- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #9.761
Tamam canim sorayim yazarim mutlaka cok tesekkur ederim :)Yediklerimiz zaten önemli canım yo bi sorun olmaz eğer güvenilir bi ürün kullanirsan asıl devamli kullanmazsak faydasını goremezmisiz sen yine de sor doktoruna bizi de bilgilendir hatta ben unutuyorum sormayı hep canım kakao yağı ya da Hindistan cevizi yağı hangisi daha iyi bilmem ama Hindistan cevizi yağı güzel emiliyo sen alırken üzerini iyice incele yüzde 100 güvenilir olsun yine ben kremler le destekliyorum ama dedigim gibi paraben parfum vs olmasın yeterki
Merhaba canım, ne güzel sorunsuz bir 12 hafta geçirmişsin. Cinsiyet 14. Hafta belli olabilir. Erkek bebek daha kolay anlaşılıyor sanırım. Allah gönlüne göre versin.Selammm ayy bu konulara yazmak için ne çok bekledim. Yazarken çok heycanlamıyorum. 12+1 olduk bugün ve cinsiyetini çok merak ediyorum bebeğimin. Gram bulantısız bi ilk trimester geçirdim(araba tutmaları ve fazla aç kalma haricinde) çok şükür rabbime inşallah da bundan sonra sıkıntısız geçer 2 hafta sonra yani 14 haftalıkken kontrole gidicem. Sizce cinsiyeti belli olur mu. Herkes erkek diyor bana da ennn başından erkek olucak mış gibi geliyodu ama arada bir sanki kız olcakmış gibi hissediyorum hele son zamanlarda artık yorum yapamaz oldum. Uzın oldu kusura bakmayın
Amin canım inşallahh öyle merak ediyorum kiMerhaba canım, ne güzel sorunsuz bir 12 hafta geçirmişsin. Cinsiyet 14. Hafta belli olabilir. Erkek bebek daha kolay anlaşılıyor sanırım. Allah gönlüne göre versin.
Selammm ayy bu konulara yazmak için ne çok bekledim. Yazarken çok heycanlamıyorum. 12+1 olduk bugün ve cinsiyetini çok merak ediyorum bebeğimin. Gram bulantısız bi ilk trimester geçirdim(araba tutmaları ve fazla aç kalma haricinde) çok şükür rabbime inşallah da bundan sonra sıkıntısız geçer 2 hafta sonra yani 14 haftalıkken kontrole gidicem. Sizce cinsiyeti belli olur mu. Herkes erkek diyor bana da ennn başından erkek olucak mış gibi geliyodu ama arada bir sanki kız olcakmış gibi hissediyorum hele son zamanlarda artık yorum yapamaz oldum. Uzın oldu kusura bakmayın
Hoşgeldin canımMerhaba Arkadaslar bende allah izin verirse Kasim annesi olacagim. Nasilsiniz ne var ne yok?
Burayi yeni kesfettim arkadasin tafvsiyesi üzerine. Benide araniza kabul edermisiniz?
Bu sene erkek senesi diyorlar. Çok fazla erkek bebek bekleyen var. İnşallah senin de gönlüne göre klurMaşallah ne güzel bitirmişsin zor zamanı canım benim, inşallah sağlıkla bebişlerimizi alalım kucaklarımıza. Bakılan ultrason cihazının iyi olması ve deneyimli bir doktorla şuanda bile cinsiyet gözükebiliyor aslında özellikle perinatologlar hemen ayırt edebiliyorlar ama öyle olmasa bile zaten 1-2 haftaya netleşir özellikle erkekse. Benimde ilk öğrendiğimden beri içimden erkek geçiyor ama şu aralar eşimi hazırlıyorum bak kızda olabilir diye benim için fark etmiyor ama o biraz erkek hayalleri kuruyor biliyorum. Bakalım sağlıkla gelsinde Allahın izniyle bende 11+4 te ikili testimi yaptırıcam doktor görebiliriz cinsiyeti dedi detaylı bir ultrasonla bakacağı için bende heyecanlıyım bakalım
Ben 3 ay folik asit kullandım. Geçen hafta doktora gittiğimde folik asiti kesti. Ben süt yoğurt ve balık yiyemedigimi söyleyince decavit ve omega hapı verdi ve bir gün bitını diğer gün birini kullan dedi.Ben çok normal bulmuyorum canım tamam vitamin ama her vitamin hapının içinde bile renklendiriciden koruyucuya kadar bir sürü kimyasal var içeriğinde bile yazıyor zaten. Eğer vücutta bir eksiklik yoksa neden içilmesini tavsiye ediyorlar anlayamıyorum ve ben içmiyorum açıkcası onun yerine güzel beslenmeye dikkat ediyorum.
Ben 3 ay folik asit kullandım. Geçen hafta doktora gittiğimde folik asiti kesti. Ben süt yoğurt ve balık yiyemedigimi söyleyince decavit ve omega hapı verdi ve bir gün birinı diğer gün birini kullan dedi. Çevremde hiç hap kullanmadan besinleri düzeni yiyerek hamilelığı geçiren de var. Bana o kadar ilaç çok gibi geldi. Bence başka bi doktora da görün cnm. Özel hastanelerde bazen çok hap verebiliyorlar çok ilgiliymiş gibi görünmek için. Yinw de sen bilirsin :)balık yapı folik asit ve decavit kullanıyorum.12. haftam bitti simdide doktorum kalsiyum-d vitamini , demir hapı ve magnezyum ilacı verdı. değerlerim gayet normaldi.. sizce bu kadar ilaç kullanmak normall mi
Canım günaydın. Allah bin kere razı olsun senden susam yağı aldım dün akşam akşam ve bu sabah sürdüm burnuma ve henüz hapşırmadım. Çok çok çok teşekkür ederim :)Faydasını görürsün canım mutlaka.geceleri yatarken ve sabah uyandığında sür iki burun deliğine de.yani tamamen çözüm değil ama faydası oluyor.kullanmadigim günler farkediyorum ben.daha çok hapsuruyorum
Hosbuldum canim benim sagolHoşgeldin canım
Merhaba Arkadaslar bende allah izin verirse Kasim annesi olacagim. Nasilsiniz ne var ne yok?
Burayi yeni kesfettim arkadasin tafvsiyesi üzerine. Benide araniza kabul edermisiniz?
İyi olmana çok sevindim canım.gece kuru öksürüğe ve boğaz kurumasina de iyi geliyor burun içine sürünce.burnu nemli tutuyor.Canım günaydın. Allah bin kere razı olsun senden susam yağı aldım dün akşam akşam ve bu sabah sürdüm burnuma ve henüz hapşırmadım. Çok çok çok teşekkür ederim :)
dışarda yersen ızgarayı tercih et hem daha lezzetli hem daha sağlıklı kızartma yağlarını değiştirmiyorlar malesefCanım balık yemem iz gerekiyor ama evde hicbirimiz o kokuya dayancak gibi değiliz biz balık yemeye çıkıyoruz hem sağlıklı hem temiz oluyor ev kokmuyor
Canim çok normal öyle batmalar olması.doktorum bana en fazla 15 dk yürü sonra dinlen tekrar yürü demişti.rahim zaten büyüme aşamasında.kasilmalar ayakta kalınca daha da artıyor haliyle,ben günde bir maden suyu içiyorum kasılmalara iyi geliyor.gun içinde çalışınca ister o istemez ayak üstü çok duruyoruz.bu arada benim de yarın doktor kontrolüm var şimdiden heyecanlıyım.hakkimizda hayırlısı olsunBenimde yarin randevum var bakalim 13+3 olacagim insallah. Gecen gittigimde erkek olabilir demisti. Yarin belki belli olur ters yatmazsa eger.
Benim bir sorum olacak birde sizlere. Ben dün disari ciktim 1 saat falan boyunca dolastim yürüyüs yaptim ama yavas yürüdüm sonra karnimda batmalar oldu. Bu normalmi yoksa dinlenmem anlaminami geliyor? Insanlar saatlerde geziyor bisey olmuyor bende batmalar oldu karinda kasikta vs.
Benimde yarin randevum var bakalim 13+3 olacagim insallah. Gecen gittigimde erkek olabilir demisti. Yarin belki belli olur ters yatmazsa eger.
Benim bir sorum olacak birde sizlere. Ben dün disari ciktim 1 saat falan boyunca dolastim yürüyüs yaptim ama yavas yürüdüm sonra karnimda batmalar oldu. Bu normalmi yoksa dinlenmem anlaminami geliyor? Insanlar saatlerde geziyor bisey olmuyor bende batmalar oldu karinda kasikta vs.
Hosbuldum cok tsk ederim buyur bilgilerim:hoş geldin canım hayırlısı olsun inşallah1. sayfadaki tabloya göre bilgilerini verirsen senide eklerim
Canim çok normal öyle batmalar olması.doktorum bana en fazla 15 dk yürü sonra dinlen tekrar yürü demişti.rahim zaten büyüme aşamasında.kasilmalar ayakta kalınca daha da artıyor haliyle,ben günde bir maden suyu içiyorum kasılmalara iyi geliyor.gun içinde çalışınca ister o istemez ayak üstü çok duruyoruz.bu arada benim de yarın doktor kontrolüm var şimdiden heyecanlıyım.hakkimizda hayırlısı olsun
insallah canim. Ben 2. trimestere girmis oluyorum degilmi suan 13+2 yim.doktorum ilk 3 ay 20 dkdan fazla yürümeyeceksin dedi bana. batmaların olunca dinlen canım.benimde kasıklarım sertleşiyor hemen ve nefes alışında güçlük çekiyorum halsizlik yorgunluk çok oluyor. şu mayısıda atlattık mı yürüyüş zamanımız gelecek inşallah vücut tam anlamıyla alışacak bebişimize inşallah 2. trimesterimiz daha rahat geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?