• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Maşallah canım, çok sevindim bebislerinin iyi olmasına ve içinin rahatlamasına..
Çok sağol canım :KK68:

Hadi Gozunaydin canim balayi tarihlerinede gecmissin buarada:anneadayı: ense kalinligina filan bakildimi bugun
Teşekkür ederim canım :KK68:Burun kemikleri oluşmuş ense kalınlıkları normal dedi. Bu ölçümler kesin sonuç vermese de ihtimali azaltıyor. Doktor baya rahatlattı beni.

yeni doğan bebiş ayrı odada tutulmaz zaten insan o kadar evham oluyor ki adamları düşünmeyeceğiz onlar salona bebişler karyolaya:KK70:nefes alıyorlar mı döndüler mi zaten zırt pırt acıkıyorlar uykuya zor dalıyorlar derken. birde bebişlerinin odasına kanepe koyanlar oluyor ama annenin kanepede ne kadar rahat edeceği de meçhul.:işsiz: defacto hamile giyimi satıyor mu:KK57:aa hiç dikkat etmedim galiba bende bakayım
bende şok olmuş bir vaziyette ekrana kilitleniyorum ne aklıma soru sormak geliyor ne de doktorun dediklerini duyuyorum. saplıklı olsunlarda er ya da geç cinsiyetlerini de gösterecekler:KK200:

Öyle tabi canım. Onlar iyi olsunlar da cinsiyeti sonra bilsek de olur :)

Babalar da bizlere yardımcı olacaklar artık. Gerekirse uykusuz kalacaklar salondaki kanepede yatacaklar. Baba olmak da kolay değil :KK48:
De factonun hamile koleksiyonu çok geniş değil canım ondan dikkat etmemişsindir. Fazla ürün yok ama olanlar da alınabilir şeyler.

Ayyy resmen Kac gundur bulantim yok diye diye kendime Nazar degdirdim
Sabah bi gozumu actim nasil bir bulanti yerimden kalkamiyorum

Ben de bunarada dun kontrolume gittim hamdolsun hersey yolundaymis. Kanama alanim masallah inatla durmakta ama cok kuculmus.
Ins hayirla o kalani da kaybolur

kehribar kolye muamma canım ya bir piyasa oluşturdular ama yabancı bir kaynakta çocuklarda alerjiye neden olduğunu okuyunca korkmuştum hiçbir etkisi olmuyormuş.:KK64:işte bu tarz şeyleri konuşacağımız bir topik şart:KK70:
Canim o kadar cokki kullanan faydasi olmasa bu kadar cok kullanan olurmu instagramda takip ettigim birinin doktoru tavsiye etmis hatta bende asla inanmazdim ama hastalarimdan cok guzel geri donusler alinca bende tavsiye ediyorum demis totsandmore diye bir marka var alirsam ordan alirim

Gecede kim bilir kaç kere uyanıcaz canım. Bunu düşününce beşikleri yatak odasına koymak daha uygun geldi bana. Diğer odada olursa sen çok zorlanacaksın. İki oda arasında mekik doku bütün gece. Ayrı oda yaparsan da o odada yatabileceğin bir yer ayarlarsın belki kendine.

Ben de factodan ayarlamalı buldum aldım bir tane. Fena değil rahatlığı güzel. Bel kısmındaki kumaş pamuklu penye olduğu için hiç sıkmıyor ve ince bir penyeydi. H&m de de inceledim mesela o pantolonların bel kısımları daha kalın penyeydi. Denemedim ama sıkabilir diye bıraktım. H&m de başka çeşitli güzel şeyler de var.
Ben büyük ihtimalle bebişin odasına kendime yer yaparım canım, bi süre öyle idare ederim, eşime kıyamıyorum ya, butun gece uykusuz kalıp işe gitmesini istemem.. Neyse artık, o zamanlar gelsin iş ciddiye binsin de daha iyi düzenleme yaparız sanırım..

Kızlar öyle bir tatlı muhabbeti yapmışsınız ki :))) normalde olsa bu konuşmalar üzerine direk mutfağa girer bir şeyler yapardım. Tatlı aşığı ben gram tatlı canım çekmiyor. Ekşiciyiz biz de :)

Ben büyük ihtimalle bebişin odasına kendime yer yaparım canım, bi süre öyle idare ederim, eşime kıyamıyorum ya, butun gece uykusuz kalıp işe gitmesini istemem.. Neyse artık, o zamanlar gelsin iş ciddiye binsin de daha iyi düzenleme yaparız sanırım..
Nasıl rahat edersen öyle yaparsın canım. O zamanlar da gelecek inşallah :)

Hemen hemen bütün arkadaşların canı tatlı çekiyor :) Erkek bebişler mi olacak acaba... Halk arasında tatlı canı çekenlere erkek bebek diyorlar, ekşi canı çekenlere de kız bebek derler. sağlıklı olsunlar da cinsiyeti hiç önemli değil bence...

Bende tersi oldu ya bunun :) ilk ikisi de erkek benim ve ben çikolatadan nefret ederdim. Limon suyu, sumak, turşu favorimdi. Greyfurt ağzıma sürmem, ekşi diye yiyemem ama oğlumda canım çekmişti :KK45: şimdi tam tersi, sumaktan ve turşudan midem kalkıyor. Deli gibi çikolata çekiyor canım. Limon midemi bastırsın diye arada az az içeceklerin içerisine katıp tüketiyorum ama diğer hamileliklerimdeki gibi olmazsa olmazım değil. Bakalım cinsiyete göre hakikaten değişiyorsa insanın istedikleri ben baya göz göre göre tecrübe etcem :KK48:

ben ilk başlarda ayran, cacık gibi şeyler istedim hep. hatta kebapçılardaki açık ekşi ayranlar var ya normalde hiç sevmem, 2 bardak içmiştim hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce. sonra bu bir süre daha devam etti, komposto içsem bile üstüne cacık içiyodum yine :D sonra kesildi istememeye başladım hiçbirini ve tatlılı şeylere yöneldim. bunu yengem erkek diye yorumladı, hadi bakalım:)

Canım çilek mobilyada bebek yataklarına bak istersen çok güzeller hem senin sorununu çözer çünkü altından da çekince yatak çıkıyor
Biraz pahalı tabi

Ayyy resmen Kac gundur bulantim yok diye diye kendime Nazar degdirdim
Sabah bi gozumu actim nasil bir bulanti yerimden kalkamiyorum

Ben de bunarada dun kontrolume gittim hamdolsun hersey yolundaymis. Kanama alanim masallah inatla durmakta ama cok kuculmus.
Ins hayirla o kalani da kaybolur

10. HAFTADA PİK YAPTIĞI HAFTAYMIŞ bi yerde öyle okudum bende istifrayla uyandım

Cinsiyet yeme içmeye bağlantılı olmuyo bnce de kızlar . Çünkü herkesin hamilelikte aserdışı şey farklı oluyor sadece 1 den fazla olan gebeliklerde belki anlaşılabilir ilki ile farklıydı mesela bn 2 kizimda da sabah akşam cikartirdim 16.haftaya kadar sürmüştü suan bulantım dışında bi sikayetim yok tezime göre cinsiyet farkı var sanki bakalım tutacak mi çok merak ediyorum :anne:

Çok sağol canım :KK68:

Teşekkür ederim canım :KK68:Burun kemikleri oluşmuş ense kalınlıkları normal dedi. Bu ölçümler kesin sonuç vermese de ihtimali azaltıyor. Doktor baya rahatlattı beni.

Öyle tabi canım. Onlar iyi olsunlar da cinsiyeti sonra bilsek de olur :)

Babalar da bizlere yardımcı olacaklar artık. Gerekirse uykusuz kalacaklar salondaki kanepede yatacaklar. Baba olmak da kolay değil :KK48:
De factonun hamile koleksiyonu çok geniş değil canım ondan dikkat etmemişsindir. Fazla ürün yok ama olanlar da alınabilir şeyler.

ay gece değil de işten geldikten sonra ve haftasonu yardım etse bana kafi:KK200: gerçi benim eşim uykusuz 1 hafta uyuma desen uyku aramaz 1 haftada 1 kere uyusa adam enerji doluyor belki gece bebişi oyalamak için kalkar:KK64:hayaller hayatlar olmayalım da:KK70:

Var mı tahmini olan :KK37:

Eklentiler

• IMG_20170420_161733.jpg
    IMG_20170420_161733.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 78
Bende tersi oldu ya bunun :) ilk ikisi de erkek benim ve ben çikolatadan nefret ederdim. Limon suyu, sumak, turşu favorimdi. Greyfurt ağzıma sürmem, ekşi diye yiyemem ama oğlumda canım çekmişti :KK45: şimdi tam tersi, sumaktan ve turşudan midem kalkıyor. Deli gibi çikolata çekiyor canım. Limon midemi bastırsın diye arada az az içeceklerin içerisine katıp tüketiyorum ama diğer hamileliklerimdeki gibi olmazsa olmazım değil. Bakalım cinsiyete göre hakikaten değişiyorsa insanın istedikleri ben baya göz göre göre tecrübe etcem :KK48:
Sende tersi olmuş demek ki canım :) Gerçi büyüklerin söylediği bir şey bu doğruluk payı var mı bilmiyorum. Rabbim gönlüne göre vesin canım...

Back