2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar merhaba, nasılsınız? Ben bu hafta biraz daha iyiyim şükür. Ama acayip uyuşuk oldum normalde yatmayı hiç sevmem boş boş şu an kafam kalkmıyor işten geliyorum direkt yatıyorum uyumuyorum da öyle boş boş evin hali duman bir işi 40 saat düşünerek yapar oldum, inşallah hep böyle gitmez :işsiz: sizlerde durum Nasıl?
Evi pat pat kaldıran bi ton iş yapan ben , herşeye üşeniyorum artık.Bende boş boş takılıyorum canım hiçbir iş yapmak istemiyor, içimden gelmiyor yani:olamaz::olamaz:

Beni ta haziranda çağırdı hiç aşıdan bahsetmedi hemşire, aşı herkese zorunlu mu yoksa başka bi durum mu var ki?
Tamam canım haziran gibi 20 haftalık olacaksın. Tetenozda o zamanlarda yapılıyor benide ilk doz için 30 mayısta çağırdılar.

Kizlar doktordan geldim bebisi gorduk bugun cok sukur cok iyi ölcümleri normal cikti ense kalinligi filan normal dedi ikili teste bile gerek yok dedi ama yinede test icin kan verdim. gelisimi cok iyi dedi normalde son adete gore 13+1 mis ama erken döllenme oldugu icin 14 haftalıkmis crl 80.27 mm sanirim boyu oluyo..veee cinsiyeti kızmıs :KK200::KK54:

Ben ikili test yaptırmadım doktorum ultrasonla baktı ense kalınlığı nornal dedu zaten ikili test çok doğru degil dedi doktorum sanırım sadece yaptırmayan benim

Bana da ikili testin yanılma payinin cooook yuksek oldugunu ve tavsiye etmedigini söyledi. 12.haftada perinatologa git sadece ense kalınlığına baksın yeter dedi. 2 hafta var randevuma :) ben de ikili test hic düşünmüyorum.

Bana da ikili testin yanılma payinin cooook yuksek oldugunu ve tavsiye etmedigini söyledi. 12.haftada perinatologa git sadece ense kalınlığına baksın yeter dedi. 2 hafta var randevuma :) ben de ikili test hic düşünmüyorum.
Perinatolog ne demek canim kadın Doğum doktorum ense kalınlığını ölçtü normal dedi

Aşı var canım onun için gidilmesi gerekiyor tetanoz aşısı

Aa ben 20. Haftada saniyordum. Neyse gidicem artik bakalom ne yapacak o zaman ogrenirim.:KK48:

Kızlar yarın kontrolüm var dua edin benim için
Sanırım bebeğimi artık hissetmeye başladım ayni yerde aynı hareketlilik tesadüf olamaz sanırım

Ya bende bugun bircok kere hissettim tamda doktorun ultrasonla baktigi yerde. Ama emin olamiyorum sanki icimde tuy deyiyormus gibi oluyor:KK45:

Kizlar doktordan geldim bebisi gorduk bugun cok sukur cok iyi ölcümleri normal cikti ense kalinligi filan normal dedi ikili teste bile gerek yok dedi ama yinede test icin kan verdim. gelisimi cok iyi dedi normalde son adete gore 13+1 mis ama erken döllenme oldugu icin 14 haftalıkmis crl 80.27 mm sanirim boyu oluyo..veee cinsiyeti kızmıs :KK200::KK54:
Ay masallah canim benim ya . erkekler cabuk goateriyor dedik ama kizlarimiz hizli cikti masallah:KK200::nazar:

Iyi aksamlar kizlar
Bizde donduk doktordan ama uyumusum gozumu acamadim anca kendime geldim. Igne baslamama gerek yokmus coraspin ve folik asite devam dedi.gec dollenmeden dolayi 8+5 teyiz. Herseyi iyi dedi doktorumuz mayisin 16sinda ikili tarama, ilk testleri yaptirmak icin cagirdi. Cok sukur guzel hbrler aldik. Rabbim daha guzel hbrlerle karsilastirsin.

Perinatolog ne demek canim kadın Doğum doktorum ense kalınlığını ölçtü normal dedi

Benim gittiğim hastanede normal kadin dogum doktoru degil, perinatolog bakıyor 12. Ve 20.haftalardaki ayrıntılı ultrasona. Doçent perinatolog, bilemiyorum hastanenin sistemi bu sekilde demek ki :) perinatolog riskli gebelik doktoru oluyor, sıkıntılı hamilelikleri takip ediyor diye biliyorum. Ultrason cihazları da biraz daha gelişmiş olabiliyor

Kızlarrrr çok şeker olmamış mı yaaa:anneadayı::super::KK73:
Yalnız benim göbek bu kadının 5. ayı kadar var:-)

Eklentiler

• 07e00740-75a7-46cb-855d-6aed53ac14ec.jpg
    07e00740-75a7-46cb-855d-6aed53ac14ec.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 92
Back