2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ahkuzum benim.dogrudur ya bnm iğne çok takmıyor açıkçası seninki hakkında Dr dedim yakar her kullandığında diye bn hatta yapmadan tam igneyinyapacakkken besmele çekiyorum yavrumuz iyi olsun da balım ya geçer inşallah seninde yanmalar

Off neyse kızımda da böyle sürekli şikayet edip durdum bunda da 6 ay daha beni dinlersinşz artık :D yaktın beni hibor :D yaktıııınnn

Allah gönlune göre versin cnm senin belli degilmi daha cinsiyet ne zaman belli olacak bu arada ben ruyalarimda hep kiz goruyordum sen ruyanda gordunmu hic cinsiyetini birde hep kız hissediyodum konusurken kızim diyesim geliyodu hep :)
Canim merak ettim sana burda cinsiyet tahmini yapmislarmiydi yaptilarsa eger tuttu mu :anneadayı:

Kızlar bugün birkaç metre tülbent bez aldım. Ağız bezi dikmeye başladım :) baya bi sayıda gerekli olduğu için dışardan almak çok masraflı olacaktı. Hem de bebeklerim için birşeylerle uğraşmak hoşuma gidiyor. Doğuma kadar anca bitiririm herhalde :KK70:

Ben de mermersahi aldim yapıyorum. Üstüne kussun diye emek emek oya yapacağım hiç aklima gelmezdi

İyi akşamlar kızlar, bugün kontrolüm vardı ve yoğun bi gündü benim icin, o yüzden ancak girebildim nete.. Çok şükür bebisimle hersey yolunda, 11+5 çıktık, uyuyodu fırlama yüzüstü yatmış, anası gibi tembel olacak:süslü:Doktor haftaya ikili test için çağırdı, cinsiyet o zaman daha net görünür şimdi birşey demeyim dedi..
Maşallah canim bebise aynen benimkide öyle iki gün üst üste gittim yatiyodu ikisindede :)

Hayırlı cumalar günaydınlar güzel annisler kaç gündür giremiyordum ne kadar çok şeyler yazmışsınız. Bebisler görülmüş cinsiyet tahminleri yapılmış :) bizim de biraz dan Dr randevumuz var hem stres hem heyecan bir arada insaAllah Dr teyzemiz civciv için çok güzel şeyler söyler kanama alanımız geçmiştir insaAllah

Günaydın güzel anneler bizim de bugün doktor randevumuz var 12+5 olduk umarım cinsiyet tahmini de yapabilir çok heyecanlıyım çokkk gece uyuyamadım resmen :)
Hayırlı güzel haberlerle gelin insaAllah :) ben de uyuyamadım ama sanırım ben biraz gerginim hatta akşam ağladım içim rahatladı elimde olmayan korkum var işte :(

Günaydın kızlar cok güzel bir hava var yaz geliyo icim kıpır kıpır bundan sonra mide bulantisiz agrisiz sızısız hamileligimizin keyfini cıkaririz insallah :KK6:

Back