2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar benim resmen içim uyuyor:uykucu: bu gidişle 1-2 saat uyku saati isteyeceğim patrondan:KK70: birde bugün kayınvalide çağırdı yemek ısmarlıcakmış bize:işsiz: yazık kadın çalışıyor evde hazırlığım yok gelin dışarıya çıkarayım sizi dedi:KK48:

Kizlar benim doktorunda dalga gcti %50 kz %50 erkek dedi :-) 3 hafta snra gel cinsiyet icin dedi kesin birseyler soyleyim dedi. Garantici cikti yani:KK68: kzlar buralar kalablkms bir daha bakin sizce cinsiyet ne tahminler gelsin ? Birde ben ikili test yaptrmadm kzlar esimle istemedik

Eklentiler

• 20170502_120226.jpg
    20170502_120226.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 52
Az önce çalıştığım kurumda bekar ve yaşı gecmiş bir abla beni durdurarak canım hamile misin sen dedi bende hı hı evet abla dedim hamileyim, aaa dedi şaka yapıyosun, daha yeni evlenmedin mi sen dk 1 gol 1 bu ne hız bi bekleseydiniz cart curt susmadı , bizim de planlarımız dahilinde değildi ama oldu dedim , suratında iğrenir bi ifadeyle ayyy yazıkkk sana acıdımmm şuan dedi ben de hayırlısı buymuş dedim uzaklaştım yanından, lakin insanların bu densizliği :KK43: :KK43: :KK43: moralimi bozdu durduk yere.
ben de senin menopozda olmana acıyorum desem hoş olur muydu :duduk:

Bende 5 aylık evliyim canım bana da aynı şeyi söylüyorlar bende artık ayıplanma modunu geçtim kusura bakmayın size sormadan yaptık ayıp oldu ama inşalla birdahakine size danışırım diyorum dedikten sonra kimse ağzını açamıyor valla büyükte olsa küçükte olsa kimseyi ilgilendirmez ama bunu kimse anlamıyor maalesef sinirlenmekte haklısın...

Şimdi ikinci bebişi bekleyenler cvp versin dr ilk tahminleriyle cinsiyet tutuyor mu ??

ilkinde doktor %100 kız dedi şüpheye açık değil dedi hatta öyle de oldu :)
bunda bakalım henüz hiçbir hissiyatımda yok ama erkek diyip duruyor herkes ne anlıyorlarsa :D:D
acelemiz yok hayırlısı neyse o olsun bakalım.

kızlar benim resmen içim uyuyor:uykucu: bu gidişle 1-2 saat uyku saati isteyeceğim patrondan:KK70: birde bugün kayınvalide çağırdı yemek ısmarlıcakmış bize:işsiz: yazık kadın çalışıyor evde hazırlığım yok gelin dışarıya çıkarayım sizi dedi:KK48:
O yine iyiymiş :) Bizimki de eve yemeğe çağırıp bize yaptırır yemeği :KK53:

balık yapı folik asit ve decavit kullanıyorum.12. haftam bitti simdide doktorum kalsiyum-d vitamini , demir hapı ve magnezyum ilacı verdı. değerlerim gayet normaldi.. sizce bu kadar ilaç kullanmak normall mi

Şimdi ikinci bebişi bekleyenler cvp versin dr ilk tahminleriyle cinsiyet tutuyor mu ??
Benim kızımda 16. Haftada kesin kız demişti. Şimdi de 12. Ve 14. Haftalarda erkeğe benzio dedi ama net söyleyemem şuan dedi. Heyecanla bekliyorum, erkek istiyordum çünkü. Umarım değişmez tahmini. Erkek bebek daha erken farkedilir diyorlar. Bakıcaz artık,17. Haftada yine gidicem

balık yapı folik asit ve decavit kullanıyorum.12. haftam bitti simdide doktorum kalsiyum-d vitamini , demir hapı ve magnezyum ilacı verdı. değerlerim gayet normaldi.. sizce bu kadar ilaç kullanmak normall mi
Her doktorun tarzı farklıdır. Benim doktorum şuan sadece demir için oligofer ve alg yağı verdi. Vitamine karşıyım dedi, ben isterim aslında. Çünkü çok halsizim

O yine iyiymiş :) Bizimki de eve yemeğe çağırıp bize yaptırır yemeği :KK53:
Benimki de öyle. Daha 40ım çıkmadan bize gelirdi 2-3 günde bir. Bebeği severdi, ben zavallım yemek hazırlardım. Akşamada diğer bekar oğlu kızı ve kocasını çağırırdı. O bana yapacağına ben onlara yaptım lohusa halimle

Ben sadece decavit kullanıyorum. Decaviti verirken folik asiti bıraktırdı. Bana da az geliyor mesela sadece decavit. Senin de folik asiti bıraktırması lazımdı. 12. Haftadan sonra kesiliyor genelde.
Benimki de öyle. Daha 40ım çıkmadan bize gelirdi 2-3 günde bir. Bebeği severdi, ben zavallım yemek hazırlardım. Akşamada diğer bekar oğlu kızı ve kocasını çağırırdı. O bana yapacağına ben onlara yaptım lohusa halimle
İnsanda azıcık düşünce anlayış olur. Ama nerdeee. Al birini vur ötekine. Yararları olmuyor onu geçtim zaten de zararları da olmasa bari.

Benim kızımda 16. Haftada kesin kız demişti. Şimdi de 12. Ve 14. Haftalarda erkeğe benzio dedi ama net söyleyemem şuan dedi. Heyecanla bekliyorum, erkek istiyordum çünkü. Umarım değişmez tahmini. Erkek bebek daha erken farkedilir diyorlar. Bakıcaz artık,17. Haftada yine gidicem
Ben perşembe günü devlete gidicem oradaki dr iki hafta önce bu haftadan dolayı belli olur demişti inşl DHA net söyler ve kesinleştirir oğluşum olsun istiyorum bende hayırlısı olsun

Ben perşembe günü devlete gidicem oradaki dr iki hafta önce bu haftadan dolayı belli olur demişti inşl DHA net söyler ve kesinleştirir oğluşum olsun istiyorum bende hayırlısı olsun
Hayirlis ben 13 +3 haftalik 14 olmayi bekliyorum bi kizim allah kismet ederse bi oglum olsun istiyorum RABBIM bizim icin hangisi hayirlisisa onu versin

Back