- 31 Mart 2016
- 857
- 548
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #9.741
Canım en doğalı niye kimyasal olsun saf Hindistan cevizi yağları satılıyor al sur mis gibi sürmezsen kaşıntidan çatlak tan duramaz olucan belkide karnında bebek kesenin içinde ondan önce kat kat yağ tabakası var sen sadece dış deriyi nemli elastik tutuyosun doğal yağlardan kullan Hindistan cevizi yağı güzel emiliyor yağlı kalmıyor korkma bence dr una sor yine de rahat edersinBen de krem ya da yag kullanmak istiyorum ama gobege surmeye guvenemiyorum.En dogalı bile kimyasal cesaret edemiyorum bu yuzden
Evet 11-14 haftalar arasında yapıldığını biliyorum ama bebeğim satla uyumlu olmuyor hiç hesaplayamıyorum bi de 13.haftada yapıldığında yanlış değerlendirilebiliyormuş yani tam 12.haftayı nasıp tutturacağım bilmiyorum12. Hafta da olur 13. Hafta da olur. İkili test 11-14 haftalarında yapılıyor. Gittiğin gün ultrasona göre bebeğin gelişimi ne durumdaysa verdiğin kan ile birlikte o güne göre değerlendirilir. Ama sen 13ü geçirmemeye çalış.
Rabbim hayırlısını bilir benim de gönlümde oğlan var kızlar Rabbim gonlumuzdekini versin İnşallah hayirlisiylaHayırlısı olsun cnm oğluşlarımız olur inşllh
Canım merhaba,12.hafta illa ki şart değil.11-14 arası gitsen olur.ben perşembe gidecem 11+1 sat a göre ama benim bebis son iki kontroldir 4-5 gün önden gidiyor o hesaba göre 12 dir diye gidicem.zaten ikili test te yaptırmayi düşünmüyorum.16.haftada 3 li test var eğer ikiliyi yaotiramazsan 3 li testi yaptirirsin.sorun olmaz.ben küçük oğlumda doktor 3 li test yaptırdı ikiliye gerek yok.birini yaptırsan yeterli demistiEvet 11-14 haftalar arasında yapıldığını biliyorum ama bebeğim satla uyumlu olmuyor hiç hesaplayamıyorum bi de 13.haftada yapıldığında yanlış değerlendirilebiliyormuş yani tam 12.haftayı nasıp tutturacağım bilmiyorum
Merhaba canım ama ikili test üçlüden daha güvenilirmiş zaten kan vermeyi düşünmüyorum ben de. Ense kalınlığına burun kemiğine bakılsa yeter bence. 13 haftada da yapılıyor ama değerlendirme yanlış olabiliyormuş o haftada ense kalınlığı yüksek çıkabiliyormuş sata göre 12+4 te gitmeye karar verdim yani pztesi günü bir hafta gerilemiş olsa bile yine de yapılabilir en azındanCanım merhaba,12.hafta illa ki şart değil.11-14 arası gitsen olur.ben perşembe gidecem 11+1 sat a göre ama benim bebis son iki kontroldir 4-5 gün önden gidiyor o hesaba göre 12 dir diye gidicem.zaten ikili test te yaptırmayi düşünmüyorum.16.haftada 3 li test var eğer ikiliyi yaotiramazsan 3 li testi yaptirirsin.sorun olmaz.ben küçük oğlumda doktor 3 li test yaptırdı ikiliye gerek yok.birini yaptırsan yeterli demisti
Canim 12 13 . Haftada da oluyor ikili test dert etme ille tam 12. Hafta diye bir şey yonSelam kızlar ben ikili teste ne zaman gideceğimi bir türlü hesaplayamıyorum çünkü ilk gittiğimde doktor geç döllenme var demişti 8 gün geriydi sattan diğer gittiğimde de 2 gün geriydi ama doktor sat ımı bir hafta ileriye aldı yani her gittiğimde 8 gün geriden gelmiş haliyle değerlendirecek ama diğer gittiğimde 2 gün geriydi şimdi doktorun hesapladığına göre gidersem verdiği tarihte sat a göre 13.hafta oluyor doktora göre 12.hafta oluyor karışık oldu baya ama ne zaman gideyim ben sizce
Dışarıda ne yiyorsun yemek olarak bana doktorum yeme dedu ben mi çok pipirikliyim ya eşimde çıkalım yemeğe diyo ben hayır diyorum bu aralar hep
Canim yesillik disinda yemekten cekindigim bir sey yok.. simdilik yedigimi burda yazmayayimda guvendiginiz bir yere giderseniz iyi pistigi surece her seyi yiyebilirsin.Dışarıda ne yiyorsun yemek olarak bana doktorum yeme dedu ben mi çok pipirikliyim ya eşimde çıkalım yemeğe diyo ben hayır diyorum bu aralar hep
Arkadaşlar bende göğüs uçlarım çatlakmış gibi yanıyo ve aşırı kaşınıyor sizlerde de varmı ne kadar sürüyor yada ne yapsam en azından kaşıntısı geçse deli olucam
Ben çok normal bulmuyorum canım tamam vitamin ama her vitamin hapının içinde bile renklendiriciden koruyucuya kadar bir sürü kimyasal var içeriğinde bile yazıyor zaten. Eğer vücutta bir eksiklik yoksa neden içilmesini tavsiye ediyorlar anlayamıyorum ve ben içmiyorum açıkcası onun yerine güzel beslenmeye dikkat ediyorum.balık yapı folik asit ve decavit kullanıyorum.12. haftam bitti simdide doktorum kalsiyum-d vitamini , demir hapı ve magnezyum ilacı verdı. değerlerim gayet normaldi.. sizce bu kadar ilaç kullanmak normall mi
Bilmem ki canim yediklerimizden bile korkuyorum ben devamli kullanimda sorun olmaz mi ki.gerci dedigin gibi kat kat koruma altinda bebeklerimiz.bir doktoruma danisayim kullansam iyi olur aslinda :)peki kakao mu hindistan cevizi yagi mi iyi geliyor canim aklimda bulunsun :)Canım en doğalı niye kimyasal olsun saf Hindistan cevizi yağları satılıyor al sur mis gibi sürmezsen kaşıntidan çatlak tan duramaz olucan belkide karnında bebek kesenin içinde ondan önce kat kat yağ tabakası var sen sadece dış deriyi nemli elastik tutuyosun doğal yağlardan kullan Hindistan cevizi yağı güzel emiliyor yağlı kalmıyor korkma bence dr una sor yine de rahat edersin
Ben çok normal bulmuyorum canım tamam vitamin ama her vitamin hapının içinde bile renklendiriciden koruyucuya kadar bir sürü kimyasal var içeriğinde bile yazıyor zaten. Eğer vücutta bir eksiklik yoksa neden içilmesini tavsiye ediyorlar anlayamıyorum ve ben içmiyorum açıkcası onun yerine güzel beslenmeye dikkat ediyorum.
Yediklerimiz zaten önemli canım yo bi sorun olmaz eğer güvenilir bi ürün kullanirsan asıl devamli kullanmazsak faydasını goremezmisiz sen yine de sor doktoruna bizi de bilgilendir hatta ben unutuyorum sormayı hep canım kakao yağı ya da Hindistan cevizi yağı hangisi daha iyi bilmem ama Hindistan cevizi yağı güzel emiliyo sen alırken üzerini iyice incele yüzde 100 güvenilir olsun yine ben kremler le destekliyorum ama dedigim gibi paraben parfum vs olmasın yeterkiBilmem ki canim yediklerimizden bile korkuyorum ben devamli kullanimda sorun olmaz mi ki.gerci dedigin gibi kat kat koruma altinda bebeklerimiz.bir doktoruma danisayim kullansam iyi olur aslinda :)peki kakao mu hindistan cevizi yagi mi iyi geliyor canim aklimda bulunsun :)
Sadece kilo değil okul çağlarina gelmiş bi tanidigimin oğluna dikkat eksikliği teşhisi kondu baya ileri yani kızlar her çocukta olan boyutta değil ve sebebinin gebelikte fazla miktarda vitamin ilacı kullanımı olabileceğini söylemiş doktoru tabiki kesin sebep bu dememiş ama böyle sonuçlar da ortaya cikabiliyormus dikkatli kullanın kızlarKatılıyorum. Su an sadece folik asit kullanıyorum. Ama hic birsey yiyemiyorum, 2 hafta sonra gittigimde kan tahlili isteyecegim, açığına düştüğüm birşey varsa tabii ki takviye alırım. Ama hic tahlil bile yapmadan direk verilenleri çok gerekli bulmuyorum malesefson zamanlarda bebekler biraz kilolu doğuyor, sonrasında da obezite sorununa kadar gidebiliyor. Hamileyken bu kadar cok vitamin alınmasıyla da alakası olabileceğini düşünüyorum
Canım balık yemem iz gerekiyor ama evde hicbirimiz o kokuya dayancak gibi değiliz biz balık yemeye çıkıyoruz hem sağlıklı hem temiz oluyor ev kokmuyorDışarıda ne yiyorsun yemek olarak bana doktorum yeme dedu ben mi çok pipirikliyim ya eşimde çıkalım yemeğe diyo ben hayır diyorum bu aralar hep
Ben göbek bölgeme zeytinyağı sürdüm pul pul dökülüyordu iki defa sürdüm şu an bişe yokBenim de ucu değilde göğsümün kenarları ve göbeğim inanılmaz kaşınıyor öyle kaşıyorumki kıpkırmızı oluyor
Hindistan cevizi yağı sürüyorum bi iki saat rahatlatıyor ama sonra yine aynı
İnşl cnm benim hayırlısıyla olurlar inşlHayırlısı olsun cnm oğluşlarımız olur inşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?