• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
VALLA SON AYLARI bende düşünemiyorum canım inşallah sağlıkla zorlanmadan geçer

yok canım geçmedi ama bugün daha iyiyim sanki premesiz plus a başladım sabah

o zaman açım dediğin şey psikolojiktir eline diyet listesi verildiği için:KK66: o listeye %100 uyma zorunluluğun yok o örnek listedir. çok acıktığında beyaz leblebi vs ara öğün yapabilirsin ayrıca beyaz leblebi kan şekerinin düşmesini önler böylece tatlı şeyler çekmez canın sürekli yeme ihtiyacı da duymazsın. ama onuda abartmadan yemen lazım

o zaman açım dediğin şey psikolojiktir eline diyet listesi verildiği için:KK66: o listeye %100 uyma zorunluluğun yok o örnek listedir. çok acıktığında beyaz leblebi vs ara öğün yapabilirsin ayrıca beyaz leblebi kan şekerinin düşmesini önler böylece tatlı şeyler çekmez canın sürekli yeme ihtiyacı da duymazsın. ama onuda abartmadan yemen lazım

İLK GÜN DİYE ZORLANIYORUM BELKİ :D

Bizimki planlı oldu =)

ben kararsızdım aslında bi istedik bi beklesin dedik. Hani 2106-2018 arası iki yaş gibi olsun isterdim. Şimdi 2016-2017 bir yaş olacak aralarında. Bi de ilk bebek hemen tutmamıştı, bu sefer biz daha net karar vermemişken bizim minik "ben burdayım" dedi. Zaten yaş olmuş 35, hayırlısı böyleymiş :KK46::KK46:

CANIM ekmek tatlı gibi şeyler yok işte onlarında zaten bi yararı yok bugün sanki göbek deliğim çekliyor gibi sende de oluyor mu hiç yada olan
canım durduk yere hiç olmadı ama bir ara karnım ağrıyordu o zaman neresinin ağrıdığını bulmak için hafif bastırmıştım bir iki yere birde göbek deliğine baya çekilmişti acayip olmuştum.

canım durduk yere hiç olmadı ama bir ara karnım ağrıyordu o zaman neresinin ağrıdığını bulmak için hafif bastırmıştım bir iki yere birde göbek deliğine baya çekilmişti acayip olmuştum.
benimde çekiliyor bugün anlamadım kaslar mı geriliyor acaba rahim büyümeye başladığı için benim pantalonlarım olmamaya başladı çok erken değilmi ki sende durumlar nasıl

benimde çekiliyor bugün anlamadım kaslar mı geriliyor acaba rahim büyümeye başladığı için benim pantalonlarım olmamaya başladı çok erken değilmi ki sende durumlar nasıl

benim kasıklarım şiş o nedenle kotlarımı giyemiyorum 12 saat oturduğum için baya baskı yapıyordu kardeşimin bol kotlarını giyiyorum hatun benden 10 kilo fazla olduğu için:KK48::KK48: bel bol ama bacaklar falan tam geliyor şu an rahatım ama nisan sonuna doğru sanırım alışveriş yapmam gerekir

benim kasıklarım şiş o nedenle kotlarımı giyemiyorum 12 saat oturduğum için baya baskı yapıyordu kardeşimin bol kotlarını giyiyorum hatun benden 10 kilo fazla olduğu için:KK48::KK48: bel bol ama bacaklar falan tam geliyor şu an rahatım ama nisan sonuna doğru sanırım alışveriş yapmam gerekir

benimde bel kısmı dar geliyor düğme açık geziyorum :KK70: az önce kazağın üstüne çıkmış :KK70: farketmemişim benimde alışveriş yapmam lazım

gebelikle birlikte saçında kepek problemi olan var mı peki acaba:KK43: aslında cabuk yağlanmaya başladı saç neden oluyo ki anlamadım, hiç olmazdı bende son 1 haftadır ciddi dikkatimi çekiyo ve sinir oluyorum:KK43:

Back