2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Doktora söyledim de hibor 18 saat koruyor clexane 12 saat koruyor dedi ya hibor yakıyor evet
Ahkuzum benim.dogrudur ya bnm iğne çok takmıyor açıkçası seninki hakkında Dr dedim yakar her kullandığında diye bn hatta yapmadan tam igneyinyapacakkken besmele çekiyorum yavrumuz iyi olsun da balım ya geçer inşallah seninde yanmalar

Merhaba kızlar. Nasılsınızz. . Ben de yarın dr.a gideceğim. Geçen hafta gittim kanama siyah olunca. Doktora yalvar yakar 10..gün dolmadan nolur bi kere daha gelim dedim ikna ettim :)) adam beni görünce çıldırıyor artıkınn...
Canım kanamama doktor ne dedi ben de yarın gideceğim bugün hafif oldu bende de

Beni ta haziranda çağırdı hiç aşıdan bahsetmedi hemşire, aşı herkese zorunlu mu yoksa başka bi durum mu var ki?

Cagirdigi tarih 16. veya 17. haftalara denk geliyor mu peki
Beni de 20.haftamda çağırdılar tetanoz için. Zorunlu mu değil mi bilmiyorum ama sezeryan olma ihtimaline karşı yapılıyor diye biliyorum.

Kizlar doktordan geldim bebisi gorduk bugun cok sukur cok iyi ölcümleri normal cikti ense kalinligi filan normal dedi ikili teste bile gerek yok dedi ama yinede test icin kan verdim. gelisimi cok iyi dedi normalde son adete gore 13+1 mis ama erken döllenme oldugu icin 14 haftalıkmis crl 80.27 mm sanirim boyu oluyo..veee cinsiyeti kızmıs :KK200::KK54:
Maşallah ne güzel büyümüş :nazar: kesinleşen ilk cinsiyet haberi ilk kızımız :) hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin :)

Kızlar bugün birkaç metre tülbent bez aldım. Ağız bezi dikmeye başladım :) baya bi sayıda gerekli olduğu için dışardan almak çok masraflı olacaktı. Hem de bebeklerim için birşeylerle uğraşmak hoşuma gidiyor. Doğuma kadar anca bitiririm herhalde :KK70:

Beni de 20.haftamda çağırdılar tetanoz için. Zorunlu mu değil mi bilmiyorum ama sezeryan olma ihtimaline karşı yapılıyor diye biliyorum.

Maşallah ne güzel büyümüş :nazar: kesinleşen ilk cinsiyet haberi ilk kızımız :) hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin :)

Sagol cnm..valla bende sasırdim hatta özellikle sordum doktora kesin kız mı dedim evet dedi hayirlisi olsun gönlumden gecen buydu saglıkla büyusunde baska bisey istemem.

Kızlar bugün birkaç metre tülbent bez aldım. Ağız bezi dikmeye başladım :) baya bi sayıda gerekli olduğu için dışardan almak çok masraflı olacaktı. Hem de bebeklerim için birşeylerle uğraşmak hoşuma gidiyor. Doğuma kadar anca bitiririm herhalde :KK70:

Iyi yapmissin cnm benimde annem yapti cok lazım oluyomus.

Öyle tabi ya önemli olan sağlıklı olmaları. Ama ne yalan söyliyim benim gönlümden de kız geçiyor :)

Allah gönlune göre versin cnm senin belli degilmi daha cinsiyet ne zaman belli olacak bu arada ben ruyalarimda hep kiz goruyordum sen ruyanda gordunmu hic cinsiyetini birde hep kız hissediyodum konusurken kızim diyesim geliyodu hep :)

Kizlar bu arada ben son adete gore 13+1 misim ama erken döllenme oldugu icin su an 14+1 dedi doktor. Eger 14 haftaysa nasil ikili test oluyo onu hic anlmadim ense kalinligina filan bakti gayet iyi dedi doktor ikili teste bile gerek yok dedi ama ben kan verdim yinede insallah bi sorun olmaz . Cunku sizin dediginiz gibi oyle cok fazlada incelemedi sadece gerekli olcumlere bakti o kadar.

Merhaba kızlar,tetanoz asiniz eğer yakın zamanda yaptirmissaniz gerek yok.ben büyük oğlumda yaptirmistim.kucuk oglana 1 yıl sonra hamile kalınca doktor gerek yok yaptırma demişti.3 lu yapılan aşıların 5 yıl koruması var yanlış hatırlamıyorsam.doktorunuzla görüşüp yaptırın tetanoz aşısını.

Allah gönlune göre versin cnm senin belli degilmi daha cinsiyet ne zaman belli olacak bu arada ben ruyalarimda hep kiz goruyordum sen ruyanda gordunmu hic cinsiyetini birde hep kız hissediyodum konusurken kızim diyesim geliyodu hep :)
Ben rüyamda erkek görmüştüm hamile kalmadan önce. Hamile kaldıktan sonra kız da gördüm. Benim rüyalar karışık anlayacağın :) ilk haftalarımda hiçbir şey hissetmiyordum ama nedense içime kızlarım olacak gibi doğuyor birkaç haftadır. Bir de ben hep 2 kızım 1 oğlum olsun istemişimdir. Belki kızlar yolda bilemiyorum :) randevum geçen haftaydı canım ama bişey demedi. 3 hafta sonra belli olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum :)

İyi akşamlar kızlar, bugün kontrolüm vardı ve yoğun bi gündü benim icin, o yüzden ancak girebildim nete.. Çok şükür bebisimle hersey yolunda, 11+5 çıktık, uyuyodu fırlama yüzüstü yatmış, anası gibi tembel olacak:süslü:Doktor haftaya ikili test için çağırdı, cinsiyet o zaman daha net görünür şimdi birşey demeyim dedi..

Ben rüyamda erkek görmüştüm hamile kalmadan önce. Hamile kaldıktan sonra kız da gördüm. Benim rüyalar karışık anlayacağın :) ilk haftalarımda hiçbir şey hissetmiyordum ama nedense içime kızlarım olacak gibi doğuyor birkaç haftadır. Bir de ben hep 2 kızım 1 oğlum olsun istemişimdir. Belki kızlar yolda bilemiyorum :) randevum geçen haftaydı canım ama bişey demedi. 3 hafta sonra belli olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum :)

Allah gönlüne göre versin canim ikizmi senin bebisler masallah :)

Back