- 28 Mayıs 2016
- 1.178
- 1.150
- 53
- 39
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #6.381
Hayırlı olsun cnm tam kaç haftalıksın tahminde bulundu ya merak ettimSelam kızlar şimdi doktordan geldim, erkek gibi dedi doktorumuz :)) kesin değil ama öyle gibi gözüküyor dedi:) çok enteresan yahu :)))
Evet canım ikili testte kan değerlerini ultrasonda aldıklari değerlerle karsilastiriyorlar. Baştan kuyruğa kadar ölçtü söyledi, bide ensesine bakıp bir değer söyledi ama ben onların hiçbirini hatırlamıyorumanladım canım ultrason ölçümleriyle kan değerlerini birlikte değerlendiriyorlar dimi. o nedenle bekletiyorlardır. ultrason için yorum yaptı mı doktorun ense boyu şu kadar burnu şöyle vs diye birde cinsiyet belli olan bile varmış arkadaşımın bebişinin görünmüş. sırf cinsiyet için bile yaptırabilirim heyecanlandım baya
maşallah canım demek erken döllenme oldubenim minnakım kadar olmuş şimdiden
14 aylik cnmÂmin 10 aylık cnm seninki?
ay nub belliyse cinsiyette bellidir ben 10. haftadan sonra kuyruk kayboluyor diye biliyorum. dün devlet hastanesinde o kadar dandik bir çıktı verdi ki kuruğu belli değil minnoşumunEvet canım ikili testte kan değerlerini ultrasonda aldıklari değerlerle karsilastiriyorlar. Baştan kuyruğa kadar ölçtü söyledi, bide ensesine bakıp bir değer söyledi ama ben onların hiçbirini hatırlamıyorumBebişi izlemekten hiç dinlemedim ben Belki ultrason fotosunda vardır bi bakim.. Cinsiyeti bir ay sonra soylicem dedi. Nul teorisine göre ultrason fotosuna baktım erkeğe benzettim ama tam da bilemedim canım :)
galiba canım... hayırlısı ile kucağımıza alsaydık ...
nasıl peki göbeğiniz çıktı mı? sanki ben 4 aylık gibiyim...
doktorum gaz diyor haklı valla bakü-ceyhan boru hattı gibi dolaşıyorum :)))
O şişkinlik sonra iniyor canım. Ben de karnım çok çabuk büyüdü diyordum şimdi indi. Sadece bebişin olduğu yerde bir çıkıntı var ama benim haftam ilerde. Senin de şişkinligin iner yakinda.galiba canım... hayırlısı ile kucağımıza alsaydık ...
nasıl peki göbeğiniz çıktı mı? sanki ben 4 aylık gibiyim...
doktorum gaz diyor haklı valla bakü-ceyhan boru hattı gibi dolaşıyorum :)))
hoşgeldin canım.hayırlısı olsun inşallahHerkese günaydın.
Sezaryen olacagim icin kasim sonu ihtimalim var. Deneyimlerimizi paylasalim insallah.
Bi bakın bakalım benim minnagin cinsiyeti ne olabilir kızlaray nub belliyse cinsiyette bellidir ben 10. haftadan sonra kuyruk kayboluyor diye biliyorum. dün devlet hastanesinde o kadar dandik bir çıktı verdi ki kuruğu belli değil minnoşumunyukarı bakıyorsa erkek yere paralelse kız canım bu arada doktrun anlattıkları benimde aklımda kalmaz hiç büyülenmiş gibi ekrana bakıyorum
hoşgeldin canım.hayırlısı olsun inşallahilk bebeğin sezeryan olduğu için mi bununda sezeryan olacağını söylüyorsun?
2li testte mi yoksa normal ultrasonda mı gördü canım doktor
Hayırlı olsun cnm tam kaç haftalıksın tahminde bulundu ya merak ettim
bilgilerini listeye göre ver canım hemen ekleyeyimCanim listeye senmi ekliyorsun. Benide ekleyebilirsin
maşallah subhanallah yaBi bakın bakalım benim minnagin cinsiyeti ne olabilir kızlar
Rabbim insaAllah hayırlısını versin canım benimTsk ederim tatlım gönlüm kizdan yana insallah bakalim nolucak hayirlısi
Benimde bugün 10_2 aynıyız randevum var benimde cinsiyette gözüm yok gerçi iyi oldugu nu göreyim yeter inşaAllahNormal ultrasonda gördü valla :)
10+2 olmuş valla. Zaten eli kolu parmakları baya belliydi.
10+2de gösterdiyse kesin benim gideceğim hafta görmem lazımNormal ultrasonda gördü valla :)
10+2 olmuş valla. Zaten eli kolu parmakları baya belliydi.
bilgilerini listeye göre ver canım hemen ekleyeyim
Merhabalar biz de aranızdayız artıkbilgilerini listeye göre ver canım hemen ekleyeyim
gazdır tatlım çok erken göbek için. benim geçenlerde sepsertti valla kocaman bir göbek vardı hatıra olsun diye çektim telefonumda fotosu sonra biraz indi ama hala var.gaz maz şimdiden göbekli olmaya alışalım benim hoşuma gidiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?