- 28 Mayıs 2016
- 1.178
- 1.150
- 53
- 39
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #5.901
InşaAllah benimkinde merhaba der kafama takıyorum elimde olmadanYazalı iki saat bile olmamış bulantılarım fazla sevinme diyerek merhaba dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InşaAllah benimkinde merhaba der kafama takıyorum elimde olmadanYazalı iki saat bile olmamış bulantılarım fazla sevinme diyerek merhaba dedi
Ben de aynı durumdayım. Sürekli ekmek arası yiyorum. Mutfağa girdiğimde de mutfağın kapısını, balkon kapısını, aspiratörü açıyorum ve ocağın başında sürekli duracağım yemekler yapmıyorum. Pirinci kavuruyorum suyunu katıyorum vınnn kaçıyorum Tavuğu tencereye koyuyorum üstüne biraz tuz gezdiriyorum ocağa kısık ateşe koyup içeri kaçıyorum Beni çok yoracak yemekler de mümkün değil yapamıyorum. Ben eski ben değilim. Hafif basit beni zorlamayacak şeyler yapmaya çalışıyorum canım :)Kızlar ya ben mutfaga giremiyorum hersey kokuyor resmen bana bi caresi yok mu bu isin ac kalcam yoksa
kültürüm temiz çıktı canım ama doktora gidemedim henüz ilaç gerekir mi acaba yine
Tünaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ? size bir şey sormak istiyorum sabahtan beri karnımın altına bıçak saplanır gibi kramp giriyo sizce normal mi ? saniyelik oluyor sonra geçiyor birde deliricem herşeye ağlıyorum :) tv de ne görsem eşim ne dese ağlıyorum adam kafayı yemek üzere ...
Bende de oluyor bazen o ve sanırım bağırsak hareketleri ile ilgili. Kabız olmamaya çalış.. bir de duygusallık da aynı şekilde benim de herşeye ağlayasım geliyor malesefTünaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ? size bir şey sormak istiyorum sabahtan beri karnımın altına bıçak saplanır gibi kramp giriyo sizce normal mi ? saniyelik oluyor sonra geçiyor birde deliricem herşeye ağlıyorum :) tv de ne görsem eşim ne dese ağlıyorum adam kafayı yemek üzere ...
Çok şükür her şey yolundaymış. Elleri ayakları çıkmış hareket ediyordu , kalbini de dinledik.
Haftaya 2li teste gidiyorum.
Güzel haberler arka arkaya gelir hepimizin yüreği ferahlar inşallah.
Buzdolabinda kokacak bir sey yok ama ben buzdolabının yanina bile yaklasamiyorumBen de aynı durumdayım. Sürekli ekmek arası yiyorum. Mutfağa girdiğimde de mutfağın kapısını, balkon kapısını, aspiratörü açıyorum ve ocağın başında sürekli duracağım yemekler yapmıyorum. Pirinci kavuruyorum suyunu katıyorum vınnn kaçıyorum Tavuğu tencereye koyuyorum üstüne biraz tuz gezdiriyorum ocağa kısık ateşe koyup içeri kaçıyorum Beni çok yoracak yemekler de mümkün değil yapamıyorum. Ben eski ben değilim. Hafif basit beni zorlamayacak şeyler yapmaya çalışıyorum canım :)
Aynıyım canım. Tembelin teki oldum hep uzanmak istiyorum. Midem çok fena benimde sadece yanıp bulanmıyor bide çıkartıyorum. Doktorun verdiği ilaçta işe yaramadı.Merhaba kasım anneleri umarım herkes iyidir. Midem mide olmaktan çıktı bir asit bombası haline geldi malesef. Uyku hali ve yorgunluk da iyice arttı sanki. Sizler ne durumdasınız acaba benzer şikayetleri olan var mı?
Canım benim hiç strese girme bence her hamilelik aynı olmuyor ben oğluma hamileyken bu dönemlerde yatak döşek yatıyordum sürekli çıkartıyordum bak şuan hiç öyle değilim hiç çıkartmadım bunda mesela ilkine göre daha iyiyim kendi yaşadığım hamilelikler bile bu kadar farklıyken hiç kimseyle kıyaslamayalım kendimizi belki senin ki daha erken geçmiştir bende de çok uzun süreceğini sanmıyorum her geçen gün bi tık daha iyiyimInşaAllah benimkinde merhaba der kafama takıyorum elimde olmadan
InşaAllah öyledir iki kaybım var o yüzden böyle endişeliyimbir garip oblomov aynen canım bende bi saha iyiyim falan demicem yanıltıcı olabiliyor ama eskisi gibi değil sanırım artık yavaş yavaş normale dönmeye başladık sanırım
Canım benim hiç strese girme bence her hamilelik aynı olmuyor ben oğluma hamileyken bu dönemlerde yatak döşek yatıyordum sürekli çıkartıyordum bak şuan hiç öyle değilim hiç çıkartmadım bunda mesela ilkine göre daha iyiyim kendi yaşadığım hamilelikler bile bu kadar farklıyken hiç kimseyle kıyaslamayalım kendimizi belki senin ki daha erken geçmiştir bende de çok uzun süreceğini sanmıyorum her geçen gün bi tık daha iyiyim
Sorma yaa evin almış başını gidiyor eşim yardım ediyor sağolsun ama bizim yaptığımız gibi olurmu çok rahatsız oluyorum evin halindenKızlar temizlik olayını ne yapıyorsunuz yA ben koyverdim herşeyi bu durum beni mutsuz ediyor bugün yine yapamıcam sadece mutfağı temizledim yarın eşim evde ondan yardım alarak yaparım inşallah
Ağrılar normal canım. Ağlama konusu da normal. ben de çok ağlıyorum :)) her annemle babamla konuşmamdan sonra ağlıyorum mesela. Bir fotoğraf bile hüngür hüngür ağlatabiliyor. Hormonlar :)Tünaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ? size bir şey sormak istiyorum sabahtan beri karnımın altına bıçak saplanır gibi kramp giriyo sizce normal mi ? saniyelik oluyor sonra geçiyor birde deliricem herşeye ağlıyorum :) tv de ne görsem eşim ne dese ağlıyorum adam kafayı yemek üzere ...
Kızlar temizlik olayını ne yapıyorsunuz yA ben koyverdim herşeyi bu durum beni mutsuz ediyor bugün yine yapamıcam sadece mutfağı temizledim yarın eşim evde ondan yardım alarak yaparım inşallah
Öksürük için zencefil bal deneyebilirsin canım ya da turp bal. İkisi de hafifletir baya.Merhaba herkesee...
Ben doktora gittim öksürük için.Kaç gündür uyuyamıyorum gece de gündüz de.Hele dün hece sinirden saçımı başımı yoldum,ağladım,resmen...
Şurup ve asit verdi ama benim doktor şurubu kullanma dedi.Asiti de ne zaman içsem bilemedim...
Ihlamur iç dedi o doktor bol bol,ama benim doktor bol bol su iç dedi :)