- 15 Nisan 2016
- 492
- 445
- 23
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #7.641
Kizlar alisveris merkezlerindeki xray den gectiniz mi hic ben dort bes kez gecmisimdir dusunemedim istedoktora sordum hamileler gecmemeli dedi kusku dustu icime
canım bende şimdi yazacaktım az önce öğlen ne yediysem çıkardımKızlar
Bugün günler sonra girdim çok güzel yemek yaptım. Oturup yerken vallahi lavaboya zor yetiştim ve istifra ettimkaçıncı haftaya geldim vallahi ilk defa oluyor böyle. Normal mi?
Ay seninki tam cinnetlik.AYy kayınvalide konusunda tek ben dertli değilmişim en son hafta sonu görüştük AYy benim torunum çok guzrl olacak cunku benim oğlum güzel dedu :))sustum Eger yaramaz olursa kızıma benzer dedu yanı görümceme benzeyecekmiş en sonda eşimin kardeşine benzeri o da usluydu dedi en son dayanamadım pardon da ben taşıyıcı anne miyim ya bana benzerse dedim sustu iki saniye sonra senin kardeşine de benzer o da güzel dedu yanı kadın bi bana benzetemedi :)))
mevlüde mi çağırmadın, mevlüde kalabalık insan getirmeyin mi dedin anlamadım. Mevlüde çağırmadıysan alınmıştır, ikinciyse alınacak bir şey yok.CANIM şubat ayında oğlanı sünnet ettirdim küçük çapta bi mevlüt yaptım anemler dahil çok kimse çağırmamalarını söyledim ondan dolayı alındı onun meşhurdur küsmeleri gelnelde çocuklarına küsünce banada küser ama ben adım atmayınca ters tepti tabii bennde üstüne düşmüyorum
Bir de kizlar siz ne siklikta ultrasona giriyorsunuz?
Ben daha sağlık ocagina kayıt bile yaotirma
Ayy canım ya kayınvalide denildiği zaman direkt tepki veriyorum ben altlı üstlü oturuyorum üstelik :)
Sen karşılaştığın zaman saygını esirgeme elinden gelen gayreti göster gerisi hala aynı davranışı gösteriyorsa günahı onun boynuna.
Ay seninki tam cinnetlik.
Benimki de benim kızı gördü, kel, kara kıllı bi bebek," ayy bizim sülaleye benzemiyor" dedi suratı görsen kakaya bakıyor gibi. Ki kızım babasının kopyası. Artık oğluşunu mu beğenmiyor kızımı mı bilmem de gel de sıkma boğazını.
mevlüde mi çağırmadın, mevlüde kalabalık insan getirmeyin mi dedin anlamadım. Mevlüde çağırmadıysan alınmıştır, ikinciyse alınacak bir şey yok.
3 hafta sonraya çağırmıştı beni pazartesi gidicem kısmetseBir de kizlar siz ne siklikta ultrasona giriyorsunuz?
ayda 1 ama ilk kese ve kalp atışı arasında 15gün vardıBir de kizlar siz ne siklikta ultrasona giriyorsunuz?
Yok canım sağlık ocağında biz bakmıyoruz dediler özelde yaptırdım. Ben de şaşırdım aslında düşük çıkmasına. Folik trio kullanıyorum 4 aydır. İçinde d vitamini olduğu için normal çıkar diye düşünmüştüm. Çok mu düşükmüş değerim acaba ya da folik asitin içindeki mi yeterli değil anlamadım. Sen de yaptır istersen canım. Emin olursun.sağlık ocağına mı gitmiştin canım sen? benimde d vitaminime bakılmadı ama kullandığım folik asitin içinde var ondan mı bakmadı acababu arada o tek kullanımlık şaseleri çok duydum hamilelikte idraryolu enfeksiyonunu araştırıken güvenli yani kullanabilirsin.
Az önce bir mevlüt konusu geçti de, aklıma şu geldi. Kısmetse bebişlerimiz Kasım'da doğacak ya... Bebek mevlüdü yapmak için en uygun zaman ne olabilir sizce? 40'ı çıksa bile düşündüm ki kış vakti, herkes soğuk algınlığı taşır. O zaman yapılırsa topluluk içinde hastalık riski çok fazla olur diye düşünüyorum, havaların ısındığı zaman daha mı doğru acaba... Sizin fikirleriniz neler?
bende folic trio kullanıyorumYok canım sağlık ocağında biz bakmıyoruz dediler özelde yaptırdım. Ben de şaşırdım aslında düşük çıkmasına. Folik trio kullanıyorum 4 aydır. İçinde d vitamini olduğu için normal çıkar diye düşünmüştüm. Çok mu düşükmüş değerim acaba ya da folik asitin içindeki mi yeterli değil anlamadım. Sen de yaptır istersen canım. Emin olursun.
canım sen premezis plus kullanmıyor muydun ikisinnide mi içiyorsunbende folic trio kullanıyorumdur gittiğimde sorayım testte vitamin d diye mi geçiyor yoksa başka adı var mı acaba her şeyi yaptık dedi doktorum ama ben yine sorayım merak ettim
ay benimde kara kara düşündüğüm konu o. ben bebişlere kıyamam öpemem koklasam bile öyle uzaktan ama maşallah teyzelerimiz saolsun şap şup pek bayılırlar öpmeye. dediğin gibi kış olacak nasıl olur kiAz önce bir mevlüt konusu geçti de, aklıma şu geldi. Kısmetse bebişlerimiz Kasım'da doğacak ya... Bebek mevlüdü yapmak için en uygun zaman ne olabilir sizce? 40'ı çıksa bile düşündüm ki kış vakti, herkes soğuk algınlığı taşır. O zaman yapılırsa topluluk içinde hastalık riski çok fazla olur diye düşünüyorum, havaların ısındığı zaman daha mı doğru acaba... Sizin fikirleriniz neler?
bulantım geçince bıraktım ben onu canım. çünkü şıp diye kesildi acaba premesisin etkisi mi yoksa gerçekten geçti mi dedim gerçekten geçmiş arada bulantı kusma oluyor ama yine içmiyorum.canım sen premezis plus kullanmıyor muydun ikisinnide mi içiyorsun
ay bizimkiler cingar çıkarır biz bebeği görmeye geldik getirin diye. birde bizde adet bebek illa dua okuyanların elinde dolaştırır herkes dua okur üfler yüzüneGenelde 40 ı çıkınca yapmak gerekir ben yatak odasından hiç çıkarmamıştım oğlanı kasım ayında olmuştu mevlütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?