2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Evet canım ikili testte kan değerlerini ultrasonda aldıklari değerlerle karsilastiriyorlar. Baştan kuyruğa kadar ölçtü söyledi, bide ensesine bakıp bir değer söyledi ama ben onların hiçbirini hatırlamıyorum Bebişi izlemekten hiç dinlemedim ben Belki ultrason fotosunda vardır bi bakim.. Cinsiyeti bir ay sonra soylicem dedi. Nul teorisine göre ultrason fotosuna baktım erkeğe benzettim ama tam da bilemedim canım :)

ay nub belliyse cinsiyette bellidir ben 10. haftadan sonra kuyruk kayboluyor diye biliyorum. dün devlet hastanesinde o kadar dandik bir çıktı verdi ki kuruğu belli değil minnoşumun yukarı bakıyorsa erkek yere paralelse kız canım bu arada doktrun anlattıkları benimde aklımda kalmaz hiç büyülenmiş gibi ekrana bakıyorum

gazdır tatlım çok erken göbek için. benim geçenlerde sepsertti valla kocaman bir göbek vardı hatıra olsun diye çektim telefonumda fotosu sonra biraz indi ama hala var.gaz maz şimdiden göbekli olmaya alışalım benim hoşuma gidiyor valla

O şişkinlik sonra iniyor canım. Ben de karnım çok çabuk büyüdü diyordum şimdi indi. Sadece bebişin olduğu yerde bir çıkıntı var ama benim haftam ilerde. Senin de şişkinligin iner yakinda.

Bi bakın bakalım benim minnagin cinsiyeti ne olabilir kızlar

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-11-11-30-13-526.jpeg
    28,8 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2017-04-11-11-30-00-226.jpeg
    29,5 KB · Görüntüleme: 68
Normal ultrasonda gördü valla :)

10+2 olmuş valla. Zaten eli kolu parmakları baya belliydi.
10+2de gösterdiyse kesin benim gideceğim hafta görmem lazımdoktorun başının etini yermişim tatlım biraz daha bekle erkekler erken gösteriyor diyorlar ama bazen tam bacak arasını görmediyse kordonu da pipi sanabiliyorlar. bu arada kızlar baya geç gösteriyor genelde eğer benim ki kızsa annesini meraktan çatlatır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…