2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yanlış anlamayın ama acaba başlıkta bu kadar yiyecek ismi zikretmesek mi? :anneadayı: Yani mesela mevsimi henüz gelmemiş meyvelerden bahsediyoruz ama farklı şehirlerden onca kişiyiz. Hepimiz aynı şeylere aynı anda ulaşamayabiliriz. İstemeden birbirimizin hakkına girmesek mi? o_O
Birbirimize göndeririz :)

Ayy herkesin canı meyve istiyomus arkadaslar konuyu ben actim ama yazamadim 1 saattir karanlik odada yatiyorum migrenim tuttu kusura bakmayin hakkinizi helal edin konuyu ben actım isim zikretmedim ama tabii meyve diyince insan illa cani cekiyo biseyler kusura bakmayin lutfen.

Sa
Ben bu hafta aserdim ve iki sabah uayandigimda rüyamda yedim ağzımda tadı kalmıştı ama benim aserdigim şeyi çarşıda buldum mevsimsiz olmasina ragmen senin canim ne istiyor bilmiyorum ama benim dondurucuda meyvelerim var ısını görürse ozelden yaz canim bende varsa yollayayim

Sagol tatlım düsünmen yeter :KK68:

Ben uzun sure ekrana bakamiyorum ekran isigi gozlerimi agritiyor ve migrenim tutuyor bu nedenle fazla sık yazamıyorum :(

Ayniyiz arkadasim. Bende de genel halsizlik, yorgunluk var ve midemde birkac gundur sislik vardi. Bugun o da gecti. Hic kusmadim, agzimin tadi degismedi, evdeki kokulara karsi normalim.. ben de yazilanlari okuyunca ben mi garibim dedim ama cok bunyesel birsey heralde. Bende bi acayiplik var duygusu geliyo insana :) Cok sukur sikinti olmaz insallah hicbirimizde.
İnşallah tatlım, çok sevindim yalnız olmadığıma.. Umarım sonuna kadar da böyle sorunsuz bi hamilelik geciririz..

maşallah ne güzel umarım bende düzelirim. insan tedirgin olunca benim durumumda da bir sürü sey takıyor kafasına kusuyorum zararı var mı bişey yiyemiyorum bişey olacak mı falan çok düşünmemek lazım sanırım benim randevum da haftaya ama 2 hafta önce gitmiştim en son
İnşallah canım, hepimizin derdi sıkıntısı ayrı ama tek bi noktada birleşiyoruz yeterki bebeklerimiz iyi olsun.. Benim de 3 hafta önceydi en son randevum ve bi sonraki randevum 1.5 hafta kadar sonra ama ben dayanamayip pazartesi başka bi doktora usg için gidicem..

Ama bu meyve ağaçlarda sa minik minik oldu artık dimi o yüzden tekrarladım
Başka neler varda canımın çektiği taaa yazın ortasını beklemem lazım
Ya kızlar ben çok aşeriyorum istediğimi yemezsem ağlıyorum illaki yicem kendimi kontrol edemiyorum varmı benim gibi delisi
Hahahha şekerim seninki psikopatlik boyutundaymış :rolleyes::KK70:maşallah işte ne güzel ne çekiyorsa canın bol bol ye:dondurma:benim bu aserme mevzuları geçtikçe arada bir aklıma geliyo meyveler ama tam olarak da aserme bu mu onu da bilmiyorum,bilerek canımı cektiriyom sanki.. ama galiba seninki esas aserme:kahve:

Ben oğlumda fehmi yazıcıoğluna gitmiştim ikili tarama testi için. Detaylı ultrasonla kalbini, beynini, tüm organlarını da incelemişti. Sadece ense kalınlığına bakmamıştı yani. Hatta yanlış hatırlamıyorsam kan da almışlardı. 11 ile 14.haftalar arasında yapılan ikili tarama testi benim gördüğüm buydu. Farklı birşey daha mı var?
Doğru canım beynini bilmiyorum da ense kalınlığına bakıyor kalbine zaten her kontrolde bakıyor bide en son kan alıyor aldığı kandaki değerlerle ense kalınlığını karşılaştırıyor ikili testte.. İkili test ultrason+kan tahlili şeklinde yapılan bir test, belki de o yüzden ismi ikili test :dondurma:

İnşallah canım, hepimizin derdi sıkıntısı ayrı ama tek bi noktada birleşiyoruz yeterki bebeklerimiz iyi olsun.. Benim de 3 hafta önceydi en son randevum ve bi sonraki randevum 1.5 hafta kadar sonra ama ben dayanamayip pazartesi başka bi doktora usg için gidicem..
senin ara biraz daha uzun olmuş. aklında kalacagına gitmen en iyisi tabiki. 6 ay nasıl geçecek bilmiyorum.

hepinize iyi akşamlar acil yardımınıza ihtiyacım var.biraz daha çare bulamazsam hastaneye gitmek zorunda kalacağım.yaklaşık 1 haftadır tuvalete çıkamıyorum.çok zorluyorum ama olmuyor.bugün akşam bişeyler atıştırdıktan sonra sanırım artık son nokta oldu..şu an midemden göbeğime doğu koca bir şişlik var sanki 5-6 aylık hamile gibi oldum ve böyle bir sancı yok ölüorum sanki.mideme elimi süremiyorum balon gibi her an patlayacak sanki.acil önerisi olan varmı ,son çare siz geldiniz aklıma değilse hastaneye gitmek zorunda kalacağım :KK43:
Cok gecmis olsun canim epey olmus cikmayali. Benim de bagirsaklar cok yavas calisiyor. Benim dr bana magnesium tavsiye etmisti hem kasik agrisi fln fazla olmuyor hem de bagirsaklari calistiriyor. Magnesiumu tavsiye ederim eger kuru kayisi vs fayda etmiyorsa

Kızlar selam ben lavaboya çıkınca silinirken yine leke gördüm hastaneye geldim şansıma kendi Dr. M nöbetçiymiş. Kanama alanı yok bebek iyi çok şükür ama yine de bu gece müşahade altındayım inşallah bi daha tekrarlamaz dua edin lütfen
dualarim seninle canimm merak etme hicbisey olmucak sagsalim evine donuceksin

Kızlar selam ben lavaboya çıkınca silinirken yine leke gördüm hastaneye geldim şansıma kendi Dr. M nöbetçiymiş. Kanama alanı yok bebek iyi çok şükür ama yine de bu gece müşahade altındayım inşallah bi daha tekrarlamaz dua edin lütfen
Cok geçmiş olsun tatlım. Acaba idrar tahlili mi yaptirsan? İdrarından kaynaklanıyor olabilir. Enfeksiyonlarda da kan gorunebiliyor. Hazır hastanedeyken bi baktırmanda fayda var canım..

Gecmis olsun canım moralini bozma sakin bebis etkilenir tedbir amaçlı yatirmislardir gozetim altinda tutmak için inşallah guzel haberlerle bebisinle cikarsin ordan

Kızlar herkese günaydın guzel haberli bol bebisli bir gün olsun inşallah.
Dun misafirim vardı pek giremedim bir arkadasimiz bebeginin kalbinin durdugunu yazmış RABBİM hayırlısıyla yeni evlatlar nasip etsin inşallah. Guzel haberler alanları da okudum ALLAH mutlulugunuzu daim etsin:anneadayı:

Back