2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlarr 5 te uyandım 5 ten beri bel ağrısından uyuyamadım hala belim agriyor sağa dönüyorum sol kasigim batıyor düz yatıyorum midem bulanıyor sola yatıyorum belim ağrıyor biara oturarak uyumayı denedim. Bu bel ağrısı normal mi acaba yas

günaydın kızlar
ne çok konuşmuşsunuz uyumuyor musunuz siz:skandal:meyvelerden bahsedenler olmuş canı çekenler olursa ben gönderebilirim İzmir de çoğu meyve sebze diğer illere göre daha çabuk çıkıyor. C Cokoprenses83 canım çok geçmiş olsun inşallah tekrarı gelmez. yat dinlen. derinazra derinazra canım benim ilk 1 hafta kabızlığım oldu sonra burda bir yöntem anlatmıştım tekrar o yöntemle yendim kabızlığımı. her sabah aynı saatte tuvalete git tuvaletin yoksa bile otur az biraz ıkın ama zorlama 3-4 sefer yap bu dediğimi azar azar ıkın sonra kalk ertesi sabah yine yap ertesi sabah yine. bağırsaklarını eğitmiş oluyorsun.bağırsakta eğitilir mi deme ben de ilk başta çok gülmüştüm ama çaresiz kalınca insan her yolu deniyor. ben bir ara hiç bir ilacın etki etmediği bir şekilde kabız olmuştum berbat bir haldeydim en son gittiğim doktor önermişti saolsun hayatımı kurtardı diyebilirim.şimdi su bile içsem direk büyük tuvalete gider oldum. çünkü sabah mutlaka çıkmaya alışıyor bağırsakların. ama tabi öncesinde doktora git vereceği ilacı kullanırken dediğimi yap inşallah faydasını görürsün

Hepinize çok teşekkür ederim.kayısıyı denedim kara üzüm kurusu ve kompostosunuda.Benim şöyle bir sıkıntım var aslında biliyorum.mide bulantılarım hat safhada olduğu için günde bir bardak suyu ancak tüketiyorum meyve v.s çok nadir yiyebiliyorum. ilk önceliğim midemin bulantısını yatıştıracak gıdalar dı bulantıdan çok çektiğim için haliyle bunlarda lifli değil, e suda tüketemiyorum.Sonucun bu olması kaçınılmazdı.Gece soda limon yaptı eşim o çok hafif yatıştırdı.sabah çok uzun kaldım tuvalette ama yine sonuç vermedi.Bugün dr a danışacağım yoksa bu akşamda aynı şeyi yaşamak istemiyorum..

Hepinize çok teşekkür ederim.kayısıyı denedim kara üzüm kurusu ve kompostosunuda.Benim şöyle bir sıkıntım var aslında biliyorum.mide bulantılarım hat safhada olduğu için günde bir bardak suyu ancak tüketiyorum meyve v.s çok nadir yiyebiliyorum. ilk önceliğim midemin bulantısını yatıştıracak gıdalar dı bulantıdan çok çektiğim için haliyle bunlarda lifli değil, e suda tüketemiyorum.Sonucun bu olması kaçınılmazdı.Gece soda limon yaptı eşim o çok hafif yatıştırdı.sabah çok uzun kaldım tuvalette ama yine sonuç vermedi.Bugün dr a danışacağım yoksa bu akşamda aynı şeyi yaşamak istemiyorum..

arkadaşım bir hafta oldu diyorsun..bence hazır cumartesi doktor cıkmadan bir danış derim...kayısıyı üzümü gecmişsin sen..tabii gene aen bilirsin ama alıştırma bağırsakları böyle...gcmiş olsun..haber ber bize de..

Günaydın kasım anneleri...mide bulantıları çok azalmakla beraber devam ediyor benim malesef. Bir de artık ciddi anlamda bütün kıyafetlerim dar geliyor. Yeni pantolonlar almıştım ama sanırım artık tshirt gömlek vs lere geldi sıra :) sizler nasılsınız umarım herkes iyidir..:)

Günaydın
İkili test için sıradayız, her hastane ziyareti kalp atışını duyana kadar stres dolu oluyor:KK17:
ay dimi ya bende dün düşündüm bunu ne zaman keyfini çıkaracağız acaba o sedyeye yatmak ölüm gibi birde kalp atışını duyunca afallıyorum ben hissizleşiyorum odadan çıktıktan sonra şükretmeye başlıyorum çok garip bir duygu. hadi sende atlatacaksın 2li testi darısı bizlere inşallah:KK200:

Back