- 17 Mart 2017
- 64
- 67
- 3
- 46
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #7.121
Kızlar bişey sorucam bilgisi olan cevaplayabilir mi? Ben en baştan beridir aynı doktora gidiyorum. Ultrasonda aynı cihaz kullanılıyor yani. İlk gittiğimde bebeği 4 gün büyük söyledi, ikinci gittiğimde o 4 günün üstüne 5 gün daha ekledi. Yani benim bebis sat a göre 9 gün daha büyük oldu. Tabi doktor da bebeğin boyuna göre haftasını söylüyor. Bebegin 9 gün büyük olması bir sorun olduğunu gösterir mı? Eşim de ben de çok uzun boyluyuz oğlum da yaşına göre yapılı uzun bir çocuk. Acaba bebiş de ondan mı uzun? Soru da uzun oldu
Kizlar bende dayanamadım bugün başka bi doktora gittim bebegimi gordüm cok sukur kalbi atiyodu pıt pit hatta hareketlerini gördüm yaptiramadigim rubella ve toksoplazma testini yaptirdim pazartesi alicam sonuclarini doktor 12 haftalik dedi haftasi gecmis diye 2 li test yapmadilar diger özel doktoruma muayenem ayin 27 sinde bende oraya gidip doktoruma sordum 27 sinde geldigindede yapilabilir o zaman gel bakalim dedi bugun randevum yok diye bakmadi sizce gec olurmu kızlar kafam karisti.
Ben bu hafta aserdim ve iki sabah uayandigimda rüyamda yedim ağzımda tadı kalmıştı ama benim aserdigim şeyi çarşıda buldum mevsimsiz olmasina ragmen senin canim ne istiyor bilmiyorum ama benim dondurucuda meyvelerim var ısını görürse ozelden yaz canim bende varsa yollayayimKızlar meyve aseriyomusunuz hic. ben hep meyve yemek istiyorum ama bazen cnm su anda olmayan meyveleri de istiyo napcaz bilmem
Kuru kayısı denedin mi canim yada kuru erik ye kesin ise yariyorhepinize iyi akşamlar acil yardımınıza ihtiyacım var.biraz daha çare bulamazsam hastaneye gitmek zorunda kalacağım.yaklaşık 1 haftadır tuvalete çıkamıyorum.çok zorluyorum ama olmuyor.bugün akşam bişeyler atıştırdıktan sonra sanırım artık son nokta oldu..şu an midemden göbeğime doğu koca bir şişlik var sanki 5-6 aylık hamile gibi oldum ve böyle bir sancı yok ölüorum sanki.mideme elimi süremiyorum balon gibi her an patlayacak sanki.acil önerisi olan varmı ,son çare siz geldiniz aklıma değilse hastaneye gitmek zorunda kalacağım
İnşallah Rabbim gerçeğini de yaşamayı da nasip edermaşallah ne ferah ne güzel bir rüya..kendinizi ailenin sıcaklığını evlat sevgisini mutluluğu
arkadaşım için rahat edecekse mutlaka başka bir doktora git tabii ama progestanı da gerçekten gözünde o kadar büyütme..gecen seneki hamileliğimde cok ciddi kanamalarım oldu progestanın bir cacık faydasını hatta nr düşük iğneleri yedim..fayda görmrdim..bu sefer ilk kontrolde kesenin yanında kan pıhtısı gördü.progestan vereyim dedi.aman dedim verme istemem.duracaksa kendi dursun..haklısın dedi doktor..ikiletmedi bile..bir hafta sonra gecmiş o pıhtı dedi..yani dediğim olabiliyor bunlar..sen git başka doktora da sor ama sağlıklı çocuk zaten herşekil tutunuyor oraya..sevgiler canım..
Canım ayrıntılı ultrason dediğim ense ölçüsünü alıyor tabi bebişi sabit yakalayıp almaya çalışıyor bu da uğraştırdı biraz doktoru, boyunu ölçüyor vs.. Kollarına bacaklarına da baktı tabi onlar tam mı diye baktı falan inceledi epey onun ikili testle ilgisi yok.. Senin söylediğin ayrıntılı ultrason organ taraması sanırım canım.. Yanlış anlaşılmak istemem benim söylemek istediğim organ taramasindakinden farklı bir inceleme canım..
burda saydıklarından sadece agızda demir tadı yok bende diğer hepsi var. özellikle bulantı ve koku hassasiyeti okuyunca keske benim olsaaa dedim resmen :) bugun işyerinde fotokopi odası silinmiş ama yüzey temizleyici fazla kullanılmış sanırım bayılcaktım oda da. hele buzdolabı ve bulaşık makinasını kesinlikle açamıyorum. baş düşmanım oldular.Kızlar biçok arkadaş ağızda demir tadı acı tat gibi şeylerden bahsetmiş, ama bende hiç yok.. Açıkçası bende biraz halsizlik ve şişkinlik dışında hiçbişey yok, ne bulantı ne koku hassasiyeti.. Bu normal mi? Çok şükür tabi halimden memnunum ama böyle de duydukça ister istemez endişe ediyorum..
hepinize iyi akşamlar acil yardımınıza ihtiyacım var.biraz daha çare bulamazsam hastaneye gitmek zorunda kalacağım.yaklaşık 1 haftadır tuvalete çıkamıyorum.çok zorluyorum ama olmuyor.bugün akşam bişeyler atıştırdıktan sonra sanırım artık son nokta oldu..şu an midemden göbeğime doğu koca bir şişlik var sanki 5-6 aylık hamile gibi oldum ve böyle bir sancı yok ölüorum sanki.mideme elimi süremiyorum balon gibi her an patlayacak sanki.acil önerisi olan varmı ,son çare siz geldiniz aklıma değilse hastaneye gitmek zorunda kalacağım
kuru kayısı çok etkili bende ama sen artık son noktaya falan geldim yazmışsın ne kadar etki olur bilemem.hepinize iyi akşamlar acil yardımınıza ihtiyacım var.biraz daha çare bulamazsam hastaneye gitmek zorunda kalacağım.yaklaşık 1 haftadır tuvalete çıkamıyorum.çok zorluyorum ama olmuyor.bugün akşam bişeyler atıştırdıktan sonra sanırım artık son nokta oldu..şu an midemden göbeğime doğu koca bir şişlik var sanki 5-6 aylık hamile gibi oldum ve böyle bir sancı yok ölüorum sanki.mideme elimi süremiyorum balon gibi her an patlayacak sanki.acil önerisi olan varmı ,son çare siz geldiniz aklıma değilse hastaneye gitmek zorunda kalacağım
ben yaz gelsin bütün yaz karpuz peynir yeme hayali kuruyorum şimdiden.tam meyvelerin bol olacagı zamana geliyor hamilelik sadece ayva portakal falan istememek lazım :) eşimin ailesi köyde her gün arayıp çağlaların boyunu soruyoruz bu hafta eşim almaya gidecek gibi duruyor. :) yeşil erik zamanıda yaklasıyor artık çok mutluyum bulunması en zor masraflısı gördüm ama biraz daha ucuzlamasını bekliyorum :) bulantım olmasa kim bilir daha neler isticemKızlar meyve aseriyomusunuz hic. ben hep meyve yemek istiyorum ama bazen cnm su anda olmayan meyveleri de istiyo napcaz bilmem
Canım benim Allah yardımcınız olsun gerçekten zor.. Dediğim gibi çok şükür halimden memnunum ama ne bileyim, doktor randevum uzun aradan sonra olacağı için sürekli bunu düşünüyorum.. İnşallah sorunsuz olduğunu görürüm de bi ohh çekebilirim..burda saydıklarından sadece agızda demir tadı yok bende diğer hepsi var. özellikle bulantı ve koku hassasiyeti okuyunca keske benim olsaaa dedim resmen :) bugun işyerinde fotokopi odası silinmiş ama yüzey temizleyici fazla kullanılmış sanırım bayılcaktım oda da. hele buzdolabı ve bulaşık makinasını kesinlikle açamıyorum. baş düşmanım oldular.
maşallah ne güzel umarım bende düzelirim. insan tedirgin olunca benim durumumda da bir sürü sey takıyor kafasına kusuyorum zararı var mı bişey yiyemiyorum bişey olacak mı falan çok düşünmemek lazım sanırım benim randevum da haftaya ama 2 hafta önce gitmiştim en sonCanım benim Allah yardımcınız olsun gerçekten zor.. Dediğim gibi çok şükür halimden memnunum ama ne bileyim, doktor randevum uzun aradan sonra olacağı için sürekli bunu düşünüyorum.. İnşallah sorunsuz olduğunu görürüm de bi ohh çekebilirim..
Kızlar biçok arkadaş ağızda demir tadı acı tat gibi şeylerden bahsetmiş, ama bende hiç yok.. Açıkçası bende biraz halsizlik ve şişkinlik dışında hiçbişey yok, ne bulantı ne koku hassasiyeti.. Bu normal mi? Çok şükür tabi halimden memnunum ama böyle de duydukça ister istemez endişe ediyorum..
ayy kusura bakma canım ya kendimi kaybettim bir an silme veya düzeltme de yapılamıyor sanırım hakkını helal etYanlış anlamayın ama acaba başlıkta bu kadar yiyecek ismi zikretmesek mi?Yani mesela mevsimi henüz gelmemiş meyvelerden bahsediyoruz ama farklı şehirlerden onca kişiyiz. Hepimiz aynı şeylere aynı anda ulaşamayabiliriz. İstemeden birbirimizin hakkına girmesek mi?
Canim yazdığımız yerin altında duzenle var meyve yerlerine **** yapabilirsinayy kusura bakma canım ya kendimi kaybettim bir an silme veya düzeltme de yapılamıyor sanırım hakkını helal et
Ben hergün yiyorum yeşil erik dayanamıyorum sürekli canım istiyorben yaz gelsin bütün yaz karpuz peynir yeme hayali kuruyorum şimdiden.tam meyvelerin bol olacagı zamana geliyor hamilelik sadece ayva portakal falan istememek lazım :) eşimin ailesi köyde her gün arayıp çağlaların boyunu soruyoruz bu hafta eşim almaya gidecek gibi duruyor. :) yeşil erik zamanıda yaklasıyor artık çok mutluyum bulunması en zor masraflısı gördüm ama biraz daha ucuzlamasını bekliyorum :) bulantım olmasa kim bilir daha neler isticem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?