2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yarim saatlik is varmis ki bitirmis ben kadina nasil diyim duvarlari sil diyeisin icinden cikamicak olursam bende cagiririm diyorum napayim agirlasinca belki
Canm yarım günde valla kapı cam balkon yer bayağı yaptı yaz temizliği için en az tam gün lazım artık bebiş için tüm hayatımız değişecek belli oldu. Aman onlar sağlıklı olsunlar da

Ayy canım benim öncelikle inşallah eşinle sağ salim kavuşursunuz sonra da inşallah çok çok çok güzel bi eviniz olur

Sağol canım bugün yok şükür ağrı devam etmedi inşallah da etmez korkuyor insan ya

Ihlamur zararlimiymis ben arada bir iciyordun tuh ya
Bu haftaları bilmiyorum ama 5-6 haftalıkken ıhlamur ve yeşil çay içmiştim. Yeşil çayda kafein var, ıhlamur zararsız diye biliyordum. Ama ikisini de içer içmez kasılmalarim oldu. Onları bol bol doğumda içelim bence canlarım :) Şimdi mümkün olduğunca bitki çaylarından uzak duralım.

İkinci hamileliği olan anneler bi bakarmısınız :)
Bebeğini hisseden varmı ben bu kez solumda net bi hareketlenmeler hissettim sağımda mi solumda mı anlamadım ama biraz önce net hissettiğim sağımda minik hareketlenmeler bu haftalar da mümkün mü acaba

Portakal suyu için :) C vitamini demir emilimini hızlandırıyor kızlar. Yemeğin üzerine içtiğiniz çay yemekte vücuda aldığınız demiri öldürüyor. Çay tiryakisiydim, bıraktım valla :)

Aslinda temkinli olmak da fayda var sagol canim:)

Sabah hissettim canım. Bu üçüncü gebeligim. İlki oğlum, onda çok geç hissetmistim. Sonraki gebeligimi kaybettim ama 11. haftadan itibaren çok net hissediyordum hareketlerini. Bunda da ilk kez sabah çok net hissettim. Eğitimde otururken pantolonumun kemeri bebişi sıkıyor diye düzelttim. Duzeltince teşekkür etti bana bebişim. Ama sabah cok çikolata şeker yedim:) Bebişin hareket etmesi gayet normal.

Portakal suyu için :) C vitamini demir emilimini hızlandırıyor kızlar. Yemeğin üzerine içtiğiniz çay yemekte vücuda aldığınız demiri öldürüyor. Çay tiryakisiydim, bıraktım valla :)
Portakal suyu için ilk 3 aydan sonra bebek için fazla şeker yüklemesi yapıyor diyorlar ama bu konuda çok şey var söylenen

Ben ilkini 22de detaylı ultrasonda hissetmiştim ( hanım hanım, doğuma girerken hissedeydin diyebilirsiniz) bunda da daha tık yok ama ben biraz dombiliyim yağlardan hissedemiyorum zaar

Ihlamur zararlimiymis ben arada bir iciyordun tuh ya

Kafaya takacak bişey yok.Benim doktor sudan başka bişey önermedi zaten hiç bi zaman.Bi limon iç de mesela,portakal suyu de,ılık suya karıştır de.Yok,ne zaman bişey sorsam bol su diyo :) İlacıda içtim mesela,sanki portakal suyuyla bal karışımı bişey.Onuda içmiycem diyorum şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…