- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #6.441
VALLA SON AYLARI bende düşünemiyorum canım inşallah sağlıkla zorlanmadan geçer
yok canım geçmedi ama bugün daha iyiyim sanki premesiz plus a başladım sabah
Valla cnm biraz sürpriz biraz istekle oldu 2 yas dolsun diyordum ama nasip boyleymis saglikla gelsinler
Ben haziran annesiyim canım ne güzel erkenci davranan bir anne daaha :) 6 haziran doğumlu dünyalar tatlısı bir kızım var :)
o zaman açım dediğin şey psikolojiktir eline diyet listesi verildiği içino listeye %100 uyma zorunluluğun yok o örnek listedir. çok acıktığında beyaz leblebi vs ara öğün yapabilirsin ayrıca beyaz leblebi kan şekerinin düşmesini önler böylece tatlı şeyler çekmez canın sürekli yeme ihtiyacı da duymazsın. ama onuda abartmadan yemen lazım
Bizimki planlı oldu =)
İLK GÜN DİYE ZORLANIYORUM BELKİ
aynen tatlımdiyet listene baktım da aslında bizlerinde yemesi gereken şeyler hatta bir çoğumuz bu kadarını bile yiyemiyor
Hayırla sağlıcakla gelsin insaAllah canım minnaklarimizSagol
Sagol canm benm bir kizim var oglumda olsun isteri. Raabbim saglik sihhat versin once
canım durduk yere hiç olmadı ama bir ara karnım ağrıyordu o zaman neresinin ağrıdığını bulmak için hafif bastırmıştım bir iki yere birde göbek deliğine baya çekilmişti acayip olmuştum.CANIM ekmek tatlı gibi şeyler yok işte onlarında zaten bi yararı yok bugün sanki göbek deliğim çekliyor gibi sende de oluyor mu hiç yada olan
Kızlar ogleden beri bel agrim var hani bu adet olduğumuz da olandan
benimde çekiliyor bugün anlamadım kaslar mı geriliyor acaba rahim büyümeye başladığı için benim pantalonlarım olmamaya başladı çok erken değilmi ki sende durumlar nasılcanım durduk yere hiç olmadı ama bir ara karnım ağrıyordu o zaman neresinin ağrıdığını bulmak için hafif bastırmıştım bir iki yere birde göbek deliğine baya çekilmişti acayip olmuştum.
kızlar bulantılar ne durumda
bende çok az oluyor...ama çok fazla uyukluyorum...
aman canım maşallah de lütfen hiç olmaz inşallah benimde bugün az gibi sabah kötüydüm ama öğlene doğru kesildi gibi
aynen canım...umarım hep böyle devam eder...
sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah...
benimde çekiliyor bugün anlamadım kaslar mı geriliyor acaba rahim büyümeye başladığı için benim pantalonlarım olmamaya başladı çok erken değilmi ki sende durumlar nasıl
benim kasıklarım şiş o nedenle kotlarımı giyemiyorum 12 saat oturduğum için baya baskı yapıyordu kardeşimin bol kotlarını giyiyorum hatun benden 10 kilo fazla olduğu içinbel bol ama bacaklar falan tam geliyor şu an rahatım ama nisan sonuna doğru sanırım alışveriş yapmam gerekir
ben böyle gitmeye razıyım bulantı berbat bi şey helede çalışınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?