• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Doktora gittim. İlk kez böle bi 10 dk ultrason yaptı. 2 kez farklı açıdan kalp dinledi. Kanama alanı yok önceki kandır dedi. Crinone jel e devam et dedi. Folik asit kullanma artık dedi. Eve yolladı. Haftaya da kendimi zorla çağırttırdım. Yemin ederim inanmayacaksınız bu bebeği kucağıma alana dek stresim geçmeyecek. Çok korkuyorum çok panikliyorum. Hiç kolay elde etmedim çok ama çok bekledim. Burada aldığım haberlerden bile çok etkileniyor üzülüyorum. Allah hiçbirimizi evlatla sınamasın karnımızı kucağımızı boş bırakmasın.iyi dilekleriniz dualarınnız için Allah hepinizden razı olsun. İnşallah tek dileğim bu dalikadan sonra burada bebeklerimizden hiçbiri hayata veda etmez
Geçmiş olsun öncelikle
Bak kanama alanı da yok stres bile neden olur bu tarz şeylere allahım inşallah gönlüne ferahlık versin
Sağlıkla yavrunu kollarına almak nasip olsun

Patolojiye gönderdiler bebeğimi.. bu trombofoli testini nerde nasıl yapıyorlar canım? ??Dr uma söylesem artık yapılamaz mı acaba? ??
Devlette eğitim araştırma hastaneleri yapıyor (genelde 2. , 3. Kayıplardan sonra yapıyorlar) kan veriyorsunuz 1 aya sonuçlar çıkıyor, bazı kişilerde kan koyu oluyor ve pıhtı atıyor, bebeğe kan sıvı şekilde düzenli gitmemiş ve besleyememiş oluyor. Bunu ortaya çıkaran pıhtılaşma testi de deniyor ismine. Eğer rahatsızlık çıkarsa günlük kan sulandırıcı iğne ve haplarla kan akışını düzenleyebiliyor doktorlar.
Patolojiden bir şey çıkmamıştı bende de. Bu testi kendim isteyip yaptırtmıştım ve malesef düşük sebebim buymuş.
ÖzEl büyük hastenelerde yaptırabilirsiniz.

Coll79 Coll79
Ben de kaybımdan sonra üniversite hastanesine gitmiştim. Kendi doktorumdan yapılacak tüm testleri yazmasını istemiştim. Üniversite hastanesinde de hangi bölüme gittiğimi hatırlamıyorum ama kadın doğum değildi. Durumumu anlattım, doktorumun verdiği listeyi verdim. 2-3.kayıplarda bu testlerin yapıldığını söylemişlerdi, o yüzden kimyasal gebeliğimi de söylemiştim ben. İnsaflı doktora denk gelmişsin dediler bilemiyorum öyle mi ama doktorumun verdiği tüm testleri yazmıştı. 1 ay kadar sonra da sonuçlar çıkmıştı. Sadece trombofili değildi, 2-3 sayfalık bi sonuç kağıdı vermişlerdi elime. Temiz çıkmıştı tüm sonuçlarım.

Hanımlar ben 2.li test yaptırmak istemiyorum. Mecburi değil dimi. Ne olursa baş göz üstüne. Herşeyiyle kabulüm çünkü

Benim de bu hafta en zorlandığım hafta galiba bende bulantıdan çok mide ekşimesi böyle bi eziklik var içimde bu yüzden hep bir şeyler yemem gerekiyor ana öğün haricinde en az 5 kez de ara öğün yapıyotumdur. Hayatım boyunca kilo problemi yaşamadım ama hamilelik ve sonrasında yaşayacağım galiba bu yemekle. Sizlerde var mı böyle bir durum aralarda ne yiyorsunuz?
Ben de aynı durumdayım. Bir taraftan yiyorum bir taraftan çıkarıyorum sonra tekrar yiyorum kısır bir döngü içerisindeyim :) yine de 2-3 kg kadar aldım

Okulda tüm gün kustuktan sonra okul çıkışı acilde 2 serum yedim mide bulantısı biraz hafifledi ama grip aynı gözümü açamıyorum. Bide mide yanması çıktı basima :KK43:
Ayy geçmiş olsun gribinde etkisi çok oluyor mide bulantısında hepsi bi arada çekilmez olmuştur
Yarına daha iyi olursun inşallah yemekten ziyade daha hafif şeyler tüket canım bu ara bol bol meyve yoğurt vs
Mide yanması çok kötü oluyor bi kaç yastıkla yat bayağı yüksek olsun yastığın biraz rahatlatır seni
Allah şifa versin

Hanımlar genel halleriniz nasıl
Dün ve bugün halsizlik sürekli bulantı hallerim gitti
Normal hallerime döndüm sanki arada midem bulanıyor sadece tiksinmeler de mevcut hala ama genel halim iyi 3 ayı doldurmama bişey kalmadı sanırım ondan

Okulda tüm gün kustuktan sonra okul çıkışı acilde 2 serum yedim mide bulantısı biraz hafifledi ama grip aynı gözümü açamıyorum. Bide mide yanması çıktı basima :KK43:
Geçmiş olsun canım. Bulantı halsizlik zaten zorlarken üstüne grip kötü olmuş. Bol bol meyve ye. Çok olmayacak şekilde ıhlamur iç. Kusmuyorum ama benim de bulantılarım çok var. Dediğin gibi mide yanması da var son zamanlarda. Dün gece yastık üstüne yastıkla uyudum :/

Back