2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Çok geçmiş olsun bişey olmaz inşallah sen bol bol dinlen ayakların yukarıda yat canım allah bebeğini sana bağışlasın

Bende deli gibi tatli yerdim ama hamilelikten sonra gorunce bile midem bulanıyor
Benim ki aslinda midem bulaniyo seklinde değil, açıkçası çok şükür hic biseye midem bulanmiyo ama hani böyle aklıma gelmiyo canim cekmiyo diyim.. Halbuki önceden baya baya yerdim.. Bakalım cinsiyetle mi alakalı 1ay sonra anlarız Canım..

Çok geçmiş olsun bişey olmaz inşallah sen bol bol dinlen ayakların yukarıda yat canım allah bebeğini sana bağışlasın
insallahh birsey olmaz bebegime neden böyle oldu anlamadim hicbirseyim yoktu aksam guzel guzel dua alip yattim sabah tuvalette kan gölü gördum resmen herseye ragmen bebegim benimle insallah birsey olmaz böyle ne kadar endiseyle bekleyecegim peki ne zaman gecer kanama

Canim cok gecmis olsun. Ben de iki hafta evel komtrole gittigimde doktor kanama alani var sakin ayaga kalkma demisti. Dedigini yaptim hep yattim Allahtan görmus de haberdardim. Iki gun sonra lavaboya kalktigimda icimden birsey akti bi baktim
Pembe taze kan nasil korktum hemen hastaneye gittim o kanama alani rahim agzina dogru ilerlemis. Kese sukur duruyordu kalpatislari da yerinde demisti. 12 gun oldu bak o kanamadan sonra sonra hep az az kahverengi geldi. Ozellikle sabahlari. O kanama alani bosaliyor biliyorum ondan icim rahat sen de bol dinlen. Bugun kontrolum var ins gelismelerden haberdar ederim. Kanama alani 3,5 cm di kuculmus mu ben de cok merak ediyorum. Ama icin ferah olsun ilk kizimda da yasadim ben bunu 2 hafta fln surmustu

Senin ne zaman başladı cnm çok yoğun mu oldu kanaman geçmiş olsun bu arada

Günaydın kızlar.geceden beri boğaz ağrısı çekiyorum yitkunamiyorim.sitma tutuyor.surekli kusuoum.acile gitsem boğaz ağrısı için serum ilaç fln kullqnabilirmiyim acaba? Bilgisi olan var mi

Çok geçmiş olsun canım, düşük tehlikesi her hamilelikte var hicbiseyin garantisi yok o yüzden sakın stres yapma.. Sen ilacını kullan ve bence tuvalet hariç biseye kalkma.. Ben de 6. Haftamda yaşadım, ilaç kullandım ve dediğim gibi yattım bütün gün.. Çok şükür geçti şimdi.. Dusunmemeye çalış, kitap falan oku.. İnşallah senin de çabucak gecicek..

Canimm beben senle şükür .. kanamaya rağmen seninle ve sağlıklı şükr. Simdi yapacağın şey dinlenmek . Uzat ayaklarını sanirim bi de su icmeyi tavsiye é diolar. Ben dé oğlumda o korkuyu yaşamış nasıl ağlamıştim şükür . Bişi olnadı. Benim hafif leke idi àma korkusu yetmsti

Günaydın kızlar.geceden beri boğaz ağrısı çekiyorum yitkunamiyorim.sitma tutuyor.surekli kusuoum.acile gitsem boğaz ağrısı için serum ilaç fln kullqnabilirmiyim acaba? Bilgisi olan var mi
Doktora git bence. Onlar duruumuna göre kullanilabilecek ilacı verir.

ilaclarimi aldim yattim simdi gercekten cok korktum Allahim k8mseye yasatmasin böyle bir korkuyu simdi ara ara kontrol ediyorum kanamam durdu hafif kahve rengi akinti var belki cok az di sabaha kadar yattigimdan birden kalkinca vajinada birriktiginden gözüme fazla görünmüs olabilir bi kac tane kan pihtisida dusurdum ama hastanede bebegimi görünce kalbinide dinleyince dünyalar benim.oldu sag tarafima dogru yattim yatis pozusyonu önemli mi acaba

Kızlar cinsiyeti çok merak ediyorum yaa içimden hep oğlum diyesim geliyo ilk bebeğim olucak Rabbim ömür verirse çok meraklaniyorum yaa bu arada karnimda değişiklikler oldu bu hafta itibariyle minnak bi gpbusum oldu karnım geriliyor one doğru çıkıyor bu kadar erken değişiklikler başlamaz saniyodum sizlerde durum nası farkediyo musunuz

CANIM BENİMDE bel kalınlaşma var minnak göbiş bende de var pantalon düğmem açık geziyorum

Dun hamile pantolonu aldım ilk defa :)) göbeğim sıkmasın diye bugün ise giderken onu giydim ama daha bu pantolonlar bize göre değilmiş cunku göbek tam çıkmayınca bu sefer pantolon sanki düşüyor gibi :)) ilerleyen aylarda giyersek daha iyi olur sanki

canım çok geçmiş olsun soluna yat canım bebeğe daha fazla kan gitmesi için sola yatmayı öneriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…