2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
hayırlı cumalar herkese cok yazamıyorum bende gecen cumartesi ikili test için kan verdim sonucu dün aldım ama daha doktora gösteremedim. diğer olcumler için iyi dedi. bide gecen gün yolda yürürken düştüm. dizlerim elim yara oldu çocuklar gibi. cinsiyet konusunda kıza benzetti doktor ama kesin birşey demiyorum diye de ekledi. bulantılarım biter diye çok umutluydum ama onlarda bitmedi gitti bide ustune uyku eklendi sürekli yatıp uyuyasım var.

bende istiyorum battaniye örmek ama yazın uğraşırım diyorum şu uyku durumları geçse:KK48:kış bebesi olacak bizimkiler battaniye sart:KK36:birde ben bir tarafı polar bir tarafı kumaş battaniye yapacağım aklında olsun çok şık duruyor:KK200:
bende istiyorum battaniye örmek ama yazın uğraşırım diyorum şu uyku durumları geçse:KK48:kış bebesi olacak bizimkiler battaniye sart:KK36:birde ben bir tarafı polar bir tarafı kumaş battaniye yapacağım aklında olsun çok şık duruyor:KK200:

2017-04-28 11.51.03.png bende bunun aynisini yaptim ama icinin rengi herhalde pembe olur :)

Eki Görüntüle 1988395 bende bunun aynisini yaptim ama icinin rengi herhalde pembe olur :)
Ne güzel yaa el emeği şeyler bende battaniye ördüm şimdi etamine bez torbası eşya torbası gibi şeyler işliyorum sonra onları kumaş keselere dikicem ki bir yere giderken çantamda toplu dursun herşey :) çık tatlı bebişlere bir şeyler yapmak dimi ?

Hayırlı cumalar cnm masallah buyumus bebis :nazar:
Inşaallah hepimizin bebeği sağlıkla büyüsün kavuşalım onlara :KK200:

Hayırlı Cumalar:KK200:kuzum büyüttük bebişleri:nazar::nazar: :KK46::KK46:
Yaa inşaallah salıya randevu aldım başka doktora kendi doktorum mayısın 15 de verdi bende bekliyemedim inşaallah iyidir herşey rüya gibi gerçek olduğunu görmek te nasip olur inşaallah :KK200:

Eki Görüntüle 1988395 bende bunun aynisini yaptim ama icinin rengi herhalde pembe olur :)

ay maşallah çok güzelmiş:KK200: ben bu şekilde öremem heralde motif yapabiliyorum ben:KK48: gerçi şiş örgüsüde biliyom ama şurda arttırcan burda kescen demesi lazım birinin bana:KK70:

Kızlar ve bir garip oblomov bir garip oblomov ben de dun gıttım ıkılı test ıcın olcumlerı normaldı kan testı de ıkı hafta sonra cıkcakmıs.bebıs cok hareketlıydı kıpır kıpır hatta gerneştı doktor tekrar olcum yaptı cok tatlııı rabbım olmayan herkese nasıp etsn ıns

amin canım Rabbime emanet yavrularımız:KK36: Allah nerde anne olmak için yanıp tutuşan kadın varsa hepsine nasip etsin inşallah

Inşaallah hepimizin bebeği sağlıkla büyüsün kavuşalım onlara :KK200:

Yaa inşaallah salıya randevu aldım başka doktora kendi doktorum mayısın 15 de verdi bende bekliyemedim inşaallah iyidir herşey rüya gibi gerçek olduğunu görmek te nasip olur inşaallah :KK200:

güzel haberlerle gelirsin inşallah canım:KK36:bende dün kardeşimle konuşurken ya içimde hissedemiyorum ama elleri kolları ayakları her şeyi belli minicik bir insan var rüya gibi dedim:KK48:

kızlar bende nevresim takımı dikeceğim bebişime:KK200: cinsiyeti belli olaydı:KK45:eşim denizi balık tutmayı çok sevdiğinden erkek olursa denizci temalı olsun istiyor her şeyini:KK70:şimdilik gri yıldızlı kumaşlar oluyor ya onlardan yapacağım:KK37: piyasada istediğim takımlar çok pahalı kendi emeğim olsun istiyorum:KK6:
Dikeceğin zaman nasıl yaptığını burada da anlatırsan belki ben de girişirim :) dün ağız bezlerine başladım. Yapabilir miyim bilmiyorum ama denerim o gri yıldızlı kumaşları ben de çok beğeniyorum :)

Bu çok güzelmiş gerçekten :) ben yapamam herhalde ama anneme bir göstereyim. O çıkarabilir :)

Kızlar bildiğiniz duyduğunuz iyi bir perinatolog var mı? 20 haftadan sonra ayrıntılı ultrason için lazım olacak. Benim bir de ikiz olduğu için zaten riskli gebelik sayılıyor. Bebişleri bir uzmana inceletmek istiyorum. Randevu bulmak sonradan zor olur diye şimdiden araştırıyorum.

Kızlar bildiğiniz duyduğunuz iyi bir perinatolog var mı? 20 haftadan sonra ayrıntılı ultrason için lazım olacak. Benim bir de ikiz olduğu için zaten riskli gebelik sayılıyor. Bebişleri bir uzmana inceletmek istiyorum. Randevu bulmak sonradan zor olur diye şimdiden araştırıyorum.

Ben oğlumda mecidiyeköyde profilo avm yakınında fehmi yazıcıoğlu'na gitmiştim. Takibimi yapan doktorum vermişti ismini. Çok çok memnun kaldım, gene doktorum perinatologa yönlendirirse ona gitmek istiyorum. Kimi yönlendirdiysem memnun kaldı. Hatta oğlumda hamile grubumda bi arkadaş vardı, heyet raporuyla bebeğin sağlıksız olduğunu söylemişlerdi. Onu da fehmi beye yönlendirmiştim, bir problem yok demişti kendisi. Çok şükür sağlıkla doğdu bebek de. Yani gereksiz panik yaptırmıyor, herşeyi açıklıyor, her soruna cevap veriyor, aklına takılan herşeyi çok açık şekilde açıklıyor ve çok pozitif bi enerjisi vardı bence :)

Six nerde oturuyosunuz Benim İkizleri olan bir arkadaşım vardı İstanbul da RIza MAdazli ya gidiyorlardi bi araştır istersen ben kendim kızımda Prof Hayri ermiş e gitmiştim fakat internetten baktım vefat etmiş galiba

Hayırlı cumalar kızlar...

Bebişlere hazırlıklar başladı demek. Çok zevkli yaaa. Ben de yakında başlarım, cinsiyeti bekliyorum netleşsin diye. Unisex bişeyler bAkıcam.

Bir de kullanışlı bebek bakım çantası arıyorum. Bakan varmı modellere??

Benim kızımda herşeyini aldım hazırladım vs. Doğuma iki hafta kala kayınvalidem geldi, kendi kafasına göre kıyafetler almış örgü ördürmüş, ev tipi ana kucağı almış. Ana kucağı ben de almıştım zaten. Yeterince giysisi örgüsü vardı. İnsan sorar bi neye ihtiyaç var veya ben şunu alıcam sen alma filan der. Bu sefer öyle yapmaz inşallah

Hayırlı cumalar kızlar...

Bebişlere hazırlıklar başladı demek. Çok zevkli yaaa. Ben de yakında başlarım, cinsiyeti bekliyorum netleşsin diye. Unisex bişeyler bAkıcam.

Bir de kullanışlı bebek bakım çantası arıyorum. Bakan varmı modellere??

Ben lassig marka messenger modeli almıştım oğlumda, halen kullanıyorum. Termos biberon çantası, atıştırmalık koymaya ufak bi çantası, alt değiştirme örtüsü, içinde çıkarılabilir biberon vs koymaya gözlü bi bölümü falan var. Bölmeleri ayrı ayrı, işimi kolaylaştırıyor. Ben çok memnunum, geniş de içi. Arabaya takmak için cırt bantlı askıları var. Baston pusetine o askılarla asıyorum, büyük arabaya omuz askısıyla asıyorum. Ama ben bir de şu klasik sırt çantalarından aldım. Bebek bakım çantası olan değil de hani okulda kullandığımız eastpak tarzı çantalardan. Seyahatte daha rahat oluyor sırt çantası.
Arkadaşımda skip hop marka bi sırt çantası gördüm. O da çok gözlü, lassig gibi ek parçaları olan birşeydi, hem de sırt çantasıydı. O da güzeldi.
Sırt çantası mı yoksa klasik olan modellerden mi rahat kullanırsın önce ona bir bak istersen.

Ben lassig marka messenger modeli almıştım oğlumda, halen kullanıyorum. Termos biberon çantası, atıştırmalık koymaya ufak bi çantası, alt değiştirme örtüsü, içinde çıkarılabilir biberon vs koymaya gözlü bi bölümü falan var. Bölmeleri ayrı ayrı, işimi kolaylaştırıyor. Ben çok memnunum, geniş de içi. Arabaya takmak için cırt bantlı askıları var. Baston pusetine o askılarla asıyorum, büyük arabaya omuz askısıyla asıyorum. Ama ben bir de şu klasik sırt çantalarından aldım. Bebek bakım çantası olan değil de hani okulda kullandığımız eastpak tarzı çantalardan. Seyahatte daha rahat oluyor sırt çantası.
Arkadaşımda skip hop marka bi sırt çantası gördüm. O da çok gözlü, lassig gibi ek parçaları olan birşeydi, hem de sırt çantasıydı. O da güzeldi.
Sırt çantası mı yoksa klasik olan modellerden mi rahat kullanırsın önce ona bir bak istersen.
Klasik olan gözlü modellerden düşünüyorum cnm. Dediğine bir bakayım hemen

Açıkçası özel hastaneler gereksiz suphelerle insanın duygularını sömürüyor. Ben böyle düşünüyorum. Daha fazla tahlil vs yapıp bizim üstümüzden para kazanmak için korkutucu şeyler soyleyip strese sokuyorlar. Bu yüzden ben bezmialem hastanesine gidiyorum. Ozellerden cok daha temiz,bakimli,düzenli. Doçent bir perinatolog var, 12.haftamda ona randevu aldım. Benim ustumden para kazanmak gibi bir menfaatleri olmayacağı için, istedikleri test ve tahlilleri yaptırmak konusunda içim rahat olacak. Size de tavsiye ederim

Back