• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
benim dediğim o değil canım erken ya da geç alınır onu bilemem ama verdiğin sata göre zaten kasım annesisin... ama yaptığın hamilelik takviminde ve bana verdiğin bilgide bebeğinin doğumu nasıl aralık oluyor
Geç döllenmeden dolayı ben doktorun verdiği tarihe gore duzenledim takvimi

rica ederim canım doktora gösterdin mi? bir çoğuna bağışıklığın var

Evet, şu an aktif değiller, güzel sonuç.
kızlar normal yani dimi sonuclarim henüz doktora gostermedim internetten kendim baktım sonuclara toxo yu istemismi diye baktım en korktuğum oydu çünkü evimiz müstakil ve etrafımızda bissuru kedi ve köpek var bir de ben hamile olduğumu öğrenmeden önce yıkamadan falan bahçeden maydanozlari koparıp koparıp yiyodum o yüzden korkuyorum çok :KK43:

kızlar normal yani dimi sonuclarim henüz doktora gostermedim internetten kendim baktım sonuclara toxo yu istemismi diye baktım en korktuğum oydu çünkü evimiz müstakil ve etrafımızda bissuru kedi ve köpek var bir de ben hamile olduğumu öğrenmeden önce yıkamadan falan bahçeden maydanozlari koparıp koparıp yiyodum o yüzden korkuyorum çok :KK43:

canım toxoya bağışıklığın görünüyor. bende senin gibiydim çoğu şeyi yıkamaya özen göstermez dalından koparıp ya da pazardayken meyvelerden hemen tadardım. ama benim bağışıklığım çıkmadı şimdi 2 kat dikkat etmem gerekiyor:KK43:

Çok şükür herşey yolundaymış Rabbim hepimize sağlıkla kavuşurtursun :KK46:

çok sevindim canım cinsiyet vs bişi dedi mi doktorun:KK200:

gebelikle birlikte saçında kepek problemi olan var mı peki acaba:KK43: aslında cabuk yağlanmaya başladı saç neden oluyo ki anlamadım, hiç olmazdı bende son 1 haftadır ciddi dikkatimi çekiyo ve sinir oluyorum:KK43:

bi deee sivilceeee onu unuttum sormayı :KK70:

benim cildim saçlarım normalde yağlı bende de oldu kepek problemi normalde hiç yoktu. birde benim 8. haftada alnım pul pul döküldü çok kurumuştu. şimdi eski haline geri döndü sivilcem de arada çıkıyor arada geçiyor vücudumda hiç olmazdı omuzlarımda da çıkmış. sen kaçıncı haftandasın hamilelik takvimin yok ya göremiyorum aynı haftalardamıyız acaba

canım toxoya bağışıklığın görünüyor. bende senin gibiydim çoğu şeyi yıkamaya özen göstermez dalından koparıp ya da pazardayken meyvelerden hemen tadardım. ama benim bağışıklığım çıkmadı şimdi 2 kat dikkat etmem gerekiyor:KK43:

çok sevindim canım cinsiyet vs bişi dedi mi doktorun:KK200:
Sordum ama cinsiyet için erken dedi bir dahaki randevum 15 mayıs iyi olsunda beklerim tabi

benim cildim saçlarım normalde yağlı bende de oldu kepek problemi normalde hiç yoktu. birde benim 8. haftada alnım pul pul döküldü çok kurumuştu. şimdi eski haline geri döndü sivilcem de arada çıkıyor arada geçiyor vücudumda hiç olmazdı omuzlarımda da çıkmış. sen kaçıncı haftandasın hamilelik takvimin yok ya göremiyorum aynı haftalardamıyız acaba

listede yokum hakkaten
yaş 27 -İstanbul- SAT 09.02.2017 -ilk bebek- 60 kilo başlangıç

bu arada süpriz yapmazda kasımda doğarlarsa akrep burcu bebeklerimiz olacak, çok zor karakterlerdir işimiz biraz zor olacak:halay: nerden mi biliyorum kendim de akrep burcuyum aynı gün doğcaz nerdeyse nasıl denk getirdiysem :D

bu arada süpriz yapmazda kasımda doğarlarsa akrep burcu bebeklerimiz olacak, çok zor karakterlerdir işimiz biraz zor olacak:halay: nerden mi biliyorum kendim de akrep burcuyum aynı gün doğcaz nerdeyse nasıl denk getirdiysem :KK70:

her duyan aman aman diyor zaten hele erkek olurlarsa:KK70:benim annemde kasım doğumluydu ama pek ağırbaşlıydı sessiz sakindi gerçi sinirlendi mi tam sinirlenirdi:ıslık: bakarsın yükselenlerin den yırtarız:KK45:

bayanlar listeye eklemediklerim varsa yeni gelenlerde eskilerden yazın bilgilerinizi 1. sayfadaki tabloya göre ekleyeyim.

bu arada ilk zamanlarda yazanlar ve bir daha girmeyenler var haber aldıklarınız var mı? başka gruplardalar mı yoksa:sinirli::KK48:

Slm kızlar nasılsınız gününüz nasıl geçiyor
Benim mide yanmalarım başladı yaa yemekle alakası yok bugün sürekli ekmek yedim asitli hiç bişey tüketmedim bulantılar yok denecek kadar az sabahları hiç yok hatta ama akşam kötü oluyorum

Back