- 31 Ağustos 2016
- 572
- 578
- 23
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #5.941
Canm yarım günde valla kapı cam balkon yer bayağı yaptı yaz temizliği için en az tam gün lazım artık bebiş için tüm hayatımız değişecek belli oldu. Aman onlar sağlıklı olsunlar daYarim saatlik is varmis ki bitirmis ben kadina nasil diyim duvarlari sil diyeisin icinden cikamicak olursam bende cagiririm diyorum napayim agirlasinca belki
Ayy canım benim öncelikle inşallah eşinle sağ salim kavuşursunuz sonra da inşallah çok çok çok güzel bi eviniz olurah ah ne sen sor ne ben anlataymsoyle ki normalde esimin isi geregi tuncelide yasiyorduk malesef ki suriye deki operasyonlar icin uzun bi sure goreve gidince (en kisa 1 sene) 700 tl kiramiz vardi kiradan ciktik esyalrimizi arkadasinin evinin bi odasina koyduk. Bende memleketime osmaniyeye döndüm bi annemgildeyim bi kayinbabamgilde. İnsllah 3 aya kadar ev yaptrcaz cunku ben zor sigiyorm yuk oluyorm bide bebegmle kimseye yuk olmak istemiyorm. İnsllah benmde bi evim olur bebegim dogmadan
Doğrudur canım bugün benim de yok ara ara olacak sanırımcanım benim 2 gün öncesine kadar vardı dün ve bugün rahat geçti normal diyorlar rahim büyüyormuş.
Sağol canım bugün yok şükür ağrı devam etmedi inşallah da etmez korkuyor insan yaBendede vardı ama şimdi biraz azaldı canım. Yalnız bende bel fıtığı var.Bel fıtığı olmayanlardada gebelikte bel ağrısı olabilir diye biliyorum.ama cok şiddetlisi normalmidir bilemedim.geçmiş olsun.
Ihlamur zararlimiymis ben arada bir iciyordun tuh yaAslında zencefil alacaktım ıhlamurla,doktorum ıhlamuru önermeyince onu da almadım...
Asit içeyim bari.İçim hiç rahat değil aslında ama...
Bu haftaları bilmiyorum ama 5-6 haftalıkken ıhlamur ve yeşil çay içmiştim. Yeşil çayda kafein var, ıhlamur zararsız diye biliyordum. Ama ikisini de içer içmez kasılmalarim oldu. Onları bol bol doğumda içelim bence canlarım :) Şimdi mümkün olduğunca bitki çaylarından uzak duralım.Ihlamur zararlimiymis ben arada bir iciyordun tuh ya
Icebilecegimiz tek bitki cayi ihlamur zararli degil canim gonul rahatligiyla tuket ama gunde 2 bardagi gecmesin yinedeIhlamur zararlimiymis ben arada bir iciyordun tuh ya
Ben zaten cok cay kahve icmezdim hatta hic ama mide bulantilarim olunca ihlamur guzel kokuyo diye icmistim canim icim rahatladi tesekkur ederim :)Icebilecegimiz tek bitki cayi ihlamur zararli degil canim gonul rahatligiyla tuket ama gunde 2 bardagi gecmesin yinede
Aslinda temkinli olmak da fayda var sagol canim:)Bu haftaları bilmiyorum ama 5-6 haftalıkken ıhlamur ve yeşil çay içmiştim. Yeşil çayda kafein var, ıhlamur zararsız diye biliyordum. Ama ikisini de içer içmez kasılmalarim oldu. Onları bol bol doğumda içelim bence canlarım :) Şimdi mümkün olduğunca bitki çaylarından uzak duralım.
Sabah hissettim canım. Bu üçüncü gebeligim. İlki oğlum, onda çok geç hissetmistim. Sonraki gebeligimi kaybettim ama 11. haftadan itibaren çok net hissediyordum hareketlerini. Bunda da ilk kez sabah çok net hissettim. Eğitimde otururken pantolonumun kemeri bebişi sıkıyor diye düzelttim. Duzeltince teşekkür etti bana bebişim. Ama sabah cok çikolata şeker yedim:) Bebişin hareket etmesi gayet normal.İkinci hamileliği olan anneler bi bakarmısınız :)
Bebeğini hisseden varmı ben bu kez solumda net bi hareketlenmeler hissettim sağımda mi solumda mı anlamadım ama biraz önce net hissettiğim sağımda minik hareketlenmeler bu haftalar da mümkün mü acaba
Portakal suyu için ilk 3 aydan sonra bebek için fazla şeker yüklemesi yapıyor diyorlar ama bu konuda çok şey var söylenenPortakal suyu için :) C vitamini demir emilimini hızlandırıyor kızlar. Yemeğin üzerine içtiğiniz çay yemekte vücuda aldığınız demiri öldürüyor. Çay tiryakisiydim, bıraktım valla :)
Bak bunu bilmiyordum canım. Henüz 3 aylık donemdeyiz, şimdi içelim sonrasını araştırmak lazım tabi:)Portakal suyu için ilk 3 aydan sonra bebek için fazla şeker yüklemesi yapıyor diyorlar ama bu konuda çok şey var söylenen
Bak bunu bilmiyordum canım. Henüz 3 aylık donemdeyiz, şimdi içelim sonrasını araştırmak lazım tabi:)
Ben ilkini 22de detaylı ultrasonda hissetmiştim ( hanım hanım, doğuma girerken hissedeydin diyebilirsinizİkinci hamileliği olan anneler bi bakarmısınız :)
Bebeğini hisseden varmı ben bu kez solumda net bi hareketlenmeler hissettim sağımda mi solumda mı anlamadım ama biraz önce net hissettiğim sağımda minik hareketlenmeler bu haftalar da mümkün mü acaba
Ihlamur zararlimiymis ben arada bir iciyordun tuh ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?