• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar ben çok yorgunum ya mesai saati bitmek bilmiyor:KK43: dünyanın bütün yükü omuzum da sanki. ben dün iyiydim banyonun düş aldığımız yerin fayans araları kararmıştı oraları sirkeli suyla temizledim sabah banyoyu komple temizledim. ama yorgunluk sonradan çıkıyor sanırım:KK43:
Çalışırken gerçekten zor olmalı :( ben yapamazdım herhalde. İyi bile dayanıyorsun bence canım. Ev işlerinde her şeyi bir kerede yapmaya çalışma. Günlere yay. haftasonu eşin de yardım edebilir. İlk trimester bir bitse rahatlıycaz inşallah.

Çalışırken gerçekten zor olmalı :KK43: ben yapamazdım herhalde. İyi bile dayanıyorsun bence canım. Ev işlerinde her şeyi bir kerede yapmaya çalışma. Günlere yay. haftasonu eşin de yardım edebilir. İlk trimester bir bitse rahatlıycaz inşallah.

eşim saolsun çok yardımcı yarın yapar büyük ihtimalle bende ortalığı toplamaya yardım ediyorum. evi otel gibi kullandığımız halde nasıl bu kadar batıyor anlamıyorum:KK43: ve çalışınca gerçekten çok zor evde olsam dinlene dinlene yaparım diyordum ama temizlik günü tekse bir yeri yap diğer yeri yapma pek olmuyor. yapılmayan yer genelde yatak odası oluyor:KK48:

ya kızlar yatak odası diyince aklıma gardrop geldi. hiç mi toplu durmaz hele eşiminkinin önüne geçemiyorum tertip düzeni nasıl sağlıyorsunuz:KK64:ağırlaştığım zaman hele doğumdan sonra daha beter olacak gibi geliyor birde işin içine kayınvalide falan girince aman Allah'ım rezil olacağım diyorum:skandal:günlük islerden bahsedelim havamız dağılsın:KK37:

Kızlar haftasonu bi şekilde hallediyorum ama dip köşe için ayda 1.5 ayda ya da 2 ayda 1 kadın alıyorum iyi oluyo haftasonu 2 gün tatil ama ben çok yoğun çalışıyorum Cumartesi çoğu zaman kolumu bile kaldıramıyorum. Biraz titizim ama şu dönemi anlatana kadar hiçbirşey yapmayacağım

Ben her hafta dip köşe temizlik yapardım Artık dibini köşesini geçtim halıdan kırıntı alasım bile yok o dereceyim
Kızlar bugün ağzımdan ne çıkarsa tersini yaşıyorum
Maalesef biraz önce çıkarttım bu zamana kadar hiç olmamıştı sevinmiştim :KK42:

ya kızlar yatak odası diyince aklıma gardrop geldi. hiç mi toplu durmaz hele eşiminkinin önüne geçemiyorum tertip düzeni nasıl sağlıyorsunuz:KK64:ağırlaştığım zaman hele doğumdan sonra daha beter olacak gibi geliyor birde işin içine kayınvalide falan girince aman Allah'ım rezil olacağım diyorum:skandal:günlük islerden bahsedelim havamız dağılsın:KK37:
Dağılan kıyafetleri hemen toparlayarak canım yarın birgün deyince ortalık savaş alanı gibi oluyor
Benim eşimde öyleydi çenemden bıktı benden daha düzenli oldu :KK48:

O nasıl oluyor kız :KK64:
ah ah ne sen sor ne ben anlataym :KK70:soyle ki normalde esimin isi geregi tuncelide yasiyorduk malesef ki suriye deki operasyonlar icin uzun bi sure goreve gidince (en kisa 1 sene) 700 tl kiramiz vardi kiradan ciktik esyalrimizi arkadasinin evinin bi odasina koyduk. Bende memleketime osmaniyeye döndüm bi annemgildeyim bi kayinbabamgilde. İnsllah 3 aya kadar ev yaptrcaz cunku ben zor sigiyorm yuk oluyorm bide bebegmle kimseye yuk olmak istemiyorm. İnsllah benmde bi evim olur bebegim dogmadan

Kizlar ben temizlikci cagiramiyorum ya bir turlu su utangacligimi yenemiyorum baska birine evi temizletme fikri bile kotu geliyor bana. Daha kotu zamanlarimda bile kendim yaptim temizligimi

bir garip oblomov bir garip oblomov canım bende aynı durumdayım geçen hafta annem geldi yaptı ama bu hafta yine aynı nasıl dağılıyor anlamıyorum ben hiç mutfaga girmiyorum hep eşim yemek yapıyor topluyor bende çok saldım kolumu kaldırcak halim yok ve bende temizlikçi olayına sıcak bakamıyorum içime sinmez gibi geliyor

Aynıyım canım. Tembelin teki oldum hep uzanmak istiyorum. Midem çok fena benimde sadece yanıp bulanmıyor bide çıkartıyorum. Doktorun verdiği ilaçta işe yaramadı.
Ben de çıkarıyorum malesef.. ne zaman geçer acaba bu durum geçer di mi yoksa işimiz çok zor olacak..

bir garip oblomov bir garip oblomov canım bende aynı durumdayım geçen hafta annem geldi yaptı ama bu hafta yine aynı nasıl dağılıyor anlamıyorum ben hiç mutfaga girmiyorum hep eşim yemek yapıyor topluyor bende çok saldım kolumu kaldırcak halim yok ve bende temizlikçi olayına sıcak bakamıyorum içime sinmez gibi geliyor
Isin kotu tarafi tam bahar temizligi oncesi hamile kaldik:KK70:benim mutfak dolaplarim var mutfak duvarlari var.pencereleri gecen gun sildim perdeler var yikancak duvarlarim silincek 5 ay once silmistim. Baya detayli girismem lazim ama

Kizlar ben temizlikci cagiramiyorum ya bir turlu su utangacligimi yenemiyorum baska birine evi temizletme fikri bile kotu geliyor bana. Daha kotu zamanlarimda bile kendim yaptim temizligimi
Valla Canm bende senin gibiydim annem yaşında kadına temizlik yaptırmak ayıp geliyordu, maddiyatla ilgisi de yok çalışmama rağmen her işim kendim yaptım hep ta ki geçen hafta kadın aldım halim yok bir şey yapmaya zaten sonra dedim ki ne salakmışım bu saate kadar kendimi mahvetmişim yarım günde o kadar güzel temizledi ki bundan sonra hep alırım gibi, insan da rahata çabuk alışıyor :halay::KK45:

Valla Canm bende senin gibiydim annem yaşında kadına temizlik yaptırmak ayıp geliyordu, maddiyatla ilgisi de yok çalışmama rağmen her işim kendim yaptım hep ta ki geçen hafta kadın aldım halim yok bir şey yapmaya zaten sonra dedim ki ne salakmışım bu saate kadar kendimi mahvetmişim yarım günde o kadar güzel temizledi ki bundan sonra hep alırım gibi, insan da rahata çabuk alışıyor :halay::KK45:
Yarim saatlik is varmis ki bitirmis ben kadina nasil diyim duvarlari sil diye:KK70:isin icinden cikamicak olursam bende cagiririm diyorum napayim agirlasinca belki:KK51:

Back