2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim benm doktorum da mide bulantisi icin surekli yemelisin dedi. Ac kalirsan bulanir dedi

Canim benm doktorum da mide bulantisi icin surekli yemelisin dedi. Ac kalirsan bulanir dedi
Aynen canım aynen 2 badem bile yesem midem ı tutuyor. Bulantidan sa yemegi tercih ediyorum canim. Kilo almadigimı düşünmuyorum çünkü sık sık az yiyorum ama 2 gün önce bi pantolonum vardı onu giyince anladım ki bacaklarımdan ve kalcamdan kilo almışım sanırım.
Aramızda 5 gün var canım 8.haftada bulantı daha artıyor mu acaba?

Ben daha hic gitmedim dr a gidince sorarim canım sagol ama midem doluyken de acayip bulaniyor bir turlu care bulamadim malesef

Ben daha kese ve kalp atisi duymadim sali gunu insallah,burda herkesin belirtilerini okuyorum ama benim icim bomboş sanki arkadaslar goguslerimde bile hafif agrilar var ne uclarinda bir sizlama ne koyulasma,acaba kimyasal bir gebwlikmi geciriyorum diye surekli biseyler okumaktan bir hal oldum artik

Yok canim öyle düşünme herkesin belirtisi ayni olmaz bak benim de mesela bulantım Yok kalbini bozma herkeste ayni olmuyor insallah salı günü iyi haberlerle geleceksin

Merhaba kızlar. Ben biraz gerildim geçen hafta da grip olduğum için raporluydum Allah razı olsun annem ve eşim çok yardımcı oldu. İyileştim çok şükür şimdi de ne bi poşet alabiliyorum elime ne başka bi iş kahvaltı masası bile kurdurmuyolar dün en son ben 9 ay bu şekilde yapamam dedim ama pek faydalı olmadı sanırım. Yarın işbaşı yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Yok canim öyle düşünme herkesin belirtisi ayni olmaz bak benim de mesela bulantım Yok kalbini bozma herkeste ayni olmuyor insallah salı günü iyi haberlerle geleceksin

Insallah canim ama cok tuhaf icim bombos sanki,hicbiseymi olmaz insanda,15.gun bthcg 917,18.gun 2660 di,acaba kimyasalmi oldu,daha once 3 dusuk var kendiliginden,buda 4.denemem aklim karman corman,korkularim cok,rabbim hepimizi sevindirsin insallah...

Yok canim değerlerin bence güzel hiç içini bozma emin ol ayni seyleri bende düşündüm anin tadını çıkar bebeklerimiz Allah'a emanet hiç kalbini bozma canim sımsıkı tutanacak bebislerimiz Allah'ın izniyle

Herkese merhaba mutlu huzurlu pazarlar olsun acık hava iyi geliyor bana mide bulantısı hafiften hissediyorum ama inş artmaz

Cnm merhaba mide bulantısı yok demişsin ya hiç mi olmadı hafiften de olsa hissettiğin oldumu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…