• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar ben temizlikci cagiramiyorum ya bir turlu su utangacligimi yenemiyorum baska birine evi temizletme fikri bile kotu geliyor bana. Daha kotu zamanlarimda bile kendim yaptim temizligimi
aynen bende öyleyim canım hiç rahat etmem benden büyük biri evimi temizleyince kendimi mahcup hissediyorum kv ve gorumcem hep soylediler yapalim yardım edelim diye..ben dogum yaptigimda falan kendileri gidip temizlemisler ama ben rahat edemedim kendi temizleyince insan başka oluyor :) kız kardeşim gelicek bu hafta ona temizletirim ama çünkü ufak benden temizlicek tabi bugunler için var dimi :KK70:saka bir yana bekar daha ondan yaptırırım yoksa evli çocuklu olsa tabiki yaptirmam yine

Isin kotu tarafi tam bahar temizligi oncesi hamile kaldik:KK70:benim mutfak dolaplarim var mutfak duvarlari var.pencereleri gecen gun sildim perdeler var yikancak duvarlarim silincek 5 ay once silmistim. Baya detayli girismem lazim ama

Ay hiç sorma. Bizim ev de saydıklarından fazlasını istiyor ama hal yok. Şimdi başlasam haftalar sürer herhalde her yeri temizlemem :)) geçen gün teyzem diyor bir gün geleyim de o camlarını silelim. Nasıl pis düşün artık :KK70:amaan temizlesek sanki eski haline dönmeyecek mi :) doğuma yakın bi temizleriz yeter :KK70::KK70:şaka maka temizlik lazım :KK48:

İkinci hamileliği olan anneler bi bakarmısınız :)
Bebeğini hisseden varmı ben bu kez solumda net bi hareketlenmeler hissettim sağımda mi solumda mı anlamadım ama biraz önce net hissettiğim sağımda minik hareketlenmeler bu haftalar da mümkün mü acaba
Cnm en erken 14 15 te tam net hissedersin bence ama yinede bilemedim bende arada segırme gibi oluyor ama bağırsak hareketi deyip duruyorum :) ben kızımda 15 haftada hissetmiştim sizin az kalmış

Kizlar ya yattigim yerden aniden kalktim sanki kramp gibi bir sey oldu karnimda ani kalkinca ama saniyelik bir seydi gecti hemen esime soyledim pimpiriklendik gene gitsem mi simdi doktora of ya unuttum valla bi an hamile oldugumu aniden firladim of :(

Sabah hissettim canım. Bu üçüncü gebeligim. İlki oğlum, onda çok geç hissetmistim. Sonraki gebeligimi kaybettim ama 11. haftadan itibaren çok net hissediyordum hareketlerini. Bunda da ilk kez sabah çok net hissettim. Eğitimde otururken pantolonumun kemeri bebişi sıkıyor diye düzelttim. Duzeltince teşekkür etti bana bebişim. Ama sabah cok çikolata şeker yedim:) Bebişin hareket etmesi gayet normal.
AA cok şaşırdım o kadar erken hisseder miyiz acaba ben ilkinde edemedim ya :) acaba bu segırme gibi olan seyler o_O

Kizlar ya yattigim yerden aniden kalktim sanki kramp gibi bir sey oldu karnimda ani kalkinca ama saniyelik bir seydi gecti hemen esime soyledim pimpiriklendik gene gitsem mi simdi doktora of ya unuttum valla bi an hamile oldugumu aniden firladim of :KK43:
Bende de sık oluyor canım, bebeğim var sürekli aman düşmesin aman onu ellemesin ağzına atmasın diye kaleci gibi oradan oraya uçuyorum, kızı havada yakalıyorum. Sonra da ani acı giriyor iki büklüm kalıyorum, dikkat etmek lazım ama arada oluyor tabii.

Bende de sık oluyor canım, bebeğim var sürekli aman düşmesin aman onu ellemesin ağzına atmasın diye kaleci gibi oradan oraya uçuyorum, kızı havada yakalıyorum. Sonra da ani acı giriyor iki büklüm kalıyorum, dikkat etmek lazım ama arada oluyor tabii.
Resmen unuttum canim hamile oldugumu cok moralim bozuldu bir sey olamamistir dimi of of tecrubesiz olmak da cok zor :(

Kızlar temizlik olayını ne yapıyorsunuz yA ben koyverdim herşeyi bu durum beni mutsuz ediyor bugün yine yapamıcam sadece mutfağı temizledim yarın eşim evde ondan yardım alarak yaparım inşallah
Benim sağolsun eşim hallediyor büyük bi kısmını, ben bi tek toz aliyorum.. Bence de eşinizden yardım alın.. Ayrıca bu zamanlar kritik, bırakın eviniz kirlensin, hiçbişey bebislerden önemli değil..

Back