• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Decaviti vitaminsel anlamda düşüğü olan ya da olabilicek olan herkese erkenden verebiliyorlar sanırım o sebepten vermiş sanada tatlım, düşük yapmış olduğun için progesteron vermiş. Bu kadar çok şey kullanıyorken foliğe gerek görmemiş olabilir. 6. Haftadan sonra yapılan kan testlerinde kandaki değerleri eksik çıkan tüm annelere vitamin ve mineral takviyesi önceden veriliyor diye biliyorum yani ihtiyaç halinde ama sana test yapmadan verdiyse önceki düşük geçmişindendir belkide. Bunlar bebeğe zarar vermez hatta destek olur senin depolarının dolmasına.
Tahlillerim de yapıldı canım. Ben de düşüğümden dolayı erkenden başladığını düşünüyorum bir de ben çok yorgun hissediyorum kendimi sanırım o yüzden de yazdı. Ama içindeki folik asit yeterli mi bebeğim için kafam karıştı

Allah yardimcin olsun tatlim onceki isimde pazar calisir hafta ici tatil yapardim pazarin illa tatil olmasi gibi bir mantigim vardi ve cok koyardi bana.
Amin canım hepimizin inşallah. Ben bir ay pazar bir ay cumartesi çalışıyorum ama yine de koyuyor işte. Ne yapalım katlancaz artık.

Yoo hormonla alakasi yok o kadar kisiyle yazistim kimse nedir yaa diye bir cevap yazmadi yaa ile yazman gercekten laubali geldi bana.kaldi ki mutfak gercekten kirlenen bir yer yagli duvarlarla dedigin gibi 2 sene oturup 2. Sene boyatma mantiginda temizlik anlayisim hic olmadi.

Kızlar tatlı kızlar bence bu bu kadar büyütülecek bir mesele değil, hassas dönemlerdeyiz vallahi şahsen ben her şeyi başka bir şekilde anlıyorum canına okuyorum sevdiklerimin ama elimde değil:(
Buda öyle bir şey oldu heralde, gergin olmayalım :KK11:o_O

Tahlillerim de yapıldı canım. Ben de düşüğümden dolayı erkenden başladığını düşünüyorum bir de ben çok yorgun hissediyorum kendimi sanırım o yüzden de yazdı. Ama içindeki folik asit yeterli mi bebeğim için kafam karıştı
Bence doktorunuza güvenin sizi biliyorsa ona göre vermiştir Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Muhtemelen yeterlidir canım benim mesela ben sadece folik ve omega 3 kullanıyorum bana bunları verdi ve baktığım zaman senin kullandıkların benimkilerdende daha dolu vitamin ile ama bu ben daha az vitamin alıyorum demek değil ki, ihtiyacımız kadarını alıyoruz demek aslında. İçinde yeterli olmasa zaten takviye veriridi bu kadar çok şey vermişken. O yüzden sıkma sen canını şuanda her şey gayetiyi gibi

Muhtemelen yeterlidir canım benim mesela ben sadece folik ve omega 3 kullanıyorum bana bunları verdi ve baktığım zaman senin kullandıkların benimkilerdende daha dolu vitamin ile ama bu ben daha az vitamin alıyorum demek değil ki, ihtiyacımız kadarını alıyoruz demek aslında. İçinde yeterli olmasa zaten takviye veriridi bu kadar çok şey vermişken. O yüzden sıkma sen canını şuanda her şey gayetiyi gibi
Çok teşekkür ederim canım. Doktoruma güveniyorum sürekli beni takip eden doktorum zaten. Ama işte çevreden böyle şeyler duyunca şüpheye düştüm. Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :dua::dua::KK36:

Çok teşekkür ederim canım. Doktoruma güveniyorum sürekli beni takip eden doktorum zaten. Ama işte çevreden böyle şeyler duyunca şüpheye düştüm. Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :dua::dua::KK36:

Amin canım benim , bu süreçler hep şüpheyle geçiyor iyi mi acaba doğru mu yapıyorum diye ama inşallah geçicek bu süreçler hissetmeye başlayınca daha rahat olucaz sanki :anne:

Amin canım benim , bu süreçler hep şüpheyle geçiyor iyi mi acaba doğru mu yapıyorum diye ama inşallah geçicek bu süreçler hissetmeye başlayınca daha rahat olucaz sanki :anne:
evet canım öyle meleklerimizi hissedene kadar hatta kucağımıza alana kadar hep böyle şüpheler yaşayacağız. Onlar iyi olsunlar sağlıklı olsunlar da biz her şeye katlanırız :anneadayı::KK36:

Günaydın kızlar hayırlı pazarlar 2 gündür bulantılar pik yapıyor valla oğlumda 16. Haftada kesilmişti inşallah bu sefer kısa sürer :KK12:

Benimde şu sıralar başladı hep derlerdi biraz daha bekle bulantılar olabilir diye doğru çıktı bakalım moralimde bozuluyor ilk bebeğim alışkında değilim saçma sapan isyan ediyorum :(

Benimde şu sıralar başladı hep derlerdi biraz daha bekle bulantılar olabilir diye doğru çıktı bakalım moralimde bozuluyor ilk bebeğim alışkında değilim saçma sapan isyan ediyorum :KK43:
İsyan etme canım geçicek ilk olduğu için hiç bitmicek sanıyorsun şuan anlıyorum seni ama bi sabah bi kalkacaksın ve sanki o bulantıları hiç yaşamamış gibi enerjik deli dolu hissediceksin ben oğlumda serumla yaşıyordum şükredelim halimize bizim durumumuzda olmak isteyen nice insan var şuanda rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımızda göstersin inşallah

İsyan etme canım geçicek ilk olduğu için hiç bitmicek sanıyorsun şuan anlıyorum seni ama bi sabah bi kalkacaksın ve sanki o bulantıları hiç yaşamamış gibi enerjik deli dolu hissediceksin ben oğlumda serumla yaşıyordum şükredelim halimize bizim durumumuzda olmak isteyen nice insan var şuanda rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımızda göstersin inşallah

Tabi ki haklısın canım benim, ara sıra denk geliyorum bazı yazılara bebek sahibi olmak isteyenler için o kadar içim acıyor ki belki duam tutar diye dua ediyorum onlar için.. isyeten herkesin olsun inşallah :110:

Aynen öyle oluyor birden bıcak keser gibi kesiliyor hatta ben o gazla o ay bir yedim ki 3 kilo aldım doktorum uyarınca anladım :)

Tabi ki haklısın canım benim, ara sıra denk geliyorum bazı yazılara bebek sahibi olmak isteyenler için o kadar içim acıyor ki belki duam tutar diye dua ediyorum onlar için.. isyeten herkesin olsun inşallah :110:
Bu zor günlerde geçicek cinsiyet konuştuğumuz günler gelicek rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşalah benim bide şeker çıktı mesela yarın diyetisyene gidicem 1700 kalorilik bi diyet yazması gerekiyormuş bakalım ilk gebeliğimde de diyetle gitmiştim kendimi kötü hissettiğimde fındığımla konuşuyorum iyi geliyor

Bu zor günlerde geçicek cinsiyet konuştuğumuz günler gelicek rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşalah benim bide şeker çıktı mesela yarın diyetisyene gidicem 1700 kalorilik bi diyet yazması gerekiyormuş bakalım ilk gebeliğimde de diyetle gitmiştim kendimi kötü hissettiğimde fındığımla konuşuyorum iyi geliyor

Hadi yaa şekerli şeyler mi çok tükettin? Nasıl anladın yani bir belirtin var mıydı?
Benimde annemde doğumlarda çıkmış bendede çıkar mı diye şüphe duyuyorum ama:/

Back