• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar sizinde içinizden bebişin cinsiyetiyle alakalı çok güçlü tahminler geliyor mu? Sanki biliyormuş hissediyormuş gibi?

Cnm merhaba mide bulantısı yok demişsin ya hiç mi olmadı hafiften de olsa hissettiğin oldumu merak ettim
Mide bulantım olmuyor sadece kızartma yağ kokusu dokunuyor patates kızartmasını eşim kahvaltıda seviyor kahvaltıyı ben hazırlıyorum mutfaktan çıkıyorum kızartmayı o yapıyor ama uc saatte bir sürekli bir seyler yitiyorum belki de o yuzden midem bulanmıyor midemi boş bırakmıyorum mesela sabah 8 de kahvaltı 10:30da yeşil elma 1:00 de öğle yemeği saat 3:00gibi az biraz cereZ ceviz badem falan yiyorum midemi boş bırakmıyorum sanırım bunun da etkisi var

Insallah canim ama cok tuhaf icim bombos sanki,hicbiseymi olmaz insanda,15.gun bthcg 917,18.gun 2660 di,acaba kimyasalmi oldu,daha once 3 dusuk var kendiliginden,buda 4.denemem aklim karman corman,korkularim cok,rabbim hepimizi sevindirsin insallah...

bu hcgb ölçümleri aenin mi? doktor ne dedi ölçümlere..artması iyi değil mi?..bir de bak sen de daha evvel hamilelik yaşamışsın vücut belki daha az tepki veriyordur..bana doktor öyle dedi belirti arama belki alışmıştır vücudun dedi...inan bak yemin ederim yürürken yorulma dışında hala birşey yok ben de..aynen kafam karışıyor hamilemiyim cidden diye..lütfen salıya kadar bu kadar hırpalama kendini arkadaşım..allah yardımcın olsun inşallah

Mide bulantım olmuyor sadece kızartma yağ kokusu dokunuyor patates kızartmasını eşim kahvaltıda seviyor kahvaltıyı ben hazırlıyorum mutfaktan çıkıyorum kızartmayı o yapıyor ama uc saatte bir sürekli bir seyler yitiyorum belki de o yuzden midem bulanmıyor midemi boş bırakmıyorum mesela sabah 8 de kahvaltı 10:30da yeşil elma 1:00 de öğle yemeği saat 3:00gibi az biraz cereZ ceviz badem falan yiyorum midemi boş bırakmıyorum sanırım bunun da etkisi var
Anladım cnm ne güzel :) ya benim de arada cok hafif hissediyorum ama kızımda cok yasadım korkuyorum insan halsiz kalıyor kızıma bakamam diye korkuyorum yoksa olması da normal acaba bu haftadan sonra artar mı yani olsa şimdiye kadar olur muydu acaba :) kafamda deli sorular :KK45::KK45:

Insallah canim ama cok tuhaf icim bombos sanki,hicbiseymi olmaz insanda,15.gun bthcg 917,18.gun 2660 di,acaba kimyasalmi oldu,daha once 3 dusuk var kendiliginden,buda 4.denemem aklim karman corman,korkularim cok,rabbim hepimizi sevindirsin insallah...

Değerlerin gayet güzel artmış gibi gözüküyor, kimyasal gebelikte kesinlikle bu düzende artış görülemez o yüzden içini ferah tut bence canım benim, her şeyin hayırlısı

bu hcgb ölçümleri aenin mi? doktor ne dedi ölçümlere..artması iyi değil mi?..bir de bak sen de daha evvel hamilelik yaşamışsın vücut belki daha az tepki veriyordur..bana doktor öyle dedi belirti arama belki alışmıştır vücudun dedi...inan bak yemin ederim yürürken yorulma dışında hala birşey yok ben de..aynen kafam karışıyor hamilemiyim cidden diye..lütfen salıya kadar bu kadar hırpalama kendini arkadaşım..allah yardımcın olsun inşallah

Degerler benim saglikli dedi ama bilmiyorum uste sali gelsin baska bisey istemiyorum ne diycekse desin artik,yoruldum beklemekten...

Anladım cnm ne güzel :) ya benim de arada cok hafif hissediyorum ama kızımda cok yasadım korkuyorum insan halsiz kalıyor kızıma bakamam diye korkuyorum yoksa olması da normal acaba bu haftadan sonra artar mı yani olsa şimdiye kadar olur muydu acaba :) kafamda deli sorular :KK45::KK45:

Benimde hiç bir şey yoktu ama şu bir haftadır kafamı yataklardan kaldıramıyorum inşallah seninde öyle olmaz :(((

Bende varım inşallah daha doktora gitmedim 2.bebeğim olacak doğum tarihini 5 aralık gösteriyor ama sezaryen olacağım için muhtemelen kasım annesi olacağım inşallah

Bende varım inşallah daha doktora gitmedim 2.bebeğim olacak doğum tarihini 5 aralık gösteriyor ama sezaryen olacağım için muhtemelen kasım annesi olacağım inşallah

Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde hangi gün ay geldikleri pekte mühim olmuyor değil mi? Allah kavuştursun hepimizi :anneadayı::anne:

Yok tatlim yapmiyorum zaten arkadas laubali bir sekilde nedir ya diye sormus ona cevap yazdim:KK66:
Ooovv.. Bu hormonlar harbiden insanı degisik hallere sokuyor.. Surda arkadaş arasında konusuyoruz diye düşünmüştüm, sana laubali geldiyse bir daha yorum yapmam arkadaşım senin yazdıklarına:super:

İnsallah rahat bi hamilelik geçiririz hep birlikte bence artmaz Allah yardımcınız olsun bakarsın kızına da super anne her yere yetisir

Benimde hiç bir şey yoktu ama şu bir haftadır kafamı yataklardan kaldıramıyorum inşallah seninde öyle olmaz :KK43:((
İnşallah olmaz olmasın lutfen :( kızımda okuldan gelince bi kaç tur wc yapıp perişan bir halde yatıyordum ama tektim şimdi yatmak degil oturma fırsatım cok az oluyor inş Rabbim yardım eder bu donemi atlatırım inş sizinde gecer yakın zamanda

İnsallah rahat bi hamilelik geçiririz hep birlikte bence artmaz Allah yardımcınız olsun bakarsın kızına da super anne her yere yetisir
Çok teşekkür ederim cok tatlısınız super anne  :halay: esımde Öyle der arada gaz verir inş her zorlukla beraber bir kolaylık vardır Rabbim yardım eder :dua:

Bende çok üşüyorum. Bu arada kızlar koyu sarı akıntım var. Normal midir
Nasıl arkadaşım kahverengi ye yakınmı hala devam ediyor mu
Doktorunun dediği bana umut oldu bu benim 3 gebeligim ilk ikisi yaşamıyor ama benim vucudumda hamileliğe alışmış olabilir mi o yüzden bulantılarım geçiyor olabilir mi inşaAllah öyle dir iki gündür kafama taktım

mutlu pazarlar güzel annelerr :KK36: Benim gibi pazar pazar çalışan annişlere de kolay gelsin :)
Kızlar benim doktorum bana ilk aydan decavit verdi bir düşüğüm var daha önce o yüzden clexane iğne ve progestan da kullanıyorum. Folik aist sorduğumda da decavitin içinde var dedi ama yeterli mi değil mi kafam karıştı. genelde decaviti 3. aydan sonra veriyormuş doktorlar benim gibi şimdiden kullanan var mı kafam karıştı benim :110::KK43::KK43:

mutlu pazarlar güzel annelerr :KK36: Benim gibi pazar pazar çalışan annişlere de kolay gelsin :)
Kızlar benim doktorum bana ilk aydan decavit verdi bir düşüğüm var daha önce o yüzden clexane iğne ve progestan da kullanıyorum. Folik aist sorduğumda da decavitin içinde var dedi ama yeterli mi değil mi kafam karıştı. genelde decaviti 3. aydan sonra veriyormuş doktorlar benim gibi şimdiden kullanan var mı kafam karıştı benim :110::KK43::KK43:

Decaviti vitaminsel anlamda düşüğü olan ya da olabilicek olan herkese erkenden verebiliyorlar sanırım o sebepten vermiş sanada tatlım, düşük yapmış olduğun için progesteron vermiş. Bu kadar çok şey kullanıyorken foliğe gerek görmemiş olabilir. 6. Haftadan sonra yapılan kan testlerinde kandaki değerleri eksik çıkan tüm annelere vitamin ve mineral takviyesi önceden veriliyor diye biliyorum yani ihtiyaç halinde ama sana test yapmadan verdiyse önceki düşük geçmişindendir belkide. Bunlar bebeğe zarar vermez hatta destek olur senin depolarının dolmasına.

Ooovv.. Bu hormonlar harbiden insanı degisik hallere sokuyor.. Surda arkadaş arasında konusuyoruz diye düşünmüştüm, sana laubali geldiyse bir daha yorum yapmam arkadaşım senin yazdıklarına:super:
Yoo hormonla alakasi yok o kadar kisiyle yazistim kimse nedir yaa diye bir cevap yazmadi yaa ile yazman gercekten laubali geldi bana.kaldi ki mutfak gercekten kirlenen bir yer yagli duvarlarla dedigin gibi 2 sene oturup 2. Sene boyatma mantiginda temizlik anlayisim hic olmadi.

Allah yardimcin olsun tatlim onceki isimde pazar calisir hafta ici tatil yapardim pazarin illa tatil olmasi gibi bir mantigim vardi ve cok koyardi bana.

Back