• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım çilek mobilyada bebek yataklarına bak istersen çok güzeller hem senin sorununu çözer çünkü altından da çekince yatak çıkıyor
Biraz pahalı tabi
Evet tatlım bence de o tarz tam bana göre.. Artık pahalı mahalı napalım, rahat etcek olduktan sonra..

Kızlar birsey sorcam ya sizinde karnınızda tüylenme oldu mu ? Normaldede o kdr tüylú biri degilmdir ama suan eşimin dalga konusu oldum :KK12: ahh bu erkeklee

kızlar turşu yiyor musunuz? yanında turşu yenilen yemeklerde eşim kardeşim yiyor ben korkumdan yiyemiyorum bakteri vs ürediyse zehirlerse falan diye:KK43: gıdacı olmasaydım keşke her şeyin kötüsü aklıma geliyor şimdi. kendim yaptığım turşuları erkenden bitirdik şimdi hazırlar içime sinmiyor:olamaz:

Kızlar birsey sorcam ya sizinde karnınızda tüylenme oldu mu ? Normaldede o kdr tüylú biri degilmdir ama suan eşimin dalga konusu oldum :KK12: ahh bu erkeklee
benim 1-2 tane göbeğimin deliğinin altında vardı onlar uzamış sabah yıkanırken fark ettim:KK70:hatta güldüm ah bu hormonlar diye:KK45:

kızlar turşu yiyor musunuz? yanında turşu yapılan yemeklerde eşim kardeşim yiyor ben korkumdan yiyemiyorum bakteri vs ürediyse zehirlerse falan diye:KK43: gıdacı olmasaydım keşke her şeyin kötüsü aklıma geliyor şimdi. kendim yaptığım turşuları erkenden bitirdik şimdi hazırlar içime sinmiyor:olamaz:
bende yiyemiyorum. Tursu yerine limonu tuzlayp yiyorum yerini tutmasada idare ediyor

6 aylık evliyim. Başta her genc nesilin düşündüğü gibi yok bebek sorumluluk ister yok kocan ilgisizlesir felan die hurafelerden dolayı istemedik. 2 yl dusunmeyelim dedik. Sonra byle 2 ay gecti ve cevremzde ne kadar cok cocuk sahibi olmak icin bekleyenler oldugunu gördük. Ve dedik ki ya bizde onlardan biriysek erkenden caresine bakmk gerekmz mi ? Sonra bebiş istedik suan 11 haftalk hamileyim. Ve kesinlikle cevremde yeni evlenecek oanlara diyorum ki hep hemen cocuk yapn. Evliligi dahada guclendiriyor bence.

Back