2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Arkadaşlar bende göğüs uçlarım çatlakmış gibi yanıyo ve aşırı kaşınıyor sizlerde de varmı ne kadar sürüyor yada ne yapsam en azından kaşıntısı geçse deli olucam

Arkadaşlar bende göğüs uçlarım çatlakmış gibi yanıyo ve aşırı kaşınıyor sizlerde de varmı ne kadar sürüyor yada ne yapsam en azından kaşıntısı geçse deli olucam

Benim de ucu değilde göğsümün kenarları ve göbeğim inanılmaz kaşınıyor öyle kaşıyorumki kıpkırmızı oluyor
Hindistan cevizi yağı sürüyorum bi iki saat rahatlatıyor ama sonra yine aynı

Dışarıda ne yiyorsun yemek olarak bana doktorum yeme dedu ben mi çok pipirikliyim ya eşimde çıkalım yemeğe diyo ben hayır diyorum bu aralar hep

Resmen kıskançlıktan başka bir şey değil, hayırlı olsun Allah bağışlasın diyeceğine bunlar söylenir mi yazık ya.

Benim ablamında öyle oluyordu ilk önce yangısı için biraz buz tutup sonra vazelin sürüyordu iyi geliyordu ama herkeste işe yarar mı bilmem

Kızlar karnımiz için sağlıklı her türlü kreme ihtiyacımız var ben birçok alternatif deniyorum tek bir ürün yerine geçenlerde evde Eyüp sabri Tuncer in zeytinyağlı kremi vardı bir baktım üzerinde paraben içermez diyo Bim den almıştım ve argan yağlisi da vardı arada bunu da sürüyorum ben pompalı sisede elinizin altında bulunacak türden deneyebilirsiniz alternatif arayanlar için söylüyorum şahsen her zaman bebek yağı suremiyorum ben

Ben de krem ya da yag kullanmak istiyorum ama gobege surmeye guvenemiyorum.En dogalı bile kimyasal cesaret edemiyorum bu yuzden

Selam kızlar ben ikili teste ne zaman gideceğimi bir türlü hesaplayamıyorum çünkü ilk gittiğimde doktor geç döllenme var demişti 8 gün geriydi sattan diğer gittiğimde de 2 gün geriydi ama doktor sat ımı bir hafta ileriye aldı yani her gittiğimde 8 gün geriden gelmiş haliyle değerlendirecek ama diğer gittiğimde 2 gün geriydi şimdi doktorun hesapladığına göre gidersem verdiği tarihte sat a göre 13.hafta oluyor doktora göre 12.hafta oluyor karışık oldu baya ama ne zaman gideyim ben sizce

12. Hafta da olur 13. Hafta da olur. İkili test 11-14 haftalarında yapılıyor. Gittiğin gün ultrasona göre bebeğin gelişimi ne durumdaysa verdiğin kan ile birlikte o güne göre değerlendirilir. Ama sen 13ü geçirmemeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…