- Emoji Skoru
- 1.549
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #8.001
Çok sağol canımMaşallah canım, çok sevindim bebislerinin iyi olmasına ve içinin rahatlamasına..
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Teşekkür ederim canımHadi Gozunaydin canim balayi tarihlerinede gecmissin buaradaense kalinligina filan bakildimi bugun
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
yeni doğan bebiş ayrı odada tutulmaz zaten insan o kadar evham oluyor ki adamları düşünmeyeceğiz onlar salona bebişler karyolayanefes alıyorlar mı döndüler mi zaten zırt pırt acıkıyorlar uykuya zor dalıyorlar derken. birde bebişlerinin odasına kanepe koyanlar oluyor ama annenin kanepede ne kadar rahat edeceği de meçhul.
defacto hamile giyimi satıyor mu
aa hiç dikkat etmedim galiba bende bakayım
bende şok olmuş bir vaziyette ekrana kilitleniyorum ne aklıma soru sormak geliyor ne de doktorun dediklerini duyuyorum. saplıklı olsunlarda er ya da geç cinsiyetlerini de gösterecekler![]()
Öyle tabi canım. Onlar iyi olsunlar da cinsiyeti sonra bilsek de olur :)
Babalar da bizlere yardımcı olacaklar artık. Gerekirse uykusuz kalacaklar salondaki kanepede yatacaklar. Baba olmak da kolay değil
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
De factonun hamile koleksiyonu çok geniş değil canım ondan dikkat etmemişsindir. Fazla ürün yok ama olanlar da alınabilir şeyler.