- Emoji Skoru
- 256
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #7.841
Uzulerek aranızdan ayrılıyorum bebeğimın kalbi durmushepinize saglikli gebelik ve dogum diliyorum aeolun
Canim cok gecmis olsun rabbim tez zamanda saglikli bi gebelik nasip etsin insallahÇok sagolun simdi eve geldik ne yapıcam hiç bilmiyorum kurtaj olan var mı lutfen bana özelden yazsın nasıl oluyo
hayatın gerçekleri burda konuşuyoruz hayaller kuruyoruz planlar yapıyoruz ama dakika sonramızı bilmiyoruz.Nekadar çok kayıp yaşadık aramızda, insan zamanla alışıyor burda birbirine rabbim isteyen herkesin dualarını kabul etsin kucaklarıni boş bırakmasın inş. Daha kayıplar yaşamayız beraber devam ederiz doğuma kadar
Tamam canım ben de o haftalarda denemeyi düşünuyorum insaAllah o haftalara gelelim de sağlıcakla duyayım insaAllahCnm daha çok erken bnce ordan duyamayiz.çünkü sağlık ocaklarında olan aletle bile 16.haftada filan net duyuluyor evde ki alet daha gelişmiş olsa bile 12.haftayi beklemek gerek bnde çok merak ettim 12.hafta bi dene bakalım ne olacak
Bize Dr patalojiden birşey çıkmaz zaten demişti dediği gibide oldu. İnsaAllah hayırlı sonuçlar olsun Rabbim kimseye yasatmasinSağol canım. ..gebelik ürünü ne demek ya?çok açıklayıcı bir rapor olmuş gerçekten. .. :/15-20 gün rapor sonucunu bekleyip bizde böyle bir cevap mı alacağız acaba :/
Canım Rabbim sabır versin hakkında hayırlısı olsun ben kürtaj yaşadım yazmak istersen anlatirim Rabbim bir daha yaşatmasın İNSAALLAH kimseye çok üzüldüm canımÇok sagolun simdi eve geldik ne yapıcam hiç bilmiyorum kurtaj olan var mı lutfen bana özelden yazsın nasıl oluyo
Canım Allah sabır versin ben bunu daha önce yaşamış biri olarak patalojiden sonuç temiz geliyor diye iki üç doktor dan duydum o yüzden kürtaj da bebeğimi genetik araştırmya gönderdim o daha sağlıklı sonuç veriyor Allah yardimcın olsun kardeşimSağol canım. ..gebelik ürünü ne demek ya?çok açıklayıcı bir rapor olmuş gerçekten. .. :/15-20 gün rapor sonucunu bekleyip bizde böyle bir cevap mı alacağız acaba :/
Canım Allah sabır versin Özelden msj atmak istedim ama olmadı ben oldum kürtaj korkulcak birşey yok ama ben anestezi aldım sende öyle yap cnm zaten insanın morali bozuk oluyor o anı canlı yaşamak istemedim ama sonrasında bedenen hiç bir ağrım olmadı çok şükür sağlıklı bir evladın var ona sarıl hepsinin yeri ayrı ama bir nebzede olsa sana o teselli olurÇok sagolun simdi eve geldik ne yapıcam hiç bilmiyorum kurtaj olan var mı lutfen bana özelden yazsın nasıl oluyo
Cnm seni anlıyorum endişelerini de .ben herzaman enerji olayına inanmisimdir yani biz sürekli içimizde evham lar la yaşayamayız olumlu düşüncelere kapıL bak bu bebek dünyaya gelebilir ama sonrasında da bi sorun çıkabilir allah korusun bnm 2 tane evladım var ama yarına cikacagimizin hicbirimizin garantisi yok hamileliktendir deyip fazla yazmak istemiyorum burda kimseyi kırmak yanlış anlaşılmakta iştemiyorum ama sürekli de bu düşüncelere kapılmak çokta normal gelmiyo bana en güzel zamanlarımız insan hayatında kaç kere hamile kalır ki 1 3 5 bi elin parmaklarını geçmez hiç kafanıza takmaya huzursuz olmaya değmez çünkü rabbim yiyecek ekmeği görecek günü varsa onu herşekilde ayakta tutar rabbime sığınıp tevekkül edip hayırlısını dilemek en güzeli hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsunacı yaşayan arkadaşlarımızın hepsi için ayrı ayrı çok üzülüyorum, başıma gelse napardım düşününce tıkanıyorum resmen. Allah sabır versin hepsine.
daha önce yazmıştım, böyle haberler duyunca ben çok etkileniyorum diye. birçok arkadaşımız buradan beni rahatlatacak şeyler yazdı. dünden beri daha iyiyim hatta katkılarınızla. mevlüdüydü, yatağıydı konuşurken uzaklaştım o düşüncelerden ama bugünkü haberlerden sonra şimdi içimi yeniden korku kaplıyor. haftaya olan randevumda gittiğimde görücem diye beklerken aniden böyle bir haber alır mıyız düşüncesi ile beklemekte zorlanıyorum. az önce yakın bi özel hastanenin yarına boş saati var mı gitsem mi diye bile baktım. çaresiz hissediyorum kendimi resmen şu an.
bende aynı durumdayım hiç belirtim yok gayet iyiyim hoplayıp zıplayabilirim bazen dikkatsiz oluyorum sonra kızım sen hamilesin diyorum. Allah'ın takdiri hiç bir zaman başıma gelmez demedim gelenlere nasıl geliyor diye düşündüm. ama hayat malesef ya olurlarla yaşanmıyor. Rabbim sabrını elbet verecek genelde 2. 3. bebişine hamile olanlar kayıp yaşadı sanki. onların sığınacak sarılacak yavruları var acı aynı acı ama sanki hiç sahip olmamışların daha zor gibi geliyor banaacı yaşayan arkadaşlarımızın hepsi için ayrı ayrı çok üzülüyorum, başıma gelse napardım düşününce tıkanıyorum resmen. Allah sabır versin hepsine.
daha önce yazmıştım, böyle haberler duyunca ben çok etkileniyorum diye. birçok arkadaşımız buradan beni rahatlatacak şeyler yazdı. dünden beri daha iyiyim hatta katkılarınızla. mevlüdüydü, yatağıydı konuşurken uzaklaştım o düşüncelerden ama bugünkü haberlerden sonra şimdi içimi yeniden korku kaplıyor. haftaya olan randevumda gittiğimde görücem diye beklerken aniden böyle bir haber alır mıyız düşüncesi ile beklemekte zorlanıyorum. az önce yakın bi özel hastanenin yarına boş saati var mı gitsem mi diye bile baktım. çaresiz hissediyorum kendimi resmen şu an.
Uzulerek aranızdan ayrılıyorum bebeğimın kalbi durmushepinize saglikli gebelik ve dogum diliyorum aeolun
acı yaşayan arkadaşlarımızın hepsi için ayrı ayrı çok üzülüyorum, başıma gelse napardım düşününce tıkanıyorum resmen. Allah sabır versin hepsine.
Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldümAyrı ayrı yazamadım hepiniz çok sagolun kaderde ne varsa onu yasıyoruz Rabbim buyuk yarın sabah alacaklar ve yarın benim doğum günüm
Genel anestezi alırsan 15 dakika sürüyor, uyuyor uyanıyorsun. Kontrol için yarım gün hastanede tutulabiliyorsun, ağrı sızı olmuyor, sonrası hamilelik kolay oluyor denir, ben kızıma hemen hamile kalmıştım.Çok sagolun simdi eve geldik ne yapıcam hiç bilmiyorum kurtaj olan var mı lutfen bana özelden yazsın nasıl oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?