• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
6 aylık evliyim. Başta her genc nesilin düşündüğü gibi yok bebek sorumluluk ister yok kocan ilgisizlesir felan die hurafelerden dolayı istemedik. 2 yl dusunmeyelim dedik. Sonra byle 2 ay gecti ve cevremzde ne kadar cok cocuk sahibi olmak icin bekleyenler oldugunu gördük. Ve dedik ki ya bizde onlardan biriysek erkenden caresine bakmk gerekmz mi ? Sonra bebiş istedik suan 11 haftalk hamileyim. Ve kesinlikle cevremde yeni evlenecek oanlara diyorum ki hep hemen cocuk yapn. Evliligi dahada guclendiriyor bence.

ne güzel valla Rabbim kimseye aratmasın çok zor 30 yaşa az kaldı temmuzda gireceğim ve daha evlenmeyen ya da yeni evlenen arkadaşlarıma diyorum ki hemen yapın bu yaşa kadar gezdiğinize sayın:KK48: tabi herkes nasibin de ne varsa onu yaşıyor ama aman yok şimdi istemiyorum inşallah ilerde demekte bir yaştan sonra olmuyor

Acil doktora geldik. Siyah akıntım var ne zaman geçecek 2 hafta oldu artık gücüm kalmadı
canım kullandığın ilaç yapıyordu belki ondandır dur bakalım hemen yelkenleri suya indirme güçlü ol pozitif ol. bak burda aylarca yatanlar aylarca kanaması olanlar vardı önceki hamileliklerinde sabrın sonu selamettir derler

10. HAFTADA PİK YAPTIĞI HAFTAYMIŞ bi yerde öyle okudum bende istifrayla uyandım
Benim de bu hafta en zorlandığım hafta galiba bende bulantıdan çok mide ekşimesi böyle bi eziklik var içimde bu yüzden hep bir şeyler yemem gerekiyor ana öğün haricinde en az 5 kez de ara öğün yapıyotumdur. Hayatım boyunca kilo problemi yaşamadım ama hamilelik ve sonrasında yaşayacağım galiba bu yemekle. Sizlerde var mı böyle bir durum aralarda ne yiyorsunuz?

Benim de bu hafta en zorlandığım hafta galiba bende bulantıdan çok mide ekşimesi böyle bi eziklik var içimde bu yüzden hep bir şeyler yemem gerekiyor ana öğün haricinde en az 5 kez de ara öğün yapıyotumdur. Hayatım boyunca kilo problemi yaşamadım ama hamilelik ve sonrasında yaşayacağım galiba bu yemekle. Sizlerde var mı böyle bir durum aralarda ne yiyorsunuz?
ne bulursam yiyorum ben:işsiz:ama yine açım yine açım. ağzım hiç boş durmuyor:KK43:

Ay nolcak bu halimiz geçecek mi bu durum acaba artık leblebi süt meyve tüketmekten de sıkılmaya başladım ama en azından kalorileri düşük diyorum da gidişat kötü hep ne yesem diye düşünmek de zor :bicak:

valla ben sağlıları geçtim sağlıksızlara sarmaya başladım ve bugün en bir sevdiğim atıştırmalığımdan oldum:KK43: mısır gevreği tüketiyordum kıtır kıtır ama yememem lazım:kızgın: onun yerine kuruyemişe saldırayım diyorum:kk77::KK70:

valla ben sağlıları geçtim sağlıksızlara sarmaya başladım ve bugün en bir sevdiğim atıştırmalığımdan oldum:KK43: mısır gevreği tüketiyordum kıtır kıtır ama yememem lazım:kızgın: onun yerine kuruyemişe saldırayım diyorum:kk77::KK70:
Benimde elim paketli hazır şeylere gitmeye başladı bir yudum tadıp durduramıyorum da kendimi hop paket bitiyor o_O:KK53:

Kızlar ben hamile kalmadan önce lazer epilasyonumun son seansını tamamladım. Hatta sırf ikinci hamileliğimde rahat edeyim diye katlandım o acılara. Ama bu ay ne göreyim, tüylerim teniden hortladı. Daha zayıf şekilde çıktılar ama çıktı hepsi yani.

Genel anestezi alırsan 15 dakika sürüyor, uyuyor uyanıyorsun. Kontrol için yarım gün hastanede tutulabiliyorsun, ağrı sızı olmuyor, sonrası hamilelik kolay oluyor denir, ben kızıma hemen hamile kalmıştım.
Bu arada trombofoli paneli testini öneririm. Kalp durmalarının bir sebebi de kan pıhtılaşma sorunudur. Bazen 1. Bebeği sağlıkla kucağa alan kişiler bile bu rahatsızlıkan dolayı 2. Bebekte kayıplar yaşayabiliyor. Benim kayıp sebebim buydu mesela.
Kayıplar için çok üzgünüm, tekrar hamileliğiniz kolay olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Patolojiye gönderdiler bebeğimi.. bu trombofoli testini nerde nasıl yapıyorlar canım? ??Dr uma söylesem artık yapılamaz mı acaba? ??

Coll79 Coll79 ben de 21 haftalık bebeğimi kaybettiğimde gelen patolojik raporda gebelik ürünüdür yazıyordu. Çok kızmıştık, patolojiye gitmeden de bebek olduğu görülüyordu yani ne alaka böyle birşey yazıyor diye. Sonra sgklı isen sigortanın kürtajı karşılaması için bu sonucu görmesi gerekiyor diye birşey duydum ama halen saçma geliyor bana.

@5816bursa geçmiş olsun, rabbim tez zamanda evinizi şenlendirsin inşallah. Ben de doğumdan sonra kürtaja alınmıştım. Genel anestezi verdiler bana. Elhamdülillah bir problem yaşamamıştım. Hatta kürtajdan sonra (doğum yaptığım için kırkımın çıkmasını bekledim önce) 2 ya da 3.adet dönemimde oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim. Kürtajdan sonra kolay hamile kalınıyor diyorlar, doğru olabilir belki.
Canım gerçekten çok saçma ama ya..:/yine onu yazsinlar prosedür gereği ams en azından bi neden bi bulgu da eklesinler demi ama...

Canım Allah sabır versin ben bunu daha önce yaşamış biri olarak patalojiden sonuç temiz geliyor diye iki üç doktor dan duydum o yüzden kürtaj da bebeğimi genetik araştırmya gönderdim o daha sağlıklı sonuç veriyor Allah yardimcın olsun kardeşim

Canım Allah sabır versin Özelden msj atmak istedim ama olmadı ben oldum kürtaj korkulcak birşey yok ama ben anestezi aldım sende öyle yap cnm zaten insanın morali bozuk oluyor o anı canlı yaşamak istemedim ama sonrasında bedenen hiç bir ağrım olmadı çok şükür sağlıklı bir evladın var ona sarıl hepsinin yeri ayrı ama bir nebzede olsa sana o teselli olur
Canım keşke bilseydim bende gönderirdim. :( ama kürtajı yapan drum hiç temiz cikar fln demedi. Mol gebelikse patolojide çıkar bekliyelim bakalım dedi... ne bileyim artık umarım sadece gebelik ürünü yazmaz :/

Doktora gittim. İlk kez böle bi 10 dk ultrason yaptı. 2 kez farklı açıdan kalp dinledi. Kanama alanı yok önceki kandır dedi. Crinone jel e devam et dedi. Folik asit kullanma artık dedi. Eve yolladı. Haftaya da kendimi zorla çağırttırdım. Yemin ederim inanmayacaksınız bu bebeği kucağıma alana dek stresim geçmeyecek. Çok korkuyorum çok panikliyorum. Hiç kolay elde etmedim çok ama çok bekledim. Burada aldığım haberlerden bile çok etkileniyor üzülüyorum. Allah hiçbirimizi evlatla sınamasın karnımızı kucağımızı boş bırakmasın.iyi dilekleriniz dualarınnız için Allah hepinizden razı olsun. İnşallah tek dileğim bu dalikadan sonra burada bebeklerimizden hiçbiri hayata veda etmez

Canım keşke bilseydim bende gönderirdim. :KK43: ama kürtajı yapan drum hiç temiz cikar fln demedi. Mol gebelikse patolojide çıkar bekliyelim bakalım dedi... ne bileyim artık umarım sadece gebelik ürünü yazmaz :/
Cnm benide doktorum yönlendirmedi ben kendim araştırdığım için biliyodum genetik araştırma yapılması gerektiğini... ama öyle deme inşaallah sonucun temiz çıkar inşaallah tez zamanda korkusuz stresiz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin hayırlı bir evlat sahibi olursun sana tavsiyem ünversite yani araştırma hastanesinde iyi bir profesöre git kan pırtılaşması testi iste o test özelde çok pahalı o seni yönlendirir diğer test ler için muhtemelen dışarda bir labratuarda eşine ve sana genetik analiz yapılmasını ister rahim filmi ister ünversite Hastanesi inde yapılan kan ve hormon testleri kanaman bitince vakit kaybetmeden araştırmanı yap inşaallah hayırlı sonuçlar çıkar ve en önemlisi çok dua et Rabbim çok büyük onun herşeye gücü yeter herkesin imtahını farklı hiç kolay değil biliyorum

Back