- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #6.421
Kızlar merhaba;
Acaba benim kadar ilginç rüyalar göreniniz var mı:) dün gece rüyamda oğlum olduğunu gördüm ama bebek zenciydi ve de konuşuyordu, sabah kalktığımda anneme ve eşime anlattım, annem dedi ki keşke zenci olsa ne güzel olurdu, ben zenci bebekleri çok severim:) eşimde tıppen mümkün değil diyo:)
aslında fena olmazdı hani, rüyalarım hakikaten coştu:)
ben yazın içerim ama kışın günde 20 bardağa yakın çay içtiğim için su hiç içmediğim bile olurduHamile kalmadan önce 3 3 buçuk litre su içen ben şuan 1 litre içemiyorum
Canım benim sana da bir oğlan çıktıKızlar merhabaa. Bende kasım annesi ılacam rabbim nasip ederse. Yaşım 30 aydında görev yapıyorum. Son adet tarihim 07.02.2017. Canım benimde bakarmısın cinsiyetine
Ya ben de ben de hem çay hem şu coknicerim her teneffüs 1 bardak çay kesin içiyordum artık ne çay ne kahve çayda çok az ve çok açık.ben yazın içerim ama kışın günde 20 bardağa yakın çay içtiğim için su hiç içmediğim bile olurdu
Ya ben de ben de hem çay hem şu coknicerim her teneffüs 1 bardak çay kesin içiyordum artık ne çay ne kahve çayda çok az ve çok açık.
Bugün öğlene kadar yediğim herşeyi çıkardım öğlen 1 pogaca yiyebildim sadece oysaki ben eskiden çok saglikli beslenirdim 1 pocayla öğle arası geçirmek hiç yapacağım şeyler değildi.
Civcivimi besleyebiliyorumdur insaAllah
Hadi ya çevrem hep kız kız deyip durduğu için baya alışmıştm kızaCanım benim sana da bir oğlan çıktı
Ya herkesin mide bulantısı var bende hiç birşey yok doktor randuvusunada çok var acaba erken gitsem mi offf olsa bi dert olmasa bi dert ilk hamileliğim biraz tedirginim
Valla ben sigarayı bıraktım eşim de bıraktı ve çok tıksındım okulda arkadaşlar içiyor yanlarından geçemiyorum ah bu koku bulantıonlar alacaklarını alıyor canım merak etme. türk kahvesinin kokusundan tiksiniyorum. dün nescafe çekti canım kardeşimden içeyim dedim berbat geldi tadı. bugün 2 yarım bardak içtim gerçi içtim bile sayılmaz bisküvi bandım o kadar.. bu kadar çabuk hayatımdan çıkaracağımı düşünmüyordum en çok korktuğum şey kafeini hayatımdan nasıl çıkaracağım oldu onuda saolsun ağzımın iğrenç tadından ve koku hassasiyetim sayesinde başarmış oldum.
Âmin 10 aylık cnm seninki?
aa 10 aylık mı? sen de mayıs annesi misin? Benim oğlum 10 aylık hatta bir hafta sonra 11 aylık olacak..
Ah cnm ya bebeğin sağlığı için katlanacaksın mecburen Ama inan son aylar ne yapacaksın üzüldüm durumuna inşallah çok zorlamaz seni bu diyetDiyetin ilk günündeyim ve açım ben ya
bulantıların geçti mi? zaten bulantıdan bir şey yiyemediğini düşünüyordum canımDiyetin ilk günündeyim ve açım ben ya
Ayyy erkek erken belli olabiliyomus hayırlı olsun canımSelam kızlar şimdi doktordan geldim, erkek gibi dedi doktorumuz :)) kesin değil ama öyle gibi gözüküyor dedi:) çok enteresan yahu :)))
Canim benim durum biraz karisik kasim annesi olacagim allahin izniyle şuan 6 haftalik hamileyim sezeryan olduğum için erken alinacak o yüzden kasim sonu insallahcanım senin kasım annesi olman lazım bebeğinin doğum tarihini nasıl hesapladın 18.11.2017 falan çıkması lazım verdiğin sat bilgisine göre
Allah bağışlasın sen de erkencisin benim gibi :) ben kızım 7 buçuk aylıkken hamile kalmış oldum :)
Hayırlı sağlıklı evlatlarimiz olsun insaAllahHadi ya çevrem hep kız kız deyip durduğu için baya alışmıştm kızarabbim sağlıklısını versin hepimize hiç önemli değil tabiki
benim dediğim o değil canım erken ya da geç alınır onu bilemem ama verdiğin sata göre zaten kasım annesisin... ama yaptığın hamilelik takviminde ve bana verdiğin bilgide bebeğinin doğumu nasıl aralık oluyorCanim benim durum biraz karisik kasim annesi olacagim allahin izniyle şuan 6 haftalik hamileyim sezeryan olduğum için erken alinacak o yüzden kasim sonu insallah
Ah cnm ya bebeğin sağlığı için katlanacaksın mecburen Ama inan son aylar ne yapacaksın üzüldüm durumuna inşallah çok zorlamaz seni bu diyet
bulantıların geçti mi? zaten bulantıdan bir şey yiyemediğini düşünüyordum canım
Sagol canm benm bir kizim var oglumda olsun isteri. Raabbim saglik sihhat versin onceCanım sana da oğlan ciktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?