- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #6.061
Ay insaAllah canım yaa insaAllah sana tahmin yaptım mı ben :)Evet canim kullanıyorum inşallah atlatiriz da cinsiyet muhabbetleri baslar yakında buralarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay insaAllah canım yaa insaAllah sana tahmin yaptım mı ben :)Evet canim kullanıyorum inşallah atlatiriz da cinsiyet muhabbetleri baslar yakında buralarda
Bana da tahmin lütfenhamile kaldığım ay şubat,yaş 32 olacak doğumda,Ay insaAllah canım yaa insaAllah sana tahmin yaptım mı ben :)
Yiyebilirsin tatlim ama kendin hazirlarsan ben disardakilerin hijyenik oldugunu dusunmuyorum. Aslinda kisir tarzi yapip elinde biraz siktin mi pek farki olmaz sadece icine marul dogramazsin marula sarip yersinKizlar canm cigkofte istiyor etsiz yersem sknti olur mu sizce
Benim asiri oldugunda isyan degilde ne olur bu sefer olmasin diye dua ettigim hatta agladigim oluyordu. Bu sabah sifir bulantiyla kalktim ama o da korkutuyor insani. Zaten bugun pek hamile gibi hissetmiyorum Allahim korusun carsamba randevum var gorsem rahatlicam. Rabbime emanetler birde burda yazilanlar su hafta kayiplarim oldu diyorlar ya tam da o haftalardaysak benim moralim sifira dusuyor.Benimde şu sıralar başladı hep derlerdi biraz daha bekle bulantılar olabilir diye doğru çıktı bakalım moralimde bozuluyor ilk bebeğim alışkında değilim saçma sapan isyan ediyorum
Benim asiri oldugunda isyan degilde ne olur bu sefer olmasin diye dua ettigim hatta agladigim oluyordu. Bu sabah sifir bulantiyla kalktim ama o da korkutuyor insani. Zaten bugun pek hamile gibi hissetmiyorum Allahim korusun carsamba randevum var gorsem rahatlicam. Rabbime emanetler birde burda yazilanlar su hafta kayiplarim oldu diyorlar ya tam da o haftalardaysak benim moralim sifira dusuyor.
Ay yok hayirAy insaAllah canım yaa insaAllah sana tahmin yaptım mı ben :)
Canım benim sana da bir pipili çıktıBana da tahmin lütfenhamile kaldığım ay şubat,yaş 32 olacak doğumda,
Mart da hamile kaldın dimi canimSat 22 subat yas 26 ama dogdugu zaman 27 olcam tahmini dogum tarihi 29 başka ne lazım
Canım benim sana da oğlan çıktı eğer mart hamile kalmissanSat 22 subat yas 26 ama dogdugu zaman 27 olcam tahmini dogum tarihi 29 başka ne lazım
Benim de aynı çıkıyor martin 1 ı yumurtlama günümdü şimdi 26 yaşındayım civcivim geldiğinde 27 olacağım. Benim de pipili çıkıyor ama ben niyeyse hep kız hissediyorum tabi ki önemli olan sağlıcakla hayırla gelmesiEvet canim
Evet canim martta kaldim hayirlisi olsun bakalim tutcak miCanım benim sana da oğlan çıktı eğer mart hamile kalmissan
Evet canim tabi ki sağlıklı sıhhatli olsunlar da sag salim kucagimiza gelsinlerBenim de aynı çıkıyor martin 1 ı yumurtlama günümdü şimdi 26 yaşındayım civcivim geldiğinde 27 olacağım. Benim de pipili çıkıyor ama ben niyeyse hep kız hissediyorum tabi ki önemli olan sağlıcakla hayırla gelmesi
mutlu pazarlar güzel annelerr Benim gibi pazar pazar çalışan annişlere de kolay gelsin :)
Kızlar benim doktorum bana ilk aydan decavit verdi bir düşüğüm var daha önce o yüzden clexane iğne ve progestan da kullanıyorum. Folik aist sorduğumda da decavitin içinde var dedi ama yeterli mi değil mi kafam karıştı. genelde decaviti 3. aydan sonra veriyormuş doktorlar benim gibi şimdiden kullanan var mı kafam karıştı benim
Nasıl arkadaşım kahverengi ye yakınmı hala devam ediyor mu
Doktorunun dediği bana umut oldu bu benim 3 gebeligim ilk ikisi yaşamıyor ama benim vucudumda hamileliğe alışmış olabilir mi o yüzden bulantılarım geçiyor olabilir mi inşaAllah öyle dir iki gündür kafama taktım