- 28 Mayıs 2016
- 1.178
- 1.150
- 53
- 39
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #7.701
Aynı fikirdeyim tatlım, bana anlayış göstermeyene ben neden göstereyim.. Bikac saat sigara icmeseler ölmezler..ben normalde evimin hiç bi odasında sigara içirmiyorum eğer ki bu sebepten biri evime gelmeyecekse küsecekse küssün arkadaş. el kadar bebeğin oldugu ortam temiz havadar olmalı o kadar basit.. kim alınırsa darılırsa artık ben çok netim bu konuda valla
Evde icirilmez tabiki ama icip gelenlerde les gibi kokuyor malesefben normalde evimin hiç bi odasında sigara içirmiyorum eğer ki bu sebepten biri evime gelmeyecekse küsecekse küssün arkadaş. el kadar bebeğin oldugu ortam temiz havadar olmalı o kadar basit.. kim alınırsa darılırsa artık ben çok netim bu konuda valla
Güzel nickli arkadaşım :) Sen nasıl bir endişe içindesin böyle.. Ben çok büyük bir kayıp yaşamama rağmen böylesine endişeli değilim. Kaybimdan sonraki bu gebeligimde doktorun karşısına oturdum ve gözlerim dolu dolu ben bebeğimi kaybettim korkuyorum dedim. Bana ne dedi biliyor musun? İyi ki ölmüş dedi. Önce bir afalladim sonra nasıl yani dedim. Bana bunun doğanın bir kuralı olduğunu, doğanın kendi içerisinde dengesini bu şekilde koruduğunu, bunun gayet doğal olduğunu, bebeğimin muhakkak bir sorununun olduğunu ve bu yüzden Allah'ın onu bu nedenle aldığını söyledi. Yani bu doğal bir akış.. Hamile kalıyoruz, sorunsuz gebelikler devam ediyor ama kalbinde, bağırsağında veya geninde bir problemi bulunan bebekler Rabbimin cennetinde yerini alıyor. Ben kaybimdan iki ay sonra korunmadigim ilk anda hamile kaldım, cok şükür ki rabbim tekrar nasip etti. Yani demem o ki hicbirseyin sonu değil. Bu dünyadaki hicbirsey bizim değil ki karnimizdaki bizim olsun. Veren Allah, alirsa da o alacak. Veren Allah alan Allah.. Biz elimizden geleni yapalım. İlaçlarımızi içelim doktorumuza gidelim gerisi Allah'ın bileceği iş.bende de halsizlik var canım.
ek olarak kendimi mod olarak iyi hissetmiyorum. bebeğimin sağlığı için sürekli endişeleniyorum. doktor muayenelerimizde doktor hep iyi bulgular söyledi, haftalık takip ediyor iken en sonki randevumu 3 hafta sonraya verdi o yüzden. ama içimdeki paniği yenemiyorum. bi hevesle bebek eşyası bakamıyorum korkuyorum. cumartesi günü dilim döndüğünce dualar okudum kendime, ağladım, Allah'a dua ettim içimdeki bu sıkkınlığı alsın, bebeğime sağlık versin, kalbi durmasın atsın diye. bir nebze hafifledim. içimdeki korkuyu yenmek için, burada benimle aynı süreci yaşayan annelerle paylaşımda bulunabilmek için hamilelik forumuna geldim. pazartesi günü açar açmaz 2 annenin kalp durması nedeniyle kaybını okudum ve başa döndüm resmen. bilmiyorum ne yapmalıyım. dün akşamdan beri elim hep karnımda, sert mi yumuşak mı anlayabilir miyim acaba diye. ben belirtileri de öyle fazla fazla yaşayan bir hamilelik geçirmediğim için aklım karışıyor. belki kussam, bulantılarım olsa orada olduğunu anlicam ama hiç yaşamadım. nitekim bazı kayıplarda öğrenene kadar belirtileri devam eden anneler var, sanırım o da bir kriter değil. bir dahaki randevum ayın 28'inde. salak bir sebep uydurup doktora gitsem mi ya da nasıl sakinleşebilirim bilmiyorum ben
Evet benim normal zamanda da oluyor tuvalette çok kaldığında da rahmim sonrasında çok sancı yapıyor bende yarın doktora gideceğim inşalalh soracağımSanci bende de var ama idrar yaparken degil normal zamanda otururken kalkarken ayni tuvalete sikismisim da gitmemisim gibi persembe randevum var soracagim insallah onemli bir sey degildir
Hosgeldin hayirlisi olsun insallahMerhaba arkadaşlar aranıza benide alırsanız sevinirim büyük ihtimalle kasımda anne olacağım normalde 4 aralık
Sonucu yazarsan buraya cok sevinirim canim insallah basit birseydir de hemen atlatiriz. Rahim buyumesinden kaynakli agriya raziyim ama bu sanci cok huzursuzlastiriyor beniEvet benim normal zamanda da oluyor tuvalette çok kaldığında da rahmim sonrasında çok sancı yapıyor bende yarın doktora gideceğim inşalalh soracağım
Teşekkür ederim. Amin hepimizin inşallahHosgeldin hayirlisi olsun insallah
Yapılan ilk tahlillerde az çok kendini belli etmiştir.Ben mide bulantısı nedeni ile 1 haftadır folik asit kullanmıyorım. Doktorum kullanma mideni bulandırıyorsa dedi. Ayrıca benim hap yutamama gibi bi sorunum var hap içtiğim an kusuyorum. Bu demir hapı herkese veriliyormu kansız olanlara mı veriliyor
Canim idrarini tuttugun icin olabilir sen yine takipte ol insallah tekrarlamaz tekrarlarsa hastaneye gidersin
Tamam inşallah yarın sorup yazacağım aynen benide huzursuzlastiriyor inşallah bebislerimizi hayırlısı ile sağlıkla kucagimiza alırızSonucu yazarsan buraya cok sevinirim canim insallah basit birseydir de hemen atlatiriz. Rahim buyumesinden kaynakli agriya raziyim ama bu sanci cok huzursuzlastiriyor beni
Ben de hala kilo almadım hiç.diger hamileliklerimde her ay 2 kilo almıştım.20-25 arası kiloyla kapatmistim hamileligimi.bu defa hala almamisim kilo .Mide bulantısı çok yoğun yaşıyorum bir de çalışıyorum çok yorucu şekilde.ev ve iki çocuk ta eklenince sanırım bu defa hiç kilo almadan geçecek hamileligim.ev işi konusunda da haftada bir kadın geliyor temizlik ütü yaptırıyorum.ne vaktim var ne de halim.iki erkek çocuk annesi ve bi de hamile olmak çok yorucu10 haftaligiz hala kilo almadim. Butun isler beni bekliyor. Tatilde 2 gun boyunca temizlik yaptim. Oglum da sagolsun diger yandan kirletti. Bana kalsa yardimci alacagim.ama esim olumsuz bakiyor. Tabi onlara gore hoş..imkaniniz varsa kendinizi yormayin. Tadini cikarin kizlar..dogumdan sonra emin olun banyo yapmak bir lüks olacak
Benim de oglusum var yetişemiorüm hiç bişiye süpürge calistirp yemek yapabilir sem ne ala. Çalışıyorum evde k..Valide var yardimci bi nevi ama işte gene de zor. Senin gibi 2 tane olsa hepten zor tabi. Ben 6 haftalık im hala ama endiseliyım ilerleyen haftalarda bu vücut yorgunluğu ağır basınca napcam. . Kılo konusunda ben de henüz almadım ve almak istemiyorm yaz geliooBen de hala kilo almadım hiç.diger hamileliklerimde her ay 2 kilo almıştım.20-25 arası kiloyla kapatmistim hamileligimi.bu defa hala almamisim kilo .Mide bulantısı çok yoğun yaşıyorum bir de çalışıyorum çok yorucu şekilde.ev ve iki çocuk ta eklenince sanırım bu defa hiç kilo almadan geçecek hamileligim.ev işi konusunda da haftada bir kadın geliyor temizlik ütü yaptırıyorum.ne vaktim var ne de halim.iki erkek çocuk annesi ve bi de hamile olmak çok yorucu
Bi tane cocugum var bu 2. Olacak ins..ayni zamanda calisiyorum cok zor oluyo dedigin gibi yazin calismicam ve gecen gebeligimde son 3 ayda 18 kilo almistim..yardimci biri sartBen de hala kilo almadım hiç.diger hamileliklerimde her ay 2 kilo almıştım.20-25 arası kiloyla kapatmistim hamileligimi.bu defa hala almamisim kilo .Mide bulantısı çok yoğun yaşıyorum bir de çalışıyorum çok yorucu şekilde.ev ve iki çocuk ta eklenince sanırım bu defa hiç kilo almadan geçecek hamileligim.ev işi konusunda da haftada bir kadın geliyor temizlik ütü yaptırıyorum.ne vaktim var ne de halim.iki erkek çocuk annesi ve bi de hamile olmak çok yorucu
Kızlar bi de doktor 3 hafta sonra gel folik asiti keseriz gerek yok dedi.12 haftalık olan arkadaşlar hala kullaniyormisunuz folik asit?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?