2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Birbirimize göndeririz :)

Ayy herkesin canı meyve istiyomus arkadaslar konuyu ben actim ama yazamadim 1 saattir karanlik odada yatiyorum migrenim tuttu kusura bakmayin hakkinizi helal edin konuyu ben actım isim zikretmedim ama tabii meyve diyince insan illa cani cekiyo biseyler kusura bakmayin lutfen.

Sa

Sagol tatlım düsünmen yeter

Ben uzun sure ekrana bakamiyorum ekran isigi gozlerimi agritiyor ve migrenim tutuyor bu nedenle fazla sık yazamıyorum

İnşallah tatlım, çok sevindim yalnız olmadığıma.. Umarım sonuna kadar da böyle sorunsuz bi hamilelik geciririz..

İnşallah canım, hepimizin derdi sıkıntısı ayrı ama tek bi noktada birleşiyoruz yeterki bebeklerimiz iyi olsun.. Benim de 3 hafta önceydi en son randevum ve bi sonraki randevum 1.5 hafta kadar sonra ama ben dayanamayip pazartesi başka bi doktora usg için gidicem..

Hahahha şekerim seninki psikopatlik boyutundaymış maşallah işte ne güzel ne çekiyorsa canın bol bol yebenim bu aserme mevzuları geçtikçe arada bir aklıma geliyo meyveler ama tam olarak da aserme bu mu onu da bilmiyorum,bilerek canımı cektiriyom sanki.. ama galiba seninki esas aserme

Doğru canım beynini bilmiyorum da ense kalınlığına bakıyor kalbine zaten her kontrolde bakıyor bide en son kan alıyor aldığı kandaki değerlerle ense kalınlığını karşılaştırıyor ikili testte.. İkili test ultrason+kan tahlili şeklinde yapılan bir test, belki de o yüzden ismi ikili test

senin ara biraz daha uzun olmuş. aklında kalacagına gitmen en iyisi tabiki. 6 ay nasıl geçecek bilmiyorum.

Cok gecmis olsun canim epey olmus cikmayali. Benim de bagirsaklar cok yavas calisiyor. Benim dr bana magnesium tavsiye etmisti hem kasik agrisi fln fazla olmuyor hem de bagirsaklari calistiriyor. Magnesiumu tavsiye ederim eger kuru kayisi vs fayda etmiyorsa

dualarim seninle canimm merak etme hicbisey olmucak sagsalim evine donuceksin

Cok geçmiş olsun tatlım. Acaba idrar tahlili mi yaptirsan? İdrarından kaynaklanıyor olabilir. Enfeksiyonlarda da kan gorunebiliyor. Hazır hastanedeyken bi baktırmanda fayda var canım..

Gecmis olsun canım moralini bozma sakin bebis etkilenir tedbir amaçlı yatirmislardir gozetim altinda tutmak için inşallah guzel haberlerle bebisinle cikarsin ordan

Kızlar herkese günaydın guzel haberli bol bebisli bir gün olsun inşallah.
Dun misafirim vardı pek giremedim bir arkadasimiz bebeginin kalbinin durdugunu yazmış RABBİM hayırlısıyla yeni evlatlar nasip etsin inşallah. Guzel haberler alanları da okudum ALLAH mutlulugunuzu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…