- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #5.921
Çalışırken gerçekten zor olmalıkızlar ben çok yorgunum ya mesai saati bitmek bilmiyordünyanın bütün yükü omuzum da sanki. ben dün iyiydim banyonun düş aldığımız yerin fayans araları kararmıştı oraları sirkeli suyla temizledim sabah banyoyu komple temizledim. ama yorgunluk sonradan çıkıyor sanırım
İyi düşünelim iyi olsun inşallah sağlıkla kollarına alacaksın canım yavrunuInşaAllah öyledir iki kaybım var o yüzden böyle endişeliyim
InşaAllah hepimiz cnm sağolİyi düşünelim iyi olsun inşallah sağlıkla kollarına alacaksın canım yavrunu
Çalışırken gerçekten zor olmalıben yapamazdım herhalde. İyi bile dayanıyorsun bence canım. Ev işlerinde her şeyi bir kerede yapmaya çalışma. Günlere yay. haftasonu eşin de yardım edebilir. İlk trimester bir bitse rahatlıycaz inşallah.
Öksürük için zencefil bal deneyebilirsin canım ya da turp bal. İkisi de hafifletir baya.
Dağılan kıyafetleri hemen toparlayarak canım yarın birgün deyince ortalık savaş alanı gibi oluyorya kızlar yatak odası diyince aklıma gardrop geldi. hiç mi toplu durmaz hele eşiminkinin önüne geçemiyorum tertip düzeni nasıl sağlıyorsunuzağırlaştığım zaman hele doğumdan sonra daha beter olacak gibi geliyor birde işin içine kayınvalide falan girince aman Allah'ım rezil olacağım diyorum günlük islerden bahsedelim havamız dağılsın
O nasıl oluyor kızBen çalismiyorm ve temizlicek bi evim bile yok sevinsem mi aglasam mi bilemedim
ah ah ne sen sor ne ben anlataymO nasıl oluyor kız
Ben de çıkarıyorum malesef.. ne zaman geçer acaba bu durum geçer di mi yoksa işimiz çok zor olacak..Aynıyım canım. Tembelin teki oldum hep uzanmak istiyorum. Midem çok fena benimde sadece yanıp bulanmıyor bide çıkartıyorum. Doktorun verdiği ilaçta işe yaramadı.
Isin kotu tarafi tam bahar temizligi oncesi hamile kaldikbir garip oblomov canım bende aynı durumdayım geçen hafta annem geldi yaptı ama bu hafta yine aynı nasıl dağılıyor anlamıyorum ben hiç mutfaga girmiyorum hep eşim yemek yapıyor topluyor bende çok saldım kolumu kaldırcak halim yok ve bende temizlikçi olayına sıcak bakamıyorum içime sinmez gibi geliyor
Valla canim her gecti dedigim 2-3 gunun sonunda yine cikardim yine cikardim. Bence daha bekleyecegiz 12. Hafta sonrasi diyor kimisiBen de çıkarıyorum malesef.. ne zaman geçer acaba bu durum geçer di mi yoksa işimiz çok zor olacak..
Valla Canm bende senin gibiydim annem yaşında kadına temizlik yaptırmak ayıp geliyordu, maddiyatla ilgisi de yok çalışmama rağmen her işim kendim yaptım hep ta ki geçen hafta kadın aldım halim yok bir şey yapmaya zaten sonra dedim ki ne salakmışım bu saate kadar kendimi mahvetmişim yarım günde o kadar güzel temizledi ki bundan sonra hep alırım gibi, insan da rahata çabuk alışıyorKizlar ben temizlikci cagiramiyorum ya bir turlu su utangacligimi yenemiyorum baska birine evi temizletme fikri bile kotu geliyor bana. Daha kotu zamanlarimda bile kendim yaptim temizligimi
Yarim saatlik is varmis ki bitirmis ben kadina nasil diyim duvarlari sil diyeValla Canm bende senin gibiydim annem yaşında kadına temizlik yaptırmak ayıp geliyordu, maddiyatla ilgisi de yok çalışmama rağmen her işim kendim yaptım hep ta ki geçen hafta kadın aldım halim yok bir şey yapmaya zaten sonra dedim ki ne salakmışım bu saate kadar kendimi mahvetmişim yarım günde o kadar güzel temizledi ki bundan sonra hep alırım gibi, insan da rahata çabuk alışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?