2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hayırlı güzel haberlerle gelin insaAllah :) ben de uyuyamadım ama sanırım ben biraz gerginim hatta akşam ağladım içim rahatladı elimde olmayan korkum var işte :KK43:
Gerginlik illa ki oluyor malesef negatif şeyler de geliyor insanın aklına ama mümkün olduğu kadar iyi düşünelim inşallah Allah hepimizin bebişlerini korusun

kızlar 12 haftalık olduk bizde ama sabah bulantım bi türlü geçmiyor ksuyorum üstüne bir şeyler atıyorum ağzıma yine kusuyorum öyle oluncada gün boyu bulantı halim bitmiyor vamı bi öneriniz ??

Aynen sürekli istifra halindeyim, sayısı belli değil :KK43:

günde 1 kez çıkıyor benim içimde hep bi sıkıntı oluyor psikolojim bozuldu sanırım :(
kızlar 12 haftalık olduk bizde ama sabah bulantım bi türlü geçmiyor ksuyorum üstüne bir şeyler atıyorum ağzıma yine kusuyorum öyle oluncada gün boyu bulantı halim bitmiyor vamı bi öneriniz ??

canım ben oğlanda öyleydim 16. haftamda kesilmişti bunda sabahları kusuyorum sadece ama gün içinde hep bulantı ve içimde hep bi sıkıntı hali var az da yesem çokta yesem hep bulantım var çare bulamadım

Tetanoz 20. Haftalarda başlıyor diye hatırlıyorum, benim doktorum ayrıntılıyı ol( 22. Hafta detaylı incelemesi) sonra aşını ol demişti ben tetanozu 22den sonra oldum. Sanırım 4 doz oldum, son dozu kalmıştı tekrar hamile kaldım belki tekrar olmama gerek kalmamıştır bile.

Tetanozu sadece doğum sırasında kullanılan aletlerin paslı olması diye düşünmeyin, Allah korusun yolda bir paslı çivi batsa, düşseniz yerdeki paslı bir şey kesse bir yerinizi çok tehlikeli , 24 saatte insan hayatını kaybedebiliyor. Ben dedemi tetanozdan kaybettim. Bence hamilelik olmasa dahi insan kendini korumaya alıp düzenli aşılanmalı.:KK60:

Kızlar bebişler karın içinde 11 haftada oynamaya başlıyor değil mi? Bizim hissetme durumumuzu sormuyorum da 11+3 te ikili testim var oynarken görür müyüm acaba:anne::anneadayı::KK200:
görürsün inşallah canım:KK68: benim sabahtan ilk sıraydı randevum aç gitmiştim. uyuyordu yavrum. sonra 2li için tekrar girdiğimde baya hareketliydi çok uğraştırdı:KK45:

Tetanoz 20. Haftalarda başlıyor diye hatırlıyorum, benim doktorum ayrıntılıyı ol( 22. Hafta detaylı incelemesi) sonra aşını ol demişti ben tetanozu 22den sonra oldum. Sanırım 4 doz oldum, son dozu kalmıştı tekrar hamile kaldım belki tekrar olmama gerek kalmamıştır bile.

Tetanozu sadece doğum sırasında kullanılan aletlerin paslı olması diye düşünmeyin, Allah korusun yolda bir paslı çivi batsa, düşseniz yerdeki paslı bir şey kesse bir yerinizi çok tehlikeli , 24 saatte insan hayatını kaybedebiliyor. Ben dedemi tetanozdan kaybettim. Bence hamilelik olmasa dahi insan kendini korumaya alıp düzenli aşılanmalı.:KK60:

ya şimdi birde moda çıkmış aşıya karşı anneler modası kendileri küçüklükten beri aşılı korunuyorlar masum bebelerini aşılatmayacaklarmış:KK43:tamam bir çok hastalık artık günümüzde yok ama dışardan çok insan gelmeye başladı ülkemize karışıyoruz ister istemez Allah hem bizleri hem yavrularımızı korusun

kızlar bende nevresim takımı dikeceğim bebişime:KK200: cinsiyeti belli olaydı:KK45:eşim denizi balık tutmayı çok sevdiğinden erkek olursa denizci temalı olsun istiyor her şeyini:KK70:şimdilik gri yıldızlı kumaşlar oluyor ya onlardan yapacağım:KK37: piyasada istediğim takımlar çok pahalı kendi emeğim olsun istiyorum:KK6:

kızlar bende nevresim takımı dikeceğim bebişime:KK200: cinsiyeti belli olaydı:KK45:eşim denizi balık tutmayı çok sevdiğinden erkek olursa denizci temalı olsun istiyor her şeyini:KK70:şimdilik gri yıldızlı kumaşlar oluyor ya onlardan yapacağım:KK37: piyasada istediğim takımlar çok pahalı kendi emeğim olsun istiyorum:KK6:

Kolay gelsin cnm bende baslicam artik alisverise yavas yavas insan heyecanlaniyor tatlı telaslar bunlar degil mi insan severek yapiyor bende battaniye ormüstüm kendi el emegim ilk battaniyesi :)

Kolay gelsin cnm bende baslicam artik alisverise yavas yavas insan heyecanlaniyor tatlı telaslar bunlar degil mi insan severek yapiyor bende battaniye ormüstüm kendi el emegim ilk battaniyesi :)
bende istiyorum battaniye örmek ama yazın uğraşırım diyorum şu uyku durumları geçse:KK48:kış bebesi olacak bizimkiler battaniye sart:KK36:birde ben bir tarafı polar bir tarafı kumaş battaniye yapacağım aklında olsun çok şık duruyor:KK200:

Back