2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

ben bebekle ilgili hiç görmedim bende bebeğimin esmer olmasını çok istiyorum inşallah babasına çeker ben gibi beyaz olmaz. eşim esmer kıvırcık saçlıbebişim de öyle olsun istiyorum

ben yazın içerim ama kışın günde 20 bardağa yakın çay içtiğim için su hiç içmediğim bile olurdu
Ya ben de ben de hem çay hem şu coknicerim her teneffüs 1 bardak çay kesin içiyordum artık ne çay ne kahve çayda çok az ve çok açık.
Bugün öğlene kadar yediğim herşeyi çıkardım öğlen 1 pogaca yiyebildim sadece oysaki ben eskiden çok saglikli beslenirdim 1 pocayla öğle arası geçirmek hiç yapacağım şeyler değildi.
Civcivimi besleyebiliyorumdur insaAllah

onlar alacaklarını alıyor canım merak etme. türk kahvesinin kokusundan tiksiniyorum. dün nescafe çekti canım kardeşimden içeyim dedim berbat geldi tadı. bugün 2 yarım bardak içtim gerçi içtim bile sayılmaz bisküvi bandım o kadar.. bu kadar çabuk hayatımdan çıkaracağımı düşünmüyordum en çok korktuğum şey kafeini hayatımdan nasıl çıkaracağım oldu onuda saolsun ağzımın iğrenç tadından ve koku hassasiyetim sayesinde başarmış oldum.

Ya herkesin mide bulantısı var bende hiç birşey yok doktor randuvusunada çok var acaba erken gitsem mi offf olsa bi dert olmasa bi dert ilk hamileliğim biraz tedirginim

hiç panik yapma bence, herkeste mide bulantısı olacak diye bir kural yok kesinlikle, ilkinde o kadar rahattım ki ne bulantı ne aşerme ne bişey sanki hiç hamile değilmişim gibi geçirdim 9 ayı, hatta normal doğuma bile kendim araba kullanarak gittim o kadar rahattım.
Bi laf vardır her hamilelik kendine hastır diye, insandan insana hatta hamilelikten hamileliğe bile değişiyormuş gerçekten, ilki o kadar rahatken şimdi bulantıdan fenalık geçiriyorum. Ama hepsi geçecek biliyorum, kucağımıza aldığımız anda siliniveriyor tüm bunlar

Valla ben sigarayı bıraktım eşim de bıraktı ve çok tıksındım okulda arkadaşlar içiyor yanlarından geçemiyorum ah bu koku bulantı Allah im ah etmiyorum bebeğim iyi olsun sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum

canım senin kasım annesi olman lazım bebeğinin doğum tarihini nasıl hesapladın 18.11.2017 falan çıkması lazım verdiğin sat bilgisine göre
Canim benim durum biraz karisik kasim annesi olacagim allahin izniyle şuan 6 haftalik hamileyim sezeryan olduğum için erken alinacak o yüzden kasim sonu insallah

Canim benim durum biraz karisik kasim annesi olacagim allahin izniyle şuan 6 haftalik hamileyim sezeryan olduğum için erken alinacak o yüzden kasim sonu insallah
benim dediğim o değil canım erken ya da geç alınır onu bilemem ama verdiğin sata göre zaten kasım annesisin... ama yaptığın hamilelik takviminde ve bana verdiğin bilgide bebeğinin doğumu nasıl aralık oluyor

Ah cnm ya bebeğin sağlığı için katlanacaksın mecburen Ama inan son aylar ne yapacaksın üzüldüm durumuna inşallah çok zorlamaz seni bu diyet

VALLA SON AYLARI bende düşünemiyorum canım inşallah sağlıkla zorlanmadan geçer

bulantıların geçti mi? zaten bulantıdan bir şey yiyemediğini düşünüyordum canım

yok canım geçmedi ama bugün daha iyiyim sanki premesiz plus a başladım sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…