- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #7.501
şişkinliği ve gazı olan hanımlar süt içiyor musunuz? ben dün ve bugün süt içmedim ve o kadar rahatım ki. laktozsuz süt alıp birde onu deneyeceğim o büyük ihtimalle gaz yapmaz ama belli de olmaz o da şişkinlik yaparsa doktora süt yerine yoğurdu soracağımşişkinlik o kadar ağırlık yapıyor ki 2 gündür kuş gibi hafifim
Hiç süt içmiyorum cnm inan xaten sevmem deşişkinliği ve gazı olan hanımlar süt içiyor musunuz? ben dün ve bugün süt içmedim ve o kadar rahatım ki. laktozsuz süt alıp birde onu deneyeceğim o büyük ihtimalle gaz yapmaz ama belli de olmaz o da şişkinlik yaparsa doktora süt yerine yoğurdu soracağımşişkinlik o kadar ağırlık yapıyor ki 2 gündür kuş gibi hafifim
Normalde en az iki litre su içerdim sanırım psikolojik su An içemiyorumyani daha garanti olur şimdiden su iç tatlım bende bugün içemedim 2 bardak zor içtim hemen idrarım koyulaşmış görünce sinirim bozuldu
Ben hiç süt içemiyorum. Yani hamilelikten değil, ben çocukluğumdan beri süt içemiyorum. Yoğurt ve peynirle ihtiyacımı karşılıyorum. Ama ben de balon gibiyim..
ay valla cumartesi artık son raddeye gelmiştim patlayacak gibiydim şişkinlikte pazar ve bugün süt içmedim rahatım ben şişkinliği ona bağladım ama bilmiyorumHiç süt içmiyorum cnm inan xaten sevmem deama diğer gebeliklerimden tecrübe ile söylüyorum ilk 3 ay gazdan dolayı siskinlik hep oldu bnde
bende alıp deneyeceğim canım hiç içmedim ama bakayım nasıl olacak.kefiri ben çok seviyorum hele evde yaptığım daha güzel oluyor. hazırını da ekşimiş ayran gibi düşünüp içiyorumsüt ile sorun yaşayan arkadaşlar, eğer denemediyseniz laktozsuz sütleri deneyin hiç şişirmiyor. tadı da daha tatlımsı. bana doktor süt değil kefir iç dedi ama hiçççç sevmiyorum ondan sürekli aksatıyorum
Normalde en az iki litre su içerdim sanırım psikolojik su An içemiyorum(
Üçüncü gebeligim, ikinci çocuğum olacak inşallah..Eminim art niyetli olmadığına hiç birimiz burda art niyetle bişeyler yazmıyoruz ama bazen yanlış anlaşılabiliyor senin de ilk gebeliğin değil dimi yanlış hatırlamıyorsam
Benimde ikinci gebeliğim bende takılmam böyle şeylere ama ilk kez yaşayan anne adayları var küçücük bi acabalar günlerce kafasına takılan oluyor
Alintiladigim arkadaş mesajı beğendiğine göre bazı arkadaşların algisinda problem var sanırım. Benim çok içten yazdığım gayet insani olan güzelim mesajım nasıl saptirildi nasıl saptirildi inanılır gibi değil. Neyse herkes gereken cevabı hakkıyla aldı benden canım. Velhasıl muhatap belliydi, o da mesajı doğru anladigina göre gerisi yanlış anlayanların problemiEminim art niyetli olmadığına hiç birimiz burda art niyetle bişeyler yazmıyoruz ama bazen yanlış anlaşılabiliyor senin de ilk gebeliğin değil dimi yanlış hatırlamıyorsam
Benimde ikinci gebeliğim bende takılmam böyle şeylere ama ilk kez yaşayan anne adayları var küçücük bi acabalar günlerce kafasına takılan oluyor
Sagdaysa erkek, soldaysa kız diyorlar canım. Benim önceki sagdaydi erkekti, bu solda acaba doğru mu kız mı diyorum :) ultrasonda da kıza benzettim ama bakalım..Benim akintim da hep var ve kızlar benim sag tarafimda ceviz kadar bir tumsek var sanirim orda bebis
Canim mecburen yudum yudum zorlayacağız kendimizi herşey Bebis icin :))Ben de önceden iki litreye yakın su içerdim doya doya şu an bir bardak bile miğdemi bulandırıyo
Benim karnım bıngıl bıngıl yağ. İçinde ayı yavrusu olsa şu an elleyerek hissedemem sanırımçok zayıf çok fit (yo kıskanmıyorum ki ) arkadaşlar belki hissedebiliyordur.
Ben doktora sordum süt içemiyorsn yoğurt olur demiştişişkinliği ve gazı olan hanımlar süt içiyor musunuz? ben dün ve bugün süt içmedim ve o kadar rahatım ki. laktozsuz süt alıp birde onu deneyeceğim o büyük ihtimalle gaz yapmaz ama belli de olmaz o da şişkinlik yaparsa doktora süt yerine yoğurdu soracağımşişkinlik o kadar ağırlık yapıyor ki 2 gündür kuş gibi hafifim
Anladim canim bana da gostermisti onları doktor ama bazı sayfalarda arkadaslra farkli bir ultrasonda organlarinin da gorundugunden bahsetmis ikili testte.O yuzden sordum canim:)Canım şöyle el kol kordon eşi onları ayrı ayrı gösterdi ben bugün Dr değiştirdim bu kadar ilgili bi Dr olamaz sağolsun yine beni çok rahatlattı Allah bin kere razı olsun
Canım organların göründüğü ayrıntılı ultrason ikili testte değilAnladim canim bana da gostermisti onları doktor ama bazı sayfalarda arkadaslra farkli bir ultrasonda organlarinin da gorundugunden bahsetmis ikili testte.O yuzden sordum canim:)
Ben de oyle biliyordum canim ama ekim annelerinde bi bayan ikili testte renkli 3D ultrasonda doktorunun beyni kan akisini ve kalbi gosterdigini soyledi :)Canım organların göründüğü ayrıntılı ultrason ikili testte değil
Anladim canim bana da gostermisti onları doktor ama bazı sayfalarda arkadaslra farkli bir ultrasonda organlarinin da gorundugunden bahsetmis ikili testte.O yuzden sordum canim:)
Ben de oyle biliyordum canim ama ekim annelerinde bi bayan ikili testte renkli 3D ultrasonda doktorunun beyni kan akisini ve kalbi gosterdigini soyledi :)
Mavi kirmizi gosteren usg mi canim o :) benim gecen gittigim doktorumun oyle deil renk yok hic ama haftaya gidecegim doktorumunki renkliydi cunku kalp atisinda ses acmayalim ama gosterelim demisti kirmizi mavi birseyler vardi anlamamistim o zaman simdi gozumu dört acarimHeh işte benim de öyleydi :) mavi ve kırmızı renklerde damarları görüyor. Kan akışına vs bakıyor. Mesela idrar torbasında yeterli sıvı birikimi var mı, plasentadan kan akışı nasıl, kalpte kan akışı nasıl diye bakmıştı. 2.düzey detaylı usg diye birşey daha var onda ilerleyen aylarda daha detaylı bakıyorlar ama 11-14.haftalarda da eminim bakılmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?