- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #8.021
Çok güzel yaaa .Var mı tahmini olan![]()
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah subhanallahVar mı tahmini olan![]()
Evet tatlım bence de o tarz tam bana göre.. Artık pahalı mahalı napalım, rahat etcek olduktan sonra..Canım çilek mobilyada bebek yataklarına bak istersen çok güzeller hem senin sorununu çözer çünkü altından da çekince yatak çıkıyor
Biraz pahalı tabi
benim 1-2 tane göbeğimin deliğinin altında vardı onlar uzamış sabah yıkanırken fark ettimKızlar birsey sorcam ya sizinde karnınızda tüylenme oldu mu ? Normaldede o kdr tüylú biri degilmdir ama suan eşimin dalga konusu oldumahh bu erkeklee
bende yiyemiyorum. Tursu yerine limonu tuzlayp yiyorum yerini tutmasada idare ediyorkızlar turşu yiyor musunuz? yanında turşu yapılan yemeklerde eşim kardeşim yiyor ben korkumdan yiyemiyorum bakteri vs ürediyse zehirlerse falan diyegıdacı olmasaydım keşke her şeyin kötüsü aklıma geliyor şimdi. kendim yaptığım turşuları erkenden bitirdik şimdi hazırlar içime sinmiyor
![]()
eşim soyleyince dikkat ettm gercekten oyle. Bende dedm ki o bebisin saclarıbenim 1-2 tane göbeğimin deliğinin altında vardı onlar uzamış sabah yıkanırken fark ettimhatta güldüm ah bu hormonlar diye
![]()
ay güzel cevap olmuşeşim soyleyince dikkat ettm gercekten oyle. Bende dedm ki o bebisin saclarıinandi sanki
![]()
eşim soyleyince dikkat ettm gercekten oyle. Bende dedm ki o bebisin saclarıinandi sanki
![]()
ilk gebelgm. Eşiminde yaşı o kdr büyük deil 4 yaş byük sadece 24 yasında. Ne desem inaniyor garibim .ahahahah süpersin![]()
ay sizler pek minikmişsiniz karı kocailk gebelgm. Eşiminde yaşı o kdr büyük deil 4 yaş byük sadece 24 yasında. Ne desem inaniyor garibim .
Ay ayy maşallah, birşey bildiğimden değil ama kız gibi kibar durmuş sanki tatlım..Var mı tahmini olan![]()
umarım bir skıntı yokturAcil doktora geldik. Siyah akıntım var ne zaman geçecek 2 hafta oldu artık gücüm kalmadı
Canım sakin ol, umarım bir sorun yoktur..Acil doktora geldik. Siyah akıntım var ne zaman geçecek 2 hafta oldu artık gücüm kalmadı