buluştuk ya bana hediye hamile tişörtü almışcinsiyet belli olaydı pembe ya da mavi alacaktım dedi bende güzel beğendim dedim eve gidince denedim değişik oldum ya harika bir duygu Eki Görüntüle 1990492
birde cinsiyet belli olunca herşeyini almaya başlayalım dedi ay ben bu kadar ilgiye alışık değilim değişik oldum ben yapmak kendi zevkime göre şeyler almak istiyorum nasıl kırmadan söyleyebilirim ki? gerçi dün söyledim ablama alışveriş yaptığımız yere gideceğim her şeyini ordan alacağım dedim biraz bozuldu gibi ama
Oyyy masallah canim muhabbetiniz bol olsun ne guzel dusunmesi yine istedigini alirsin birlikte alirsiniz canim
Hehe canim bunda bilmeyecek ne var bi tasla iki kus vur, alisverise kayinvalidenle beraber git sen sec o alsin sen de mutlu ol o da
Ben de cok heycanliyim bugun benim de randevum var bakalim hayirli haberler almak naisp olur ins
Sen de mi öğretmen sin. Ben felsefeciyim sen ? Ay hayırlsı tabi de inşallah kızın olsun. Sağlıkla. Ben de erkek hissediom da inşallah sürpriz olur kız olur.Ben de oyleyim canım.hemen gözlerim doluyor.teog günü bir ogrencimin annesi ağlıyordu kadına sarıldım ben de ağladım.siyirmanin eşiğinde zikzak çiziyorum sanki
Belki cinsiyet tahmini yapar.Hehe canim bunda bilmeyecek ne var bi tasla iki kus vur, alisverise kayinvalidenle beraber git sen sec o alsin sen de mutlu ol o da
Ben de cok heycanliyim bugun benim de randevum var bakalim hayirli haberler almak naisp olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?