2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sen de mi öğretmen sin. Ben felsefeciyim sen ? Ay hayırlsı tabi de inşallah kızın olsun. Sağlıkla. Ben de erkek hissediom da inşallah sürpriz olur kız olur. :KK66: iki oglusun yaş aralığı kaç .
Evet canım İngilizce ogretmeniyim.21 ay var aralarında oglullarimjn.su an kucuk oğlum 5 yaşında büyük 7 yasiyacak inş.insalalh hayırlısıyla kızım olur.rabbim gunlumuzden geçeni nasip eder insalalh

Evet canım İngilizce ogretmeniyim.21 ay var aralarında oglullarimjn.su an kucuk oğlum 5 yaşında büyük 7 yasiyacak inş.insalalh hayırlısıyla kızım olur.rabbim gunlumuzden geçeni nasip eder insalalh
Benim de oglusla 18 ay olacak araları. Nasıl zor mu çok büyütmek. Ben hep arkadaş olurlar diorum dogru mu ? Bi de kız istiorum ama oğluma arkadas olsun die erkek geçio içimden .

Benim de oglusla 18 ay olacak araları. Nasıl zor mu çok büyütmek. Ben hep arkadaş olurlar diorum dogru mu ? Bi de kız istiorum ama oğluma arkadas olsun die erkek geçio içimden .
Çok zor oluyor açıkçası canım ilk 2 yıl.ama sonrasında arkadaş gibiler şimdi çok rahatım çok şükür.birlikte çok güzel vakit geciriyorlar.kucuk abi diyor büyük olan kardeşim diyor hep.ayri kalmaya hiç dayanamiyorlar hemen ozluyorlar birbirlerini.odalarini ayırmayı düşünüyorum bu yıl,ama istemiyorlar

kızlar şunların güzelliğine bakar mısınız ya:KK200::KK200:

bunlar bebek battaniyeleri
HTB1sW8ZHXXXXXaPXXXXq6xXFXXXD.jpg HTB1wnf1KFXXXXaTXFXXq6xXFXXXG.jpg HTB1Zh0THXXXXXatXpXXq6xXFXXXV.jpg

bunlar müslin bez daha çok çeşitleri var
HTB137_gOpXXXXb9XVXXq6xXFXXXy.jpg

bunlar bebek battaniye yatak seti diye çevrilmiş ama tam anlamadım nevresim gibi bişi olabilir
HTB1jWyeFVXXXXXCXFXXq6xXFXXXw.jpg HTB1k4iiFVXXXXavXXXXq6xXFXXXR.jpg

bunlarda bayıldığım battaniyeler
HTB1hoaINVXXXXaIXFXXq6xXFXXXd.jpg HTB11hgVPpXXXXaOXpXXq6xXFXXX0.jpg

o kadar çok çeşit var ki delireceğim:skandal:aliexprese girin bakın derim kızlar:KK37:

Haftaya ikili teste gideceğim kızlar acaba belli olur mu cinsiyeti oğlumda 12.haftada öğrenmiştim bunda 14.hafta olacak
Cinsiyet için söyleyebilir duruşu yakalarsa :) bazen kalkıp gidesim geliyor doktora. Çok merak ediyorum. Normal randevuma 15 gün var ama o kadar bekleyemicem galiba :KK48:

kızlar dün kayınvalideyle buluştuk ya bana hediye hamile tişörtü almış:KK70:cinsiyet belli olaydı pembe ya da mavi alacaktım dedi bende güzel beğendim dedim eve gidince denedim değişik oldum ya harika bir duygu:KK36:Eki Görüntüle 1990492

birde cinsiyet belli olunca herşeyini almaya başlayalım dedi ay ben bu kadar ilgiye alışık değilim değişik oldum ben yapmak kendi zevkime göre şeyler almak istiyorum nasıl kırmadan söyleyebilirim ki? gerçi dün söyledim ablama alışveriş yaptığımız yere gideceğim her şeyini ordan alacağım dedim biraz bozuldu gibi ama:işsiz:
Maşallah ne tatlı bir kaynana :) bizim kadar onlar da merak ediyorlar ama işte büyüklerin anlayışlı olması lazım. Her şeye dahil olamazlar ki. Öyle söylediysen istemez bir daha :) boş ver rahatça yaparsın kendin daha iyi.

kızlar şunların güzelliğine bakar mısınız ya:KK200::KK200:

bunlar bebek battaniyeleri
Eki Görüntüle 1990536 Eki Görüntüle 1990537 Eki Görüntüle 1990538

bunlar müslin bez daha çok çeşitleri var
Eki Görüntüle 1990539

bunlar bebek battaniye yatak seti diye çevrilmiş ama tam anlamadım nevresim gibi bişi olabilir
Eki Görüntüle 1990540 Eki Görüntüle 1990541

bunlarda bayıldığım battaniyeler
Eki Görüntüle 1990542 Eki Görüntüle 1990543

o kadar çok çeşit var ki delireceğim:skandal:aliexprese girin bakın derim kızlar:KK37:
Çok tatlılar :KK200: gelme süreleri kısa olsa hiç düşünmeden alırdım.

Cinsiyet için söyleyebilir duruşu yakalarsa :) bazen kalkıp gidesim geliyor doktora. Çok merak ediyorum. Normal randevuma 15 gün var ama o kadar bekleyemicem galiba :KK48:

Maşallah ne tatlı bir kaynana :) bizim kadar onlar da merak ediyorlar ama işte büyüklerin anlayışlı olması lazım. Her şeye dahil olamazlar ki. Öyle söylediysen istemez bir daha :) boş ver rahatça yaparsın kendin daha iyi.
ya saolsun özeniyor birde ben çok istedim çok bekledim eşimi ikna için çok uğraştım onuda bildiğinden titizleniyor:KK36: ama eltim de hamile aldıklarından 2şer tane alma zorunluluğu hissediyor kendisinde dediğim gibi kesesini de bilmediğimden ve benim zevkim olsun istediğimden pek karıştırmıcam sanırım:KK22::KK48:

İnşallah belli olur ya çok heyecanlı yım ve kız geçiyor içimden

Günaydın arkadaşlar neredeyse 15 saat uyumuşum artık patlayacağım uyumaktan :( bugün akşamütü ikili test için gideceğiz doktora heyecanlıyım :)

İyi olmana çok sevindim canım.gece kuru öksürüğe ve boğaz kurumasina de iyi geliyor burun içine sürünce.burnu nemli tutuyor.
Ben uçlara sürdüm o bile iyi geldi çok şükür tek hatam işyerimde kimyasal kokular ve toz var ve ben yanımda getirmedim bi tane de iş yerime alıp koyucam :)

Kızlar ben okulu bıraktım buarada evde sıkıcı geçiyor ama en azından hep dinlenme modundayim.
Benim bulantolarim çok şükür azaldi fakat çok fazla mide ağrım var çok fazla acıkıyorum çok sık yeme isteği hissediyorum çok yiyemiyorum 2 lokma da tıkanıyor um zaten

Back