Valla ben çok çok memnunum. Çok fazla carters ürünüm var. Ama ben ütülemiyorum kıyafetlerini, bunun da etkisi olabilir mi bilmiyorum. Sadece ilk kıyafetlerini ütülemiştim oğlumun. Yıkadıktan sonra güzelce asınca kırışmıyorlar. (Tabii gömlek gibi şeyleri hariç.) Ben tek sefer giydirip yıkıyorum kıyafetlerini, leke falan olmasa bile kirleniyorlar sonuçta. O kadar yıkanmaya penye takımları da, polarları da, pijama tulumları da dayanıklı çıktı. Çoğunu sakladım, çok sık giydirip sıkıldıklarımı da verdim ama verdiklerim de çok iyi durumdaydı.
H&m, carters, gap sıkıntı yaşamadığım markalar. Gap mağazasında da sezon sonunda güzel indirim yakalayabiliyorsun. Lcw çok yıkanmaya dayanmadı. mothercare ben memnunum ama arkadaşım yıkadığında saldığını söyledi ben denk gelmedim. E-bebekte hello baby diye bi marka var, içine giydirdiğim beyaz bodyleri ondan alıyorum, mothercaredan aldıklarımın kumaşı kalındı bu daha ince ama çok sık değiştirince uygun olan kullanışlı oldu. İdil baby markasından da memnun gibiydim ama aldığım yenidoğan takımda solma oldu, başka bi aldığımda çıtçıtları kaymıştı bıraktım. Kipa mağazalarında f&f diye bi marka var, kumaşı çok güzel onların da. Gene koton kids ve zara kids favorilerimden. Mango mağazasının da çocuk bölümü açılmış, hediye geldi daha kullanmadım ama arkadaşlarım memnunmuş. Hepsi marka değil tabii, pazarda tezgahlarda da çok güzel kaliteli şeyler olabiliyor. Biraz alışınca elleyince kumaşından anlıyorsun :) Aklıma gelen markalar bunlar şu an :)