- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #9.081
Hep aynı yere mi vuruyorsun peki
Bir sağ bacak bir sol bacak yapıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep aynı yere mi vuruyorsun peki
Ahkuzum benim.dogrudur ya bnm iğne çok takmıyor açıkçası seninki hakkında Dr dedim yakar her kullandığında diye bn hatta yapmadan tam igneyinyapacakkken besmele çekiyorum yavrumuz iyi olsun da balım ya geçer inşallah seninde yanmalar
Kolundan da dene bi istersen canım deri alti bi ilac oldugu icin karindan ve koldan da oluyor esinden yardım alabilirsin igne yapma konusundaBir sağ bacak bir sol bacak yapıyorum
Canim merak ettim sana burda cinsiyet tahmini yapmislarmiydi yaptilarsa eger tuttu muAllah gönlune göre versin cnm senin belli degilmi daha cinsiyet ne zaman belli olacak bu arada ben ruyalarimda hep kiz goruyordum sen ruyanda gordunmu hic cinsiyetini birde hep kız hissediyodum konusurken kızim diyesim geliyodu hep :)
Dr na danisabilirsen o daha aydinlatici konusur seninleBir sağ bacak bir sol bacak yapıyorum
Kızlar bugün birkaç metre tülbent bez aldım. Ağız bezi dikmeye başladım :) baya bi sayıda gerekli olduğu için dışardan almak çok masraflı olacaktı. Hem de bebeklerim için birşeylerle uğraşmak hoşuma gidiyor. Doğuma kadar anca bitiririm herhalde![]()
Günaydın evet el kol hareketlerini görebiliyorsun hareketsizse Dr öksürtüyor ki hareket etsin :)Kızlar bebişler karın içinde 11 haftada oynamaya başlıyor değil mi? Bizim hissetme durumumuzu sormuyorum da 11+3 te ikili testim var oynarken görür müyüm acaba![]()
Maşallah canim bebise aynen benimkide öyle iki gün üst üste gittim yatiyodu ikisindede :)İyi akşamlar kızlar, bugün kontrolüm vardı ve yoğun bi gündü benim icin, o yüzden ancak girebildim nete.. Çok şükür bebisimle hersey yolunda, 11+5 çıktık, uyuyodu fırlama yüzüstü yatmış, anası gibi tembel olacakDoktor haftaya ikili test için çağırdı, cinsiyet o zaman daha net görünür şimdi birşey demeyim dedi..
Günaydın kızlar. Biz bügün tam 12 haftalik olduk melegimlesali günu randevumuz son 3 gün kaldi
![]()
bizimde sali gunu ikili test olacak galiba ayni gun gidiyorz guzel haberlerle döneriz insalahGünaydın kızlar benimde salı günü randevum ikili test için ve çok heyecanlıyım :) ki erkek kardeşimde gelecekmiş çok meraklı her hafta başka başka isimler bulup geliyor :)
Canim merak ettim sana burda cinsiyet tahmini yapmislarmiydi
Evet cnm yaptılar kız dediler bana tuttu :)
Hayırlı güzel haberlerle gelin insaAllah :) ben de uyuyamadım ama sanırım ben biraz gerginim hatta akşam ağladım içim rahatladı elimde olmayan korkum var işteGünaydın güzel anneler bizim de bugün doktor randevumuz var 12+5 olduk umarım cinsiyet tahmini de yapabilir çok heyecanlıyım çokkk gece uyuyamadım resmen :)
Hayırlı güzel haberlerle gelin insaAllah :) ben de uyuyamadım ama sanırım ben biraz gerginim hatta akşam ağladım içim rahatladı elimde olmayan korkum var işte![]()