- 26 Ekim 2016
- 82
- 87
- 3
- 47
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #6.401
O şişkinlik sonra iniyor canım. Ben de karnım çok çabuk büyüdü diyordum şimdi indi. Sadece bebişin olduğu yerde bir çıkıntı var ama benim haftam ilerde. Senin de şişkinligin iner yakinda.
Tahmin edebiliyorum canım benim de ilk kontrolum haftaya salı bende iple çekiyorum resmenInşaAllah canım nasıl heyecanlıyım ya
canım senin kasım annesi olman lazım bebeğinin doğum tarihini nasıl hesapladın 18.11.2017 falan çıkması lazım verdiğin sat bilgisine göreYas 26
Şehir Tekirdağ
SAT 11.02.2017
Btd 03 12 2017
2. Bebek
90kilo
14 aylik cnm
Benim 3 kontrolüm kese ve kalp atışı için gitmiştim ama işte önce ki kayıplarımdan ötürü biraz heyecanlıyım. InşaAllah hepimiz sağlıkla kavuşuruzTahmin edebiliyorum canım benim de ilk kontrolum haftaya salı bende iple çekiyorum resmen
Bende ilk bebegimi kaybettim onda cok sık gitmistim bunda biraz frenliyorum kendimi. İnşallah sağlıkla aliriz hepimiz kucagimizaBenim 3 kontrolüm kese ve kalp atışı için gitmiştim ama işte önce ki kayıplarımdan ötürü biraz heyecanlıyım. InşaAllah hepimiz sağlıkla kavuşuruz
Canım sana da oğlan ciktıCanim bana da bakarmisin sat subat yas 34
10+2de gösterdiyse kesin benim gideceğim hafta görmem lazımdoktorun başının etini yermişim tatlım biraz daha bekle erkekler erken gösteriyor diyorlar ama bazen tam bacak arasını görmediyse kordonu da pipi sanabiliyorlar. bu arada kızlar baya geç gösteriyor genelde eğer benim ki kızsa annesini meraktan çatlatır artık
Kız oğlan bence bu baksana heryeri belli oy masaAllah subhanAllahBi bakın bakalım benim minnagin cinsiyeti ne olabilir kızlar
canım akıntın nasıl koyu mu? benimde dün baya sızım vardı ama mantardan mış benimkisi. idrar yaparken sızı oluyor mu?Kızlar çok özür dileyerek birşey soracağım. Her zaman değil ama ara ara vajinamda sızlama oluyor normal mi bu acaba Dr a da ayın 21 inde gideceğim
Evet idardan sonra oluyor sizi ama yanma yok akıntı da kötü kokmuyor çok fazla akomtimda yok normal her zaman ki gibi acaba enfeksiyon mu oldum kicanım akıntın nasıl koyu mu? benimde dün baya sızım vardı ama mantardan mış benimkisi. idrar yaparken sızı oluyor mu?
Sistit olmus olabilirsin canim imkanin varsa saglik ocagina bile gitsen bakarlar. Sistitte durdugun yerde bile sizi yapar.Evet idardan sonra oluyor sizi ama yanma yok akıntı da kötü kokmuyor çok fazla akomtimda yok normal her zaman ki gibi acaba enfeksiyon mu oldum ki
Canım sistit nedir tehlikeli mi bebeğe zarar verir mi öyle her zaman değil canım dün bi ara oldu bugün de daha yeni lavodaban sonra olduSistit olmus olabilirsin canim imkanin varsa saglik ocagina bile gitsen bakarlar. Sistitte durdugun yerde bile sizi yapar.
Yok canim hicbiri bebege zarar vermez zaten vajina farkli idrar torbasi farkli senin idrar yaptigin yerle alakali. Birde bebek su an en guvenli yerde rahim agzi si.siki kapaliCanım sistit nedir tehlikeli mi bebeğe zarar verir mi öyle her zaman değil canım dün bi ara oldu bugün de daha yeni lavodaban sonra oldu
Hamile kalmadan önce 3 3 buçuk litre su içen ben şuan 1 litre içemiyorumYok canim hicbiri bebege zarar vermez zaten vajina farkli idrar torbasi farkli senin idrar yaptigin yerle alakali. Birde bebek su an en guvenli yerde rahim agzi si.siki kapaliSistitte sanirim enfeksiyo dan kaynakli canim idrar yaparken sizi sanki surekli idrarin varmis gibi his sonra durdugun yerde sizi falan yapar. Idrar testi yaptir birde sizini soyle doktora. Ben cok olurdum buscopan verip yollardi doktor hamilelikte kullaniliyor mu bilmiyorum ama. Birde bol su ic. Bu sozu cok duyacagiz bol su ic bol su ic
Kızlar merhabaa. Bende kasım annesi ılacam rabbim nasip ederse. Yaşım 30 aydında görev yapıyorum. Son adet tarihim 07.02.2017. Canım benimde bakarmısın cinsiyetineKız oğlan bence bu baksana heryeri belli oy masaAllah subhanAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?