• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benimde şu sıralar başladı hep derlerdi biraz daha bekle bulantılar olabilir diye doğru çıktı bakalım moralimde bozuluyor ilk bebeğim alışkında değilim saçma sapan isyan ediyorum :KK43:
Benim asiri oldugunda isyan degilde ne olur bu sefer olmasin diye dua ettigim hatta agladigim oluyordu. Bu sabah sifir bulantiyla kalktim ama o da korkutuyor insani. Zaten bugun pek hamile gibi hissetmiyorum Allahim korusun carsamba randevum var gorsem rahatlicam. Rabbime emanetler birde burda yazilanlar su hafta kayiplarim oldu diyorlar ya tam da o haftalardaysak benim moralim sifira dusuyor.

Benim asiri oldugunda isyan degilde ne olur bu sefer olmasin diye dua ettigim hatta agladigim oluyordu. Bu sabah sifir bulantiyla kalktim ama o da korkutuyor insani. Zaten bugun pek hamile gibi hissetmiyorum Allahim korusun carsamba randevum var gorsem rahatlicam. Rabbime emanetler birde burda yazilanlar su hafta kayiplarim oldu diyorlar ya tam da o haftalardaysak benim moralim sifira dusuyor.

Cidden bende aynı şeyi düşündüm inanmazsın, 10. Haftaya kadar risk devam eder herkes için diye doktorumda söyledi resmen gün sayıyorum 11. Haftaya :( Allahım korusun bebeklerimizi. İnşallah canım sende hayırlı haberler alırsın doktordan:nazar:

Kızlar hamilelikten sonra krem arayışına girmiştim hem yüzüme hem karnım için glysolid diye bi marka buldum paraben ve parfum içermiyor çatlaklar için dr lar tavsiye ediyormuş baya bi faydası varmış bu kremin ve tüylenme falan yapmıyormuş ben siparis ettim bakalım hoşuma giderse tavsiye ederim sizlere de

Benim de aynı çıkıyor martin 1 ı yumurtlama günümdü şimdi 26 yaşındayım civcivim geldiğinde 27 olacağım. Benim de pipili çıkıyor ama ben niyeyse hep kız hissediyorum :KK200: tabi ki önemli olan sağlıcakla hayırla gelmesi:dua:
Evet canim tabi ki sağlıklı sıhhatli olsunlar da sag salim kucagimiza gelsinler :anne:

mutlu pazarlar güzel annelerr :KK36: Benim gibi pazar pazar çalışan annişlere de kolay gelsin :)
Kızlar benim doktorum bana ilk aydan decavit verdi bir düşüğüm var daha önce o yüzden clexane iğne ve progestan da kullanıyorum. Folik aist sorduğumda da decavitin içinde var dedi ama yeterli mi değil mi kafam karıştı. genelde decaviti 3. aydan sonra veriyormuş doktorlar benim gibi şimdiden kullanan var mı kafam karıştı benim :110::KK43::KK43:

Ben hamilelik öncesinde kontrole gitmiştim o zaman decavit verdi halada devam ediyorum benim d vitaminim düşük çıktı kayıplarım var ama ona bağlı verdiğini düşünmüyorum ama ben folikasit te kullanıyorum bence doktorun seni daha iyi bilir başkalarıyla kıyaslama

Nasıl arkadaşım kahverengi ye yakınmı hala devam ediyor mu

Doktorunun dediği bana umut oldu bu benim 3 gebeligim ilk ikisi yaşamıyor ama benim vucudumda hamileliğe alışmış olabilir mi o yüzden bulantılarım geçiyor olabilir mi inşaAllah öyle dir iki gündür kafama taktım

canım diğer gebeliklerin ne kadar sürdü..yani bak şöyle diyeyim ilk gebe kalmada çoğu vücut diyorum istisnalar var elbet daha yogun tepki verebiliyor..diğer hamileliklerde bünye alıştığı için belirti yopunluğu hafifleyebiliyormuş..benim mesela 3..ilk oğluma 5 srne evvel hamileydim.gecen sene 16 haftaya kadar süren bir gebelik..şimdi de bu..ve yaşım da 39 genç değilim bildiğin koca teyzeyim yani :) hani eskiler derler bazen ikinci üçüncü hamilelikler daha kolay gecer doğumu bile daha kolay diye..valla benim de bir yanım korkuyorum bu kadar belirtiaizlipe..bir yanım böyle düşünüp avunuyor..dediklerim illaki herkes de atnı değil ama ben cok duydum..

Back